pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Α)Στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης που εδρεύει η Σχολή που φοιτά ο Δικαιούχος 50% και στις αστικές συγκοινωνίες της υπόλοιπης χώρας 25%. Aυτό βρήκε και η μάνα μου που το έψαξε. Ε,άλλο 85λεπτά και άλλο 1.15 ?...
Dr_adre Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 ΠΑΝΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ. Εκτός από αεροπλάνα.(σε βαπόρια για να τίμησω και το άσμα,ισχύει εκτός ορισμένων περιπτώσεων τον Ιούλιο-Αύγουστο-κι ας είναι παράνομο-). Αυτό το πάσο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού.Στο κινηματογράφο πχ.Είναι κάτι σαν φοιτητική ταυτότητα ένα πράμα.
steveee Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Όσοι γνωρίζεται από computer science θέλω να με βοηθήσετε. Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το web development / design κυρίως και υπάρχουν αυτά τα 2 προγράμματα που ξεχώρισα. Ποιο πιστεύεται είναι καλύτερο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα είναι του city college σε συνεργασία με το Sheffield και το άλλο του Mediterranean college σε συνεργασία με το Teesside . Σκέφτομαι για τον δεύτερο χρόνο να φύγω Αγγλία. Ξέρετε άτομα που έχουν κάνει κάτι τέτοιο ? δηλαδή ξέρετε αν σε δέχονται τα αγγλικά πανεπιστήμια στον δεύτερο έτος, αν έχεις ολοκληρώσει το πρώτο εδώ και με καλούς βαθμούς ? please help. Πρέπει να πάρω μια απόφαση μέχρι το Σάββατο
dark_banishing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρώτο έχει φανερά περισσότερα μαθήματα web development ! To δεύτερο είναι πιο γενικό. Με μια γρήγορη ματιά..
kage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 στο master παιρνεις ειδικευση.. το city ειναι στην θεσ/κη μαλλον το καλυτερο βαθμολογικα...θα δεις στο αλλο φορουμ π χει αναλυσει ενα παιδι το καθε ιδιωτικο...
steveee Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Για να μην χάσω την χρονιά… γνωρίζεται αν κάνω τον πρώτο χρόνο σε κάποιο από τα κολλεγια εδώ , μετά θα με δεχτούν στο δεύτερο έτος τα πανεπιστήμια ? Γνωρίζεται άτομα να έχουν κάνει κάτι τέτοιο ?
afentiko7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 @ stevee θα πρότεινα το δεύτερο αν και η πλειονότητα των ανά των κόσμο πανεπιστημιακών θα επιθυμούσε να μην υπήρχαν τέτοια προγράμματα σπουδώνΕίναι too job οriented πχ δεν υπάρχουν μαθηματικά , μάθημα αλγορίθμων και άλλα συναφή αλλά κάνεις αυτό που θα δουλέψεις προγραμματισμό και δίκτυα και όχι προγραμματισμό για άχρηστα ρευνητικά προγράμματα η δικτυακά μαθήματα με ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής που καταλήγουν οι φοιτητές να μη ξέρουν πρακτικά θέματα το πρώτο μου φαίνεται πολύ φτωχό για πανεπιστημιακό πρόγραμμα ρε παιδί μου , μια χύμα κατάσταση του κάνε ότι θες ειδικά στο 3ο έτος
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Απορία: Τι ακριβώς είναι η "υποτροφία" ? Χαζή ερώτηση,αλλά θα ήθελα να μάθω γιατί παίζει να δικαιούμαι. (εφόσον την δικαιούνται οι 10 πρώτοι και όχι οι 3 πρώτοι)
kage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=32669&highlight=%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%E1+%F0%E1%ED%E5%F0%E9%F3%F4%E7%EC%E9%E1&page=11 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88511&page=80&highlight=%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%E1+%F0%E1%ED%E5%F0%E9%F3%F4%E7%EC%E9%E1
charmed Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 hi. i need help. πέρασα φέτος σε μία σχολή στο Β εξάμηνο. μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα από τον επόμενο χειμώνα, δλδ τον επόμενο σεπτέμβρη? χωρίς βέβαια να έχω χάσει μαθήματα.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 όχι, θα είσαι τυπικό β' εξάμηνο και θα χρωστάς όλο το α'.
xrhstoschem Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΧΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Χωρίς πτυχίο Φαρμακευτικής νομίζω πως δε γίνεται. Με μία μικρή επιφύλαξη το παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.