disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 μεχρι προσφατα προσανατολιζομουν σε αγορα laptop απο asus αλλα μολις ειδα ικανοποιητικα χαρακτηριστικα σε sony vaio με πολυ καλη τιμη με εβαλε σε σκεψεις να τολμησω την αγορα του παρ' οτι δεν το σκεφτομουν μεχρι τωρα και δεν ξερω τι να κανω. Το εχει αγορασει κανενας? Να το τολμησω? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_111&products_id=7038 επσης καλοβλεπω και αυτο Ενα με προβληματιζει, για το πρωτο το πλαισιο λεει 64mb αυτονομης για τη καρτα και αλλου λενε 128, τρεχα γυρευε...
tzotzo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 δεν ειναι το ιδιο μοντελο. Το ενα ειναι το 711Μ και το αλλο ειναι το 711S. Τωρα 200 ευρω διαφορα μονο για μια καρτα γραφικων,που περνει και μνημη απο το συστημα,ειναι πολλα. Αν παιζεις και παιχνιδια μην το τολμησεις
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 o προβληματσμος ηταν μονο για το πρωτο μοντελο μονο ισως δεν το εγραψα εγω καθαρα, το βλεπω παντου να λενε 128 dedicated αλλα ειναι τελικα μονο 64 οπως το εχουν στο πλαισιο
Silent Arrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πραγματικα οι καρτες γραφικων στα laptops ειναι το πιο δυσκολο προβλημα. Αν δεν παρακολουθεις στενα τις εξελιξεις (οπως εγω) δεν βγαζεις ακρη. To pc4 της υπογραφης εχει 128MB dedicated μνημη. Το αγορασα πριν 2 χρονια. Επειδη παιζει να παρω δευτερο laptop το επομενο διμηνο για την αδερφη μου θα δυσκολευτω να συμβιβαστω με λιγοτερα απο 256MB dedicated.
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 και εγω για 256 ελεγα αλλα ειπα να ριξω λιγο τις απαιτησεις μου να το βγαλω και λιγο φθηνοτερο εκτος κι αν συμβιβαστω με αυτο το καινουριο acer ή το myltirama force και κατι αλλα ψιλα που λεει. Ενταξει δεν παιζω και πολλα παιχνιδια ουτε πολυ βαρια ουτε καιγομαι οτι παιζω να το εχω στο τερμα αλλα καλο θα ταν ενα 256αρι dedicated
pastella Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Egw ayto pira meta apo arketo psaksimo Se 2-3 bdomades pou tha to strwsw thasou pw ti ginetai...
pastella Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Loipon paidia xtes arxisa na psaxnw pws na balw ta XP sto laptop. Me provlimatisan kapoia pragmata KAtarxas oi etaireies pleon den stelnoun synodeytika CD me drivers.Kaneis to back up k telos. 1) Pws allazw ti rythmisi gia SATA mesw tou BIOS gia na mporesei na kanei format? exei BIOS apo phoenix trustedcore kai exei 4 leitourgies oles ki oles... 2)Kai meta pws kanw to format?xathika ligo an mporei kaneis na dwsei ta fwta tou giati exw arxisei na yperbainw tis 10 wres imerisiws mprosta apo othoni pc....tha frikarw sto telos...
pastella Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 den ta antexw ta svista.... na kanw ayto to kolpo me virtual leitourgiko?
popolaros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αν βγαλεις ολα τα γραφικα ειναι σαν τα XP.... ηρεμηστε με αυτο το κολημα για τα βιστα... μια χαρα λειτουργικο ειναι.
Silent Arrow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 @popolaros. Κατ' αρχας να πω δεν εχω Vista, δεν τα εχω δει ποτε απο κοντα κλπ. Θελω να σε ρωτησω ενα συγχρονο laptop με 1024ΜΒ RAM μπορει να τρεξει ανετα Vista με γραφικο περιβαλλον ομοιο με τα XP? Ειναι σταθερα οπως τα XP?
pastella Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Otan dld pame na baloume 2-3 efarmoges kai programmata kai trwei ta kollimata tou aiwna ti kalo mporei na exei? Otan bgei service pack tha ta ksanabalw ws tote protimw ta xp Alla ayti ti stigmi ta vista exoun provlima kai DEN me kaluptoun.
popolaros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 κοιτα για να τρεξει ενα Pc / laptop τα vista με 1 GB μνημης θα πρεπει να βγαλεις αρκετα services , αρκετα γραφικα (aero) και σχεδον ολα τα start up programms. με 2 GB απλα δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα. οσο αναφορα για σταθεροτητα, θα ελεγα ναι οτι ειναι παρομοια.
Silent Arrow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Thanks popolaros. Απο τα Windows XP ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αλλα για μενα η σταθεροτητα συστηματος ειναι πανω απο ολα. pastella γινει λιγο πιο λεπτομερης, τι ακριβως προβληματα αντιμετωπιζεις και με ποια προγραμματα.
popolaros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 τα κολληματα ειναι θεμα μνημης.... αν βαλεις 2 GB Μνημης δεν υπαρχει κανενα απολυτος κολλημα.... τα βιστα ζητανε περισσοτερες απαιτησεις απο ενα συστημα , τι να κανουμε τωρα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.