Προς το περιεχόμενο

FAQ: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:evil:

Εγω αν δεν περάσω δεν ξαναδίνω.... πεταμένα λεφτα τα φροντηστήρια!!!!

οσο θα δώσω σε φροντηστήρια (και μπορεί να μην ξαναπεράσω) θα δώσω και σ ενα κολέγιο για ενα χρόνο....

το ψάχνω πολύ σοβαρα...

παιδια αυτα τα κολεγια τι ειναι??κατι σαν ιδιωτικα..βλεπω συνεχεια μια διαφημιση πουυ λεει σπουδαστε μηχανολογος μηχανικος κτλ στο ελληνοβρετανικο...

ισχυουν αυτα??

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά εσύ δεν είσαι 40 χρονών άνθρωπος:confused:

Είναι 8 χρόνια μεγαλύτερος μου, στα 52 δηλαδή.

Έλ όμως που ντύνεται trendy και του την πέφτουν όλες οι γκόμενες...

Δημοσ.
Μπούρδα και μισή.Είναι παραρτήματα των χείριστων πανεπιστημίων του εξωτερικού

εγώ τώρα που τα ψάχνω κάτι άκουσα ότι παίζει Columbia σε κολέγιο της Αθήνας....

Εντυπωσιάστηκα αυτό είναι το #1 πανεπηστήμιο στην Αμερική.... και στα πρώτα 5 στον κόσμο!!!!

Δημοσ.
εγώ τώρα που τα ψάχνω κάτι άκουσα ότι παίζει Columbia σε κολέγιο της Αθήνας

Σοβαρέψου λίγο.Τσέκαρε λίγο στο net τις φωτογραφίες του columbia από εγκαταστάσεις, καθηγητές κλπ και μετά τσέκαρε και το παράρτημα.Και πχ γιατί να μην ανοίξει το columbia στη Βρετανία,Γερμανία και να ανοίξει εδώ.

@skiaxtro έχει δουλειά αρκετή μπορώ να πω και πολλά εργαστήρια(για Αθήνα,Σαλονίκη παντα)

Δημοσ.
Σοβαρέψου λίγο.Τσέκαρε λίγο στο net τις φωτογραφίες του columbia από εγκαταστάσεις, καθηγητές κλπ και μετά τσέκαρε και το παράρτημα.Και πχ γιατί να μην ανοίξει το columbia στη Βρετανία,Γερμανία και να ανοίξει εδώ.

Σοβαρός είμαι αλλά αυτό είναι λίγο άσχετο....

Θα το ψάξω διεξωγικά και θα επανέλθω....

Δημοσ.

παιδια σε αυτην τη σχολη που τελικα περασα(πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες αθηνας)(μιας και δεν ηταν η πρωτη αλλα η δευτερη μου επιλογη) ξερει κανεις σας αμα αξιζει να κατσω...δουλεια θα εχει μετα...και που??

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία που έχεις περάσει και σε τι τελικά θα δουλέψεις.

Αν δεν είναι παντελώς άσχετη με την πρώτη σου επιλογή, σου προτείνω να κάτσεις και θα διαμορφώσεις έτσι τις σπουδές σου, μέσω κλάδων, μαθημάτων επιλογής κλπ που θα είναι έτσι όπως σου αρέσουν οι σπουδές.

Δημοσ.
παιδια σε αυτην τη σχολη που τελικα περασα(πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες αθηνας)(μιας και δεν ηταν η πρωτη αλλα η δευτερη μου επιλογη) ξερει κανεις σας αμα αξιζει να κατσω...δουλεια θα εχει μετα...και που??

ασχολείται με τηλεπικοινωνίες περισσότερο και με δίκτυα.Στο πρώτο είναι η καλύτερη στην Ελλάδα.Βέβαια έχει και θεωρητική πληροφορική με μαθηματικά κυρίως και αλγορίθμους

Δημοσ.

πρωτη επιλογη ειχα βαλει ολες τις σχολες που δινουν μεταγραφη για μηχανολογους μηχανικους..

αυτο που θελω να αποφυγω ειναι να δουλεψω ως δασκαλος...

τι ειδους επαγγελματα θα μου προσφερει??

Δημοσ.

Ειναι ενα επαγγελμα με σιγουρο μελλον αυτο για μηχανολογος αρκει να σου αρεσει φιλε μου...

Δημοσ.

Εγώ πέρασα ΤΕΙ τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρησα...

ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τις αντιστηχείες για μεταγραφές στα ΤΕΙ....

ευχαριστώ..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...