Προς το περιεχόμενο

FAQ: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σας πω, παίζει να 'κανα μλκ που μετέφερα το θέμα της καρρέρα εδώ; για στρατιωτική σχολή δε μιλάμε;

(θενξ γρίγα)

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.... μετά από πολύ καιρό επανέρχομαι (προς απάντηση μερικών) με τα αποτέλεσματα της ερευνας μου.

Προς ενημέρωσης σας έψαχνα για ιδιωτικό κολέγιο.

Βρήκα το καλύτερο Μ.U.C (Mediterranean University College) και έκανα την αίτηση μου, και περιμένω απάντηση.

Τελικά (αντίθετα με τα πιστεύω μερικών) υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....

εξηγησε το...γιατι ειναι το καλυτερο αρχικα...

κ αν το τελικο χαρτι π δινει λεει πανω μονο το uni p sunergazete ή αναφερει κ τιποτα mediterranean college

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. ηθελα τη γνωμη σας μιας και πολλοι εδω εχουν σπουδασει και εργαζονται στον κλαδο τον υπολογιστων. σκεφτομαι να γραφτω σε ιεκ στην ειδικοτητα τεχνικος πληροφορικης με multimedia. εδω

http://www.oeek.gr/index2.html ειναι το προγραμμασ των μαθηματων. οσοι ειναι ειδικοι θα μπορουσαν να πουνε μια γνωμη για το αν αξιζει η σχολη . ξερει επισης κανεις αν με αυτες της γνωσεις υπαρχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

ΑΠο οτι γνωριζω αποτελει μια συγχρονη ειδικοτητα και το διπλωμα που παρεχουν ανοιγει πορτες στην αγορα εργασιας, φυσικα εννοειται οτι καλο θα ειναι να εχεις και καποιες γνωριμιες..

Δημοσ.

Στο λινκ που μας δινεις δεν μας δινει τιποτα...μονο το site του οεεκ..

Και εγω στις 8 του μηνα αρχιζω στα δημοσια ιεκ ''Τεχνικος Τεχνολογιας Internet'' αλλα και το multimedia καλο μου ακουγεται αν μας εδινες και περισοτερες πληροφοριες τι μαθηματα κανουν θα ηταν καλυτερα ;)

Δημοσ.

εχεις δικιο οντως το λινκ βγαζει στην αρχη της σελιδας. και τεχνικος internet φαινεται καλο. τα μαθηματα ειναι αυτα. απλα ηθελα να μαθω σε τι εταιριες μπορει κανεις να δουλεψει και τι ακριβως μαθαινει να κανει.ευχαριστω

Αγγλικά

Εισαγωγή στην Πληροφορική

Ηλεκτρ. Επεξεργασία Εικόνας (PhotoShop)

Τυπογραφικος σχεδιασμος εντυπων & εφαρμογων πολυμεσων

Χρωμα γραφικων τεχνων & πολυμεσων

Τεχνολογια εκτυπωσεων & αναπαραγωγης ψηφιακων μεσων

Θεωρία των Πολυμέσων και Υπερμέσων

Γλώσσα Προγραμματισμού Visual Basic

Τεχνολογία Πολυμέσων (Υλικό - Λογισμικό)

Λειτουργικά συστήματα DOS – Windows 98 -NT

Σχεδίαση προγράμματος

Επεξεργασία Μακέττας (CorelDraw)

Δομές δεδομένων - Οργάνωση αρχείων

Βάσεις δεδομένων σε Windows (MS Access, SQL Server)

Tεχνική Επικοινωνίας - Επιχειρηματικότητα

Επικοινωνίες Δεδομένων – Δίκτυα

Χρήση τοπικων δικτύων

Επεξεργασία Animation (3D Studio)

Επεξεργασία Σύνθεση Ηχου

Λειτουργικό Σύστημα UNIX

Ανάπτυξη εφαρμογών σε Windows (Macromedia Director)

Πολυμέσα & Windows (API Function, GUI)

Ανάπτυξη Multimedia εφαρμογών σε Windows (Toolbook)

Επεξεργασία Video (Premiere)

Πρακτική Εφαρμογή

Δημοσ.

