Lucifer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Λοιπόν. Αυτό το τόπικ είναι για: να εκφράζετε απορίες του στυλ "ποια σχολή να διαλέξω αν μου αρέσουν τα μακαρόνια/οι υπολογιστές/τα αίματα" ή για διευκρινίσεις της τάξης του "είναι κανείς στο ΑΤΕΙ Βοηθών Καντηλανάφτη στο Λιτόχωρο; είναι καλό;" και τα συναφή. ΔΕΝ είναι για να κράζετε την υπουργό παιδείας ή να μας λέτε πόσους μπάτσους δείρατε ή για το πως το άρθρο 0.999=1 καταπατά την δημόσια εκπαίδευση. Α, και προφανώς δεν αναφέρουμε κομματικές οργανώσεις σε σχολές ε. Αφήνω όλα τα υπάρχοντα θέματα ως έχουν, αλλά τα επόμενα από δω και ΜΜΜΜΠΡΟΣ θα συγχωνεύονται με αυτό. Μμμμ αυτά, αν θυμηθώ τπτ άλλο θα σας πω. Να πίνετε όλοι νυχτέρι σαντορίνης, κάνει καλό στο typing.
SGP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Έχω να πω επί του θέματος (πάντα) ότι το νυκτέρι είναι πραγματικά εξαιρετική ποικιλία και αξίζει όλοι να το δοκιμάσουν και έχει πολλά οφέλη πέραν της βελτιωμένης επίδοσης στην πληκτρολόγηση. Ιδίως όσοι θεωρούν τα λευκά κρασιά φλώρικα... Και ακόμα πιο on-topic να πάτε όλοι να γίνεται οινολόγοι, πρέπει να είναι πολύ καλά τα εργαστήρια και η πρακτική άσκηση.
dark_banishing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μιας και είμαστε υπολογιστο-forum, για όσους ενδιαφερόνται για μια σχολή με μαθήματα αποκλειστικά γύρω από υπολογιστές, ιδιαίτερα αν θα σας άρεσε η ιδέα να γίνεται προγραμματιστές κυρίως, προτείνω το τμήμα επιστήμης υπολογιστών, πανεπιστήμιο ηρακλείου. Εάν αυτό είναι που θέλεις (προγραμματιστής δηλαδή) τότε κατά την γνώμη μου, το τμήμα αυτό σου ταιριάζει καλύτερα από ότι ένα απλό τμήμα πληροφορικής. Επίσης έχει ιδιαίτερη καλή φήμη ως σχολή, και υπάρχει δίπλα και το τμήμα τεχνολογίας και έρευνας με το οποίο συνεργάζεται άμεσα. Τέλος για μένα το ότι έχει χαμηλότερη βάση ως σχολή από τις σχολές μηχανικών - μηχανολόγων - ηλεκτρολόγων - ηλεκτρονικών δεν θα πρέπει να προβληματίζει γιατί δεν έχουν άμμεση σχέση με εμάς. Χαρακτηριστικά για να κινήσω το ενδιαφέρον, για το τι κάνουμε μπορείτε να κατεβάσετε το περσινό project που μας ανατέθηκε στη java και ήταν η δημιουργία του παιχνιδιού μονόπολη και το οποίο κατασκευάσαμε ανα ομάδες. Η καλύτερη υλοποίηση ανεβαίνει στο site κάθε χρόνο. Υπάρχει εδώ (τρέχεις το Monopoly.jar στο φάκελο Application για να ανοίξει). Δεν θα ήθελες να έρθεις στη σχολή αυτή αν θές να ασχοληθείς ευρύτερα (επαναλαμβάνω) με τα ηλεκτρονικά - ηλεκτρολογικα - ενέργειες - μηχανικά - οικονομικά. Δεν έχουμε τέτοια εδώ. Τομείς μαθημάτων: Υπόβαθρο Συστήματα Hardware Δίκτυα και Τηλεπικοινωνίες Συστήματα Λογισμικού (Software) Πληροφοριακά Συστήματα Υπολογιστική Όραση και Ρομποτική Αλγοριθμική και Θεωρία Υπολογισμού Με ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του software. Ότι απορία πείτε μου.
dll.hal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 καλησπερα παιδια. περασε ο ανηψιος μου εκει...μηπως καποιος απο τα μελη σπουδαζει εκει η μενει εκει -χανια-,να μας πει πληροφοριες, μιας και η αποσταση απο το σπιτι του (ζακυνθος),ειναι μεγαλο προβλημα...:sad::sad::sad: ευχαριστω.
petroslaz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Για πείτε ρε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τα κολέγια? Πού να πάω τι να κάνω ? Ξέρετε κανα καλό?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 απ' οσο ξερω απο ενα φιλο μου που εχει αποφοιτησει εδω και καιρο, προκειται για σχολή με πολυ καλο επίπεδο που ισως δε γνωριζει ο πολυς ο κοσμος. Ξερω οτι πολλοι στριμωχνωνται στα ΤΕΙ Αθηνας και Πειραια αλλα μαλλον γινεται κομφουζιο εκει και σκιζεσαι για να τις βγαλεις με 6ρακι. Εχω την εντυπωση οτι αν αποφοιτησει απο εκει δε θα χασει. Μου εχουν πει οτι οι αποφοιτοι της εχουν πιασει κατα καιρους καλα ποστα πραγμα που λιγο-πολυ το εχω δει κι εγω. αυτα...
