stathakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Εγώ πέρασα ΤΕΙ τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρησα... ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τις αντιστηχείες για μεταγραφές στα ΤΕΙ.... ευχαριστώ..! mixanografiko.gr
stathakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ειναι ενα επαγγελμα με σιγουρο μελλον αυτο για μηχανολογος αρκει να σου αρεσει φιλε μου... δηλαδη τη λυση του καθηγητη μπορω να την αποφυγω??
tzafarela Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια σας αναβαλλουν κι εσας την εξεταστικη???Εχω χασει ηδη τρια μαθηματα...Η πρωτη αναβολη, συμφωνα με το ΔΣ των φοιτητων, ηταν λογω εθνικου πενθους, οκ παω πασο...Τωρα εχουμε και δευτερη αναβολη και ουτε καν εξηγουν το γιατι.Μας κανουν οτι θελουν και ουτε το λογο δε μας δινουν...Απλα θα ηθελα να μαθω αν συμβαινει και σε αλλες σχολες...
dark_banishing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι δεν χάνονται τα μαθήματα, απλά θα τα δώσετε κάποια άλλη φορά. Εμείς πάντως στο πανεπ κρήτης δίνουμε κανονικά..
tzafarela Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι δεν χάνονται τα μαθήματα, απλά θα τα δώσετε κάποια άλλη φορά. Εμείς πάντως στο πανεπ κρήτης δίνουμε κανονικά.. Ναι εννοειται οτι θα δωσουμε αργοτερα, αλλα αναρωτιομουν αν συμβαινει και σε αλλες σχολες..
bingo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Σε μας στο Πανεπιστημιο Πελοποννήσου αρχικα βγηκε μια ανακοινωση απο τη Διοικούσα Επιτροπή ότι αναβάλεται και θα προγραμματιστει εκ νέου, και το είπαν και στις ειδήσεις. Και σήμερα το τμημα μου (οικονομικο) έβγαλε ανακοινωση οτι θα γινει κανονικα. Συνενοηση μπουζουκι
ifrit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Νέοι κατάλογοι με βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πρόκειται να εκδοθούν έως την Παρασκευή μετά τα λάθη που εντοπίστηκαν στις Στρατιωτικές Σχολές και αφορούν 300 υποψήφιους. Οι υποψήφιοι αυτοί εισάγονται σε ιδρύματα διαφορετικά από αυτά τα οποία πληροφορήθηκαν τη Δευτέρα, λόγω «μηχανογραφικού σφάλματος» του ΓΕΕΘΑ στα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τεστ και τις δοκιμασίες ικανότητας των Πανελληνίων για τις σχολές των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας Ο αριθμός αυτός προκύπτει από μια πρώτη δειγματοληπτική επεξεργασία, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Διευκρίνισε ότι «δεν θα επηρεαστεί το σύνολο των τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, αλλά ένα μικρό ποσοστό». Τα νέα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ υφίστανται επεξεργασία στο υπουργείο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν «το ταχύτερο δυνατό». «Νομίζω ότι σε δύο ημέρες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι» διευκρίνισε. Ο γενικός γραμματέας δήλωσε πως, από ό,τι γνωρίζει, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το σφάλμα δεν έχει ολοκληρωθεί. «Πιστεύω ότι όταν φτάσουν σε ένα πόρισμα να μας ενημερώσουν και μας να το γνωρίζουμε και ιδιαίτερα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον», δήλωσε. http://www.in.gr Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές.
sotirakis.net Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Το μπάχαλο με τις εξεταστικές οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εκλογές. Πολλοί θα ξεκινήσουν εξεταστική, θα σταματήσουν από Παρασκευή έως Δευτέρα, μετά θα συνεχίσουν, και ότι βρισκόταν μεταξύ Παρασκευής και Δευτέρας θα δοθεί μετά το τέλος της εξεταστικής. Γαμάτο !!!!
ifrit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 δεν ξερω αν ειμαι λιγο ακυρος αλλα οποιος μπορει ας δωσει καμοια πληροφορια για το τει ηλεκτρονικης Στην αθήνα; Αν πέρασες στην αθήνα στείλε πμ
petroslaz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Σοβαρέψου λίγο.Τσέκαρε λίγο στο net τις φωτογραφίες του columbia από εγκαταστάσεις, καθηγητές κλπ και μετά τσέκαρε και το παράρτημα.Και πχ γιατί να μην ανοίξει το columbia στη Βρετανία,Γερμανία και να ανοίξει εδώ. Για κοίταξε αυτό, δεν είναι παράρτημα αλλά σίγουρα είναι Columbia... http://www.medcollege.edu.gr/frameset_home_files/colmbconsrt.htm Όσον αφορά στα υπόλοιπα προγράμματα έχω ραντεβού αυτή την εβδομάδα με όλα τα κολέγια και θα σας πώ....
stimuli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πια είναι καλύτερη; Δημόσια ή ιδιωτική; Μπορώ να μπω σε καμμία με απολυτήριο γυμνασίου; Υπάρχει καμμία σχολή που να είναι με απογευματινό ωράριο για να μπορώ να εργάζομαι τα πρωϊνα; ευχαριστώ.
clevercitizen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εγώ πέρασα Επιστήμης κ Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Τρίπολης. Λέει τπτ το τμήμα? Για 150 μόρια έχασα τη σχολή που ήθελα....
omnislash Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 @petroslaz Θα σου μιλήσω για Η/Υ που γνωρίζω στις ΗΠΑ για να μπει κάποιος σε πανεπιστήμιο τέτοιας εμβέλειας χρειαζεται ήδη να ξέρει τα βασικά από προγραμματισμό ,βασικές εντολές λειτουργικών συστημάτων κλπ.Πράγματα δλδ που δε τα διδάσκεται στο σχολείο αλλά τα ξέρει από μόνος του.Προγραμματισμός διδάσκεται στο business school του mit πιο βαρβάτα απο τι στα περισσότερα δικά μας ΤΕΙ.Γι αυτό σου λέω είναι άλλη φάση τα ιδρύματα τύπoυ columbia. Εγώ πέρασα Επιστήμης κ Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Τρίπολης. Λέει τπτ το τμήμα? Ναι αφού ασχολείται με τηλεπικοινωνίεςΠαντού διαφημίσεις εταιρειών κινητής έχουμε.
karabouzouk... Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μπορώ να βρώ κάπου τον αριθμό εισακτέων για κάθε σχολή τουλαχιστον με τις βάσεις που μας έχουν δώσει μέχρι τώρα.... ευχαριστώ!
stamos_k Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε σχετικα με το μαθημα εξελικτικη ψυχολογια α τα θεματα που μπαινουν?? το μαθημα αυτο διδασκεται στο προγραμμα ψυχολογιας του στη φιλοσοφικη σχολη στην αθηνα δινω και εχω πολυ αγχος.. οποιος ξερει ας με βοηθησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.