απο αυτα που βλεπω θα μπορεις να δουλεψεις σε καποια εταιρια διαφημησης,σχεδιαστης σε καποια εταιρια γενικα απο οτι βλεπω εχει λιγο απο ολα και πιο πολυ επεξεργασια εικονας και βιντεο.Αλλα απο οτι μου εχουν πει σε προωθουν και σε εταιριες τα ιδια τα ιεκ οταν τελειωσεις.Σε ιδιωτικο η δημοσιο ιεκ θελεις να πας?

Δημοσ.

σε δημοσιο (αν και δεν είναι εντελως δωρεαν οπως θα επρεπε). και εγω για στον ιδιο τομεα που λες πιστευα οτι οδηγει αυτη η σχολη. το θεμα ειναι πως δε ξερω κατα ποσο θα προτιμησει μια εταιρια καποιον απο ιεκ σε συγκριση με καποιον απο τει η αει.

Δημοσ.

καλα σιγουρα εισαι πιο κατω απο τα αει και τει...δηλαδη αν πας εσυ και ξερεις να κανεις τρελα πραγματα και παει και ενας ψιλοασχετος με πτυχιο τει η αει λογικα θα παρουν αυτον.Αλλα αυτο δεν πρεπει να σε αποθαρυνει και κατι ασχετο απο οτι μου εχουν πει θελει να ασχοληθεις και εσυ γιατι μονο απο την σχολη δεν μαθαινεις.Το 2ο εξαμηνο λες να αρχισεις?Γιατι τωρα τελειωσαν οι εγγραφες

Δημοσ.

ναι. εχω μια ελπιδα μηπως προλαβω και τη δευτερα με γραψουν γιατι ειχα κανει αιτηση και με δεχτηκαν αλλα δεν προλαβα λογω αμελιας να μαζεψω τα λεφτα και να γραφτω. αλλιως το δευτερο εξαμηνο. ξερεις αν υπαρχει και ειδικοτητα για τεχνικος υπολογιστων.επισκευες και τετοια δηλαδη. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον και τη κουβεντα

Δημοσ.
καλα σιγουρα εισαι πιο κατω απο τα αει και τει...δηλαδη αν πας εσυ και ξερεις να κανεις τρελα πραγματα και παει και ενας ψιλοασχετος με πτυχιο τει η αει λογικα θα παρουν αυτον.

Το αντίθετο θα έλεγα. Δεν είναι προς το συμφέρον του εργοδότη να έχει φτηνούς και καλούς υπαλλήλους;

Δημοσ.
Δεν είναι προς το συμφέρον του εργοδότη να έχει φτηνούς και καλούς υπαλλήλους;

Ο εργοδότης θέλει τους κατάλληλους, εννοώντας οτι δεν θα πληρώσει για γνώση που δεν χρειάζεται.

Του φτάνει αυτός απ' το ΤΕΙ; Θα πάρει αυτόν απ το ΤΕΙ.

Δεν του φτάνει; Θα πάρει ΑΕΙ.

Δημοσ.

επειδη ειναι αρκετα τα χρηματα δεν κοιτας μηπως αρχισεις 2ο εξαμηνο?Νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα και θα σου μεινουν τα χρηματα στην ακρη για κατι αλλο

Δημοσ.

Παιδιά μια απορία:

Στο πανεπιστήμιο στα Ιωάννινα μου δώσαν ένα καρτελάκι για να μπορώ να παίρνω φθηνότερο εισιτήριο στις συγκοινωνίες.

Αυτό μπορώ να το χρησιμοποιώ εδώ στην Πάτρα οπου θα μείνω για να ξαναδώσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...