Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-FZ11M

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)κολλησαν στο πρωτο πραγμα που πηγα να κανω- Back up μεσω vista.Ενω εγραφε το ενα dvd κλαταρε...ουτε πορτακι δεν ανοιγε

2)Δεν ετρεχαν προγραμμα της ιντελ για εντοπισμο του chipset, ειδικα σχεδιασμενο για την μητρικη του λαπτοπ

3)εχω ηδη εγκατεστημενα 2 GB μνημη, δεν ειναι τοσο προβληαμα ταχυτητας οσο συνολικης αποδοσης. αν παω δλδ σε 1 βδομαδα να τρεξω ταυτοχρονα adobe professional. corel x3 kai photoshop taytoxrona θα τρεχει καλα???

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
3)εχω ηδη εγκατεστημενα 2 GB μνημη, δεν ειναι τοσο προβληαμα ταχυτητας οσο συνολικης αποδοσης. αν παω δλδ σε 1 βδομαδα να τρεξω ταυτοχρονα adobe professional. corel x3 kai photoshop taytoxrona θα τρεχει καλα???

Τι σκληρο εχεις? Standard οχι 7200rpm.

Αλλα και οι απαιτησεις σου ειναι παραλογες.

Δημοσ.
Τι σκληρο εχεις? Standard οχι 7200rpm.

Αλλα και οι απαιτησεις σου ειναι παραλογες.

οι περισσοτεροι σκληροι λαπτοπ εχουν 5.400....

οποιος θελει ταχυτητα παιρνει despoc με ραπτορα...

Δημοσ.
οι περισσοτεροι σκληροι λαπτοπ εχουν 5.400....

I know that!!!:evil: :-D

Απλα τον ρωτησα, γιατι ολα τα laptop υποφερουν με 5400rpm.

οποιος θελει ταχυτητα παιρνει despoc με ραπτορα...

Κι ομως πιστεψε με οι 500GB 7200rpm σκληροι εχουν ιδιες ή και καλυτερες επιδοσεις απο εναν Raptor στις 10.000rpm 76GB.

Εχω προβληματιστει πολυ επι του θεματος. Γιατι ελεγα καποια στιμμη να παρω εναν Raptor. Βεβαια αν δεις benchmark απο Raid 0 εκει χανεις τη μπαλα...:shock: , απιστευτες επιδοσεις με δυο απλους 80GB 7200rpm σκληρους.

Δημοσ.

1) Σταματησετε να με αποκαλειτε φιλε. Μπαινουν και κοριτσια στο φορουμ :-?

2)Το λαπτοπ το εχω ηδη αγορασει. Ο κανονικος μου υπολογιστης ειναι παλιοτερος και σηκωνει τις εφαρμογες αυτες με 512 μνημη. Τι διαολο

3)Γιατι εχω παραλογες απαιτησεις? Εχετε δουλεψει αυτα τα προγραμματα και το λετε? Ηλεκτρονικο μονταζ κανω, κατι θα ξερω...

Δημοσ.
1) Σταματησετε να με αποκαλειτε φιλε. Μπαινουν και κοριτσια στο φορουμ

Ιστορικη στιγμη για μενα μιλαω με γενους θηλυκου στην insomnia...:? μετα απο δυο χρονια και τοσα posts....:mrgreen:

Ρε συ pastella παιξε και λιγο τη γατα, που να καταλαβουμε οτι εισαι κοριτσι ετσι που μιλας. Με κανα boxer νομιζα οτι μιλαω που ηθελε να σπασει το laptop του στο κεφαλι εκεινου που το αγορασε.

Τεσπα. Στο θεμα μας.

Δεν μπορεις να κανεις μονταζ με τοσο αργο σκληρο δισκο. Εφυγες σφαιρα για ενα δισκο στις 7200rpm. Βαλε τον εσωτερικο δισκο ως εξωτερικο σε κουτι για αποθηκευση δεδομενων.

Λογικα το laptop σου θα παιρνει φωτια οχι απο CPU αλλα απο σκληρο δισκο.

Απο την αρχη του topic βλεπω οτι εχεις ηδη 2GB RAM και τη σειρα 7100 CPU. Μια χαρα εισαι 30sec στο SuperPi χτυπας τι αλλο θες?

Δημοσ.
Ιστορικη στιγμη για μενα μιλαω με γενους θηλυκου στην insomnia...:? μετα απο δυο χρονια και τοσα posts....:mrgreen:

Ρε συ pastella παιξε και λιγο τη γατα, που να καταλαβουμε οτι εισαι κοριτσι ετσι που μιλας. Με κανα boxer νομιζα οτι μιλαω που ηθελε να σπασει το laptop του στο κεφαλι εκεινου που το αγορασε.

Τεσπα. Στο θεμα μας.

Δεν μπορεις να κανεις μονταζ με τοσο αργο σκληρο δισκο. Εφυγες σφαιρα για ενα δισκο στις 7200rpm. Βαλε τον εσωτερικο δισκο ως εξωτερικο σε κουτι για αποθηκευση δεδομενων.

Λογικα το laptop σου θα παιρνει φωτια οχι απο CPU αλλα απο σκληρο δισκο.

Απο την αρχη του topic βλεπω οτι εχεις ηδη 2GB RAM και τη σειρα 7100 CPU. Μια χαρα εισαι 30sec στο SuperPi χτυπας τι αλλο θες?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ok αρχιζω να νιαουριζω απο δω και μπρος (δεν ειμαι τυπος που κανει πολλες μαλαγανιες γενικα)

Δεν προκειται να κανω μονταζ στο λαπτοπ, μου αρκει το 8ωρο στη δουλεια

Το μονο που θελω ειναι να βαλω τα ΧΡ... Τιποτα παραπανω...

Αλλα προσπαθω να βρω τροπο γαμωτο...

Δημοσ.
Loipon paidia xtes arxisa na psaxnw pws na balw ta XP sto laptop. Me provlimatisan kapoia pragmata

KAtarxas oi etaireies pleon den stelnoun synodeytika CD me drivers.Kaneis to back up k telos.

1) Pws allazw ti rythmisi gia SATA mesw tou BIOS gia na mporesei na kanei format? exei BIOS apo phoenix trustedcore kai exei 4 leitourgies oles ki oles...

2)Kai meta pws kanw to format?xathika ligo

an mporei kaneis na dwsei ta fwta tou giati exw arxisei na yperbainw tis 10 wres imerisiws mprosta apo othoni pc....tha frikarw sto telos...

AN BREIS CD ME XP APO LAPTOP ME SATA 8A TO ENGATASTHSEIS XWRIS KANENA PROBLHMA..

META ME XP ACTIVATOR TREXOUN KAI ME UPDATE.

EGW EXW ENA APO FUJITSU PI1505 KAI TREXEI SE OLA TA LAPTOP ME SATA HDD.

MONO POU EINAI HOME KAI OXI PRO

ASE POU MPOREIS NA BALEIS KAI VISTA APO PANW!!!

Δημοσ.
Ok αρχιζω να νιαουριζω απο δω και μπρος

Ετσι ετσι, τωρα μιλας σωστα...

Λοιπον στο θεμα μας:

Εχεις ξαναπαρει laptop?

Αν ειχες ξαναγορασει, ειχε Windows XP και δεν ειχες επεμβει καθολου στο μηχανημα και σου αρεσε η αισθηση ταχυτητας που ειχε τοτε βγαλε τα Vista και βαλε XP. Ο φιλος jmlion σου δινει λυση. Θα συναντησεις ενα προβλημα με drivers αλλα θα βγαλεις ακρη. Καλο ειναι πριν βγαλεις Vista κατεγραψε τα ονοματα των περιφρειακων συσκευων του laptop.

Αν δεν εχεις ξαναγορασει laptop απλα να ξερεις οτι η αισθηση ταχυτητας ενος laptop ειναι ισοδυναμη με την ταχυτητα μηχανηματος desktop 6ετιας και βαλε. Και αυτο επειδη τα laptops δεν συνοδευονται απο γρηγορους σκληρους 7200rpm.

Το δικο μου μηχανημα (PC4 υπογραφης) ειναι η μερα με τη νυχτα με αργο και γρηγορο σκληρο. Εχω αγορασει τον Hitachi 7K100 60GB 7200rpm πριν ενα χρονο γιατι δεν αντεχα να βλεπω επιδοσεις PIII οταν εχω σκασει 1750 ευρω για laptop με τον αργο μαμισιο σκληρο μεσα. Οι τιμες τωρα των 7200rpm σκληρων δισκων εχουν πεσει δραματικα.

Δημοσ.

Ως κατοχος του FZ11M το βρισκω ως ενα απο τα καλυτερα 15αρια της αγορας.

Πριν εβδομαδες ειχα αγορασει το acer 5685 το οποιο και πουλησα μια εβδομαδα μετα αφου μου ξίνισε η πλαστικουρα, η ποιοτητα κατασκευης η ανύπαρκτη εργονομια του πληκτρολογιου και το μεγεθος. Το Vaio μου φανταζει μισο απο το acer.

Αnyway το FZ11M για την ωρα εχει μερικα ψιλοτραβηγματα στο γραφικό τομεα επειδη πολυ απλα ερχεται με beta drivers για τη καρτα γραφικων. Ολοι περιμενουμε απο το sony το πολυπόθητο update που θα απογειωνει τη καρτα γραφικων. Για περισσοτερα μπορεις να χαζεψεις στο official forum του vaio club.

Δημοσ.

Χτες ειπα να δοκιμασω με σβιστα αφου οπως φαινεται δεν υπαρχουν drivers gia XP

Το Corel draw x3 ΔΕΝ ανοιγει. Θα δοκιμασω κ με τις εφαρμογες της σχολης να δω τι γινεται (αμφιβαλλω οτι αναγνωριζει το οικονομετρικο πακετο)

Εχω ηδη μπει στο φορουμ του VAIO CLUB και συζηταω για το θεμα

Υποθετω οτι θα καταφυγω στη λυση του virtual Pc μαλλον...

Κατα τα αλλα παιρνει φωτια το λαπτοπ κι ας το εχω πανω σε βιβλιο για να παιρνει αερα...

Δημοσ.

ρε παιδιά και γω σκεφτομαι να παρω τον Vaio fz11s ομως για καλυτερη καρτα γραφικών. με προβλιματιζει βεβαι και μια εκδοση ενος asus αλλα θελω το τελειο στην οθονη.... οποτε με βλεπω να καταληγω στο Vaio.

Εχεται δοκιμασει την αυτονομια του Vaio? ποσο κραταει? απο θεμα θερμότητας πως ειναι? η οθόνη ειναι αψογη?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_186&products_id=6897

αυτο το μηχανημα τι σας λεει? θα το προτιμουσατε σε σχεση με το Vaio FZ11s ???

σας ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...