Προς το περιεχόμενο

Τι στο καλό γίνετε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εχθές το πρωί συχνά πυκνά με πέταγε έξω και ξανασυνδεόταν!

Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έπιασε είναι τα 30ΚΒ (έχω 2mbit) και πάλι έπεφτε στα 1,2 kb. Σήμερα πάλι σέρνετε δεν μπορώ να κατεβάσω τορρεντ γιατί η ταχύτητα είναι λες και κατεβάσω από Pstn!Για να σας προλάβω προχθές κατέβαζε με 214Kb η κατώτερη ταχύτητα που έπιανε ήταν τα 90Kb γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Το ρουτερ δεν έχει πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ το CFosspeed για καλύτερο μοιρασμό του bandwith. Μήπως έχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα με μένα?

Αιγάλεω μένω δεν ξέρω αν βοηθάει :P

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι να κανουν συντηρηση η "αναβαθμιση" στην περιοχη σου. Σε μερικες μερες, αν οχι ωρες, θα εισαι οκ. Παρε ενα τηλ. στον provider σου καλου κακου

Δημοσ.

φιλε για ποια περιοχη μιλας ?

εχω και εγω το ιδιο προβλημα απο το πρωι η ταχυτητα απο τα 2mbit εχει πεσει σε κατεβασμα στα 20-35 kb/s

εχω 4νετ και ολη μερα περιμενω στο τηλεφωνο και ακομα να μιλησω 12 τηλεφωνα εχω κανει

Δημοσ.
φιλε για ποια περιοχη μιλας ?

εχω και εγω το ιδιο προβλημα απο το πρωι η ταχυτητα απο τα 2mbit εχει πεσει σε κατεβασμα στα 20-35 kb/s

εχω 4νετ και ολη μερα περιμενω στο τηλεφωνο και ακομα να μιλησω 12 τηλεφωνα εχω κανει

Όπως έγραψα εγώ Αιγάλεω μένω..

αν εμένα ρωτάς...

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω απο το 786 ειναι φορες που κοβεται η συνδεση και υστερα με βαζει με ταχυτητα 608Κ κι εκτος αυτου πολυ συχνα κοβεται η συνδεση στα καλα του καθουμενου.προσπαθω να τηλεφωνησω στη forthnet αλλα δε πιανω γραμμη με τιποτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

k gw o idio problima edw k 1 ebdomada me petaei me 3anasundeei k me taxuthtes lexwnas pira tin forthnet 8a dilwsoume blabi alla parakolou8iseto liges meres ktl ktl alliws blabi ote. 3anapairnw i grammi pentaka8ari alla isws einai to modem pare tin crypto k blepoume kamia idea kaneis i pou na tou tixe kati analogo??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...