magoufisa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 γεια σασ παιδια.θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι καλυτερη σχολη τα μμε του καποδιστρειακου πανεπιστημιου η το τει φυσικοθεραπειας?σαν αποκατασταση κ γενικα ποια ειναι καλυτερη
lary7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 2 ατομα που ξέρω που τελειωσαν ΤΕΙ φυσικοθεραπείας δούλευαν απο το 2 έτος. Τώρα και οