Sirina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ένας καλός μου φίλος, δίνει εξετάσεις για ΤΕΙ από ΤΕΕ. Επειδή τα μηχανογραφικά είναι την Δευτέρα αποφάσισε(αργοπορημένα) να μάθει μερικά πράγματα για τις πιθανές σχολές και ζήτησε την βοήθεια μου μιας και δεν έχει πρόσβαση σε ιντερνετ. Ωστόσο, επειδή δεν έχω καθόλου γνώση σας παραθέτω τα τμήματα που ενδιαφέρεται και αν κάποιος έχει φοιτήσει σε κάποιο από αυτά ή γνωρίζει ας με βοηθήσει: Πληροφορική Θεσσαλονίκης Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης Πληροφορικής και Επικοινωνίας Σέρρες Γεωπληροφορική και τοπογραφία Σερρών. Τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρισας. Εφαρμοσμένη Πληροφορία Γρεβενά Πληροφορική και Τεχνολογία Υπολογιστών Καστοριάς.
Sirina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αλλα αμα κατορθωσεις να το βγαλεις εχεις επαγγελματικες προοπτικες?
afentiko7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Στα Γρεβενά:lol: Χαλαρά το πρώτο εννοείται. Συνεργάζεται και με cisco (που έχει τη linksys που βγάζει τα ρούτερσ) αυτήν που βγάζει τις πιστοποιήσεις που σημαίνει και διδακτορικό να χει κάνει κάποιος στη μοντελοποίηση δικτύων και ο άλλος να ρθει μόνο με cisco χαρτί τον έχει χαλαρά Αφού όμως σκέφεται και επαρχία δεν πάει μια και καλή εξωτερικό να ξενοιάζει?
Sirina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δεν μπορει να παει εξω για καθαρα οικονομικους λογους, και τα επαρχιακα ειναι οι ενναλακτικες εαν και εφοσον δεν περασει Θεσσαλονικη.
bolec Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Εγώ σπουδάζω στο ΤΕΙ Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης και αποτελεί μια πάρα πολύ καλή επιλογή.Έβγαλα πολύ περισσότερα μόρια απ ότι ήταν η βάση του, αλλά το πρωτίμησα από πολλά άλλα ΑΕΙ.Έχει πολύ καλές προοπτικές σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Εάν ο φίλος σου τελείωσε ηλεκτρολόγος στο ΤΕΕ θα του ταιριάξει γάντι αλλά υπόψιν οτι θα φτύσει αίμα για να πάρει πτυχίο
afentiko7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Έχει πολύ καλές προοπτικές σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Πότε αρχίσαμε και φτιάχνουμε μικροελεγκτές και δν το πήρα πρέφα?Και από πότε τους φτιάχνουν οι αυτοματιστές και όχι οι ηλεκτρονικοί? και τα επαρχιακα ειναι οι ενναλακτικες Ε τότε Σέρρες, το γεω και τοποκάτι.
we_will_rise Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ένας καλός μου φίλος, δίνει εξετάσεις για ΤΕΙ από ΤΕΕ. Επειδή τα μηχανογραφικά είναι την Δευτέρα αποφάσισε(αργοπορημένα) να μάθει μερικά πράγματα για τις πιθανές σχολές και ζήτησε την βοήθεια μου μιας και δεν έχει πρόσβαση σε ιντερνετ. Ωστόσο, επειδή δεν έχω καθόλου γνώση σας παραθέτω τα τμήματα που ενδιαφέρεται και αν κάποιος έχει φοιτήσει σε κάποιο από αυτά ή γνωρίζει ας με βοηθήσει: Πληροφορική Θεσσαλονίκης Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης Πληροφορικής και Επικοινωνίας Σέρρες Γεωπληροφορική και τοπογραφία Σερρών. Τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρισας. Εφαρμοσμένη Πληροφορία Γρεβενά Πληροφορική και Τεχνολογία Υπολογιστών Καστοριάς. Eίμαι τώρα δεύτερο εξάμηνο, η σχολή τα σπάει πραγματικά καθώς και η πόλη, να έρθει τώρα που προλαβαίνει γιατί να γίνουμε Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και η βάση πάει 16000 και βάλε, χαιρέτα μου τον πλάτανο... Αν θέλει πληροφορίες δώστου το msn μου: [email protected]
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 * Μια επισυμανση η Γεωπληροφορικη δεν εχει σχεση με πληροφορικη... * Ας ερθει σερρες να φαει και αυτος το αγγουρι... * Εγω θα επελεγα κατα σειρα Πληρ.Θεσσαλονικης και μετα Σερρες-Λαρισα. Το Αυτοματισμου μαλλον ειναι πιο δυσκολο απο ολα και δεν ξερω τι προοπτικες εχει οσο για τα αλλα ειναι καινουρια τμηματα και θα υπαρξουν πολλα προβληματα μεχρι να μπουν σε ενα ρυθμο.
we_will_rise Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 * Μια επισυμανση η Γεωπληροφορικη δεν εχει σχεση με πληροφορικη...* Ας ερθει σερρες να φαει και αυτος το αγγουρι... * Εγω θα επελεγα κατα σειρα Πληρ.Θεσσαλονικης και μετα Σερρες-Λαρισα. Το Αυτοματισμου μαλλον ειναι πιο δυσκολο απο ολα και δεν ξερω τι προοπτικες εχει οσο για τα αλλα ειναι καινουρια τμηματα και θα υπαρξουν πολλα προβληματα μεχρι να μπουν σε ενα ρυθμο. γύρο μόνο να μην φάει...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 γύρο μόνο να μην φάει... Γυρο απο τον καλυτερο ή το μποεμ να φαει απο αλλου ομως....
we_will_rise Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Γυρο απο τον καλυτερο ή το μποεμ να φαει απο αλλου ομως.... Αν είναι από Θεσσαλονίκη, θα χρειάζεται 2 με 3 μέχρι να συνηθίσει στις μινιατούρες που πουλάνε στα Σέρρας, και ο Σταμάτης είναι ωραίος πάντως..! τι σπουδάζεις ρε συ ; και τι εξάμηνο ;
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πληροφορικη, 12ο... Ο Σταματης εχει το χειροτερο κρεας αλλα ειναι νοστιμο. Αλλωστε οι Σερρες φημιζονται για σουβλακια, λουκανικα τζουμαγιας, σουτζουκακια...
we_will_rise Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πληροφορικη, 12ο... Ο Σταματης εχει το χειροτερο κρεας αλλα ειναι νοστιμο. Αλλωστε οι Σερρες φημιζονται για σουβλακια, λουκανικα τζουμαγιας, σουτζουκακια... μόλις μου χάλασες την μέρα, πες μου τουλάχιστον ότι πέρασες Φυσική Ι...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Mπαααααααααααα, Κατσε να κανεις Ψ.Ε.Σ. και Αναγνωριση εκει να δεις απογοητευση. Μπες και στο φορουμ του ΤΕΙ (anepishmo) teiserron.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.