Finn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εκεί σπουδάζω κι εγώ.Τελειώνω όπου να ναι (3 μαθήματα έχω). Αρκετά καλό επίπεδο σε σχέση με Αθηνα/Πειραιά κ Θεσσαλονίκη. Έλειψη οργάνωσες και αιθουσών το σημαντικότερο πρόβλημα της σχολής. Το ότι είναι σε επαρχιακή πολη με λίγους φοιτητές είναι αρκετά καλό γιατι σε μαθαίνουν και οι καθηγητές.
__D3mIaN__ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Σπουδαζω χανια στο ιδιο κτηριο αλλα στο τμημα των φυσικων πορων. Εχω παρα πολλους γνωστους στο τμημα της ηλεκτρονικης. Ειναι αρκετα καλο τμημα, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ναι εχουμε προβλημα με τις αιθουσες αλλα ενταξει. Υπαρχουν αρκετα καλοι καθηγητες και σπουδασμενοι βαρβατα με καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις καθηγητων που θα σου βγαλουν το λαδι, δε λεω ονοματα Θα του τα πουν οταν παει. Σε γενικες γραμμες ειναι ομορφα και τα χανια ειναι ομορφα και θα περασει πολυ καλα! Επισης να προσθεσω οτι θα εχει τη δυνατοτητα του erasmus με το οποιο θα καταφερει να αντιμετωπισει με σχετικη ευκολια μερικα δυσκολα μαθηματα της σχολης που δε θα ειναι ευκολο να τα περασει οσο ειναι εκει. Να το κοιταξει το erasmus αξιζει. Παντως λεω.. ναι, να παει ειναι οχι κ ευκολη σχολη αλλα αξιζει!
dll.hal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 να ρωτησω και το εξης:επειδη σπουδαζει και η αδελφη του σε αλλο μερος,τι γινεται με τις μετεγγραφες?μιας και τα οικονομικα της οικογενειας ,δεν ειναι και τοσο δυνατα,μπορουν να ελπιζουν σε κατι?
bingo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 να ρωτησω και το εξης:επειδη σπουδαζει και η αδελφη του σε αλλο μερος,τι γινεται με τις μετεγγραφες?μιας και τα οικονομικα της οικογενειας ,δεν ειναι και τοσο δυνατα,μπορουν να ελπιζουν σε κατι? Από όσο ξέρω στα ΤΕΙ κάνεις αίτηση για μεταγραφή στο δευτερο έτος και πρέπει να έχεις περάσει πρώτα όλα τα μαθήματα του πρώτου έτους. Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο αν θα σου δώσουν την μεταγραφή, εξαρτάται και από το τι διακαιολογητικά έχουν και οι άλλοι που θα κάνουν αιτήσεις. Και φυσικά από το ποια είναι η σχολή που θέλει να πάει. Αν μένει Αθηνα και ζητησει μεταγραφη για τει Πειραια π.χ. είναι πολυ πιο δυσκολο να γινει δεκτο απο το να ζητησει μεταγραφη για τει Πατρας ας πουμε, μια και η μιση Ελλαδα ζηταει μεταγραφη για τον Πειραια. Πάντως για να ζητησεις μεταγραφη για οικονομικους λογους πρεπει το εισοδημα της οικογένειας να είναι κάτω από 20000 περιπου νομίζω. Επειδη βεβαια μπορεί να λεω και κάτι λάθος ας ρωτησουν και στο τει.
tiger! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Τέλεια σχολή... Αν και είναι λίγο ανοργάνωτα, σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά... Φίλε από το Ηράκλειο... Ακούγεται πολύ καλή σχολή!!! Είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω αλλά το κατάλαβα μόλις μπήκα στο μαθηματικό. Λέω να το τελειώσω, αφού λατρεύω τα μαθηματικά και να το κάνω σαν μεταπτυχιακό.... Ή αν απελπιστώ να κάνω μηχανογραφικό με το 10%... Τι βάση είχε πέρισυ;
petroslaz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Συγχαρητήρια σε όλους τους τυχερούς που έχουν περάσει σε δημόσιες σχολές. Υπάρχει κανένας που να έχει ασχοληθεί με κανα κολέγιο γιατι βγαίνουν και οι βάσεις την Δευτέρα και δεν με με ΄βλέπω καλά....
kirdou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 εγω θελω να ρωτησω σχετικα με τις τιμες των φροντιστηριων.σκεφτομαι να δωσω εξετασεις αλλα δεν εχω ιδεα περι τιμων που παιζουν.επισης αν εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο στην αθηνα οικονομικο σχετικα.δωστε τα φωτα σας
kate_kate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 :evil: Εγω αν δεν περάσω δεν ξαναδίνω.... πεταμένα λεφτα τα φροντηστήρια!!!! οσο θα δώσω σε φροντηστήρια (και μπορεί να μην ξαναπεράσω) θα δώσω και σ ενα κολέγιο για ενα χρόνο.... το ψάχνω πολύ σοβαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.