Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση VGA σε laptop ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γίνετε αυτό ρε παιδιά με πήρε ένας γνωστός μου τηλέφωνο και μου ζήτησε να του βρω μια κάρτα γραφικών για το laptop του μοντέλο δεν ξέρω ακόμα αύριο θα το μάθω δίνουν τα laptop τέτοια δυνατότητα επέκτασης και αν ναι που θα βρω να αγοράσω vga για αυτό το laptop ? όχι τίποτα τρελα πράγματα μια να μπορεί να παίξει κανένα παιχνίδι ο άνθρωπος σε μέτριες αναλύσεις είναι μεγάλος οποτε δεν φαντάζομαι να ζητάει να παίξε αν όλο το thread είναι μια τεραστια πατάτα :mrgreen: συγχωρέστε με γιατί δεν έχω ιδέα από φορητά

Δημοσ.

φίλε Vatos κάρτες γραφικών σε φορητά συνήθως δεν αλλάζουν. Ξέρω ότι αλλάζουν σε κάτι φορητά της τάξης των ?2500+ τύπου Toshiba Qosmio, αλλά για οικονομικότερα μοντέλα, χλωμό το κόβω... Περίμενε και μια δεύτερη γνώμη όμως.

Δημοσ.

ναι βρε παιδιά μια γνώμη ρώτησα μοντέλο θα μάθω από αύριο να δω αλλα δεν νομίζω να έινια κανένα πανάκριβο :( οποτε θα τον απογοητεύσω τον άνθρωπο

Δημοσ.

Δεν αναβαθμίζεται η κάρτα γραφικών εκτός και υποστηρίζει το πρότυπο MXM(αποσπώμενης GPU) το λαπτοπ που θέλεις. Πάντως και να υποστηρίζει MXM (αρκετά σπάνιο) θα είναι πολύ δύσκολο να βρείς κάρτα γραφικών σε κάποιο κατάστημα στο ίντερνετ ή αλλού και σίγουρα θα είναι πολύ ακριβή ...

Οπότε δύσκολα τα πράγματα ... εώς αδύνατα

Δημοσ.

να το ξεχασει... το laptop το παιρνεις και το δεχεσε as it is. Ακομα και στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση του να αλλαζε η καρτα, πολυ απλα η θα ηταν οικονομικα ασυμφορο... η το υπολοιπο μηχανημα δεν θα συμβαδιζε με την GPU.

Δημοσ.
να το ξεχασει... το laptop το παιρνεις και το δεχεσε as it is. Ακομα και στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση του να αλλαζε η καρτα, πολυ απλα η θα ηταν οικονομικα ασυμφορο...

+1.

Το μονο ευκολο που μπορει να αλλαξει στο laptop ειναι ο σκληρος δισκος. Προσωπικα αποφευγω να αλλαζω και τις μνημες.

Δημοσ.

paidia telika einai ena NEC VERCA M160 den exw idea an to kserete i oxi :D foraei ena T5500 kai 512MB mnhmh gia grafika exei intel 945GM opote logika den alazei tipota etsi den einai ? kai kati allo an kserei kapios gia simera na mou pei giati to mesimeri 8a to paroune pws na apenergopiisw to speed step giati rixnei ton epeksergasti sta 997 kai den ton anebezei terma oute sta paixnidia to pc to exei ena palikarie kai den ton kaiei poli i foritotita opote den exoume 8ema gia tin katanalwsi apla na paei ligo pio grigora

Δημοσ.

Να του πεις να αυξήσει τη RAM γιατί η intel 945GM είναι shared και κυμαίνεται νομίζω από 8 MB ή και λιγότερο ( αναλόγως τί δηλώνεις στο μενού του Bios )μέχρι και 224 MB . Ο περιορισμός είναι πως για να "δει" τα 224 MB shared πρέπει τα μηχάνημα να έχει διαθέσιμη RAM πάνω από 1 GB .

Δεν ξέρω αν θα βελτιωθούν αρκετά τα πράγματα στα παιχνίδια αλλά πχ θα αυξηθεί το σκορ των γραφικών στα Vista...

Δημοσ.

nai skeutika kai egw na tou pw na balei ali mia 512 giati idi dilwsa apo bios ta 225 tis kartas grafikwn twra 8a dw an 8a peksei ka8olou kalitera xp foraei to mixanima opote den me poli kaiei to score sta svista all pio poli na mporei na peksei kanena paixnidi ti les an dwsei leuta gia mnhmh 8a dei kamia beltiwsi sta paixnidia giati se windows mia xara pei to mixanima

gia to speedstem kamia idea paizei ? iparxei dinatotita apenergopiisis tou se laptop ?

Δημοσ.

ftp://download.intel.com/design/mobile/datashts/30921905.pdf

http://www.intel.com/support/graphics/intel945gm/#anchor4

Με την προσθήκη RAM (πάνω από 1 GB ) όχι μόνο θα αυξήσει τη διαθέσιμη του συστήματος αλλά ταυτόχρονα θα βελτιώσει και τις επιδόσεις των γραφικών χάρη στην DVMT τεχνολογία της Intel (αλλά δεν ξέρω πόσο πολύ θα βελτιωθούν και τί απαιτήσεις έχει εκείνος) .

Καλό είναι επίσης να δοκιμάσει να βάλει και τον πιο τελευταίο driver της κάρτας γραφικών , όχι όμως από το site της NEC αλλά από την ιστοσελίδα της Intel , ή τέλος να αναβαθμίσει και την έκδοση του bios αν υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα της NEC .

Δημοσ.

ok σήμερα θα πάμε να πάρουμε μνήμη και θα δείξει το παιδί δεν έχει τρελες απαιτήσεις σαν ανδρέας και τέτοια παιχνίδια παίζει αλλα θα δούμε :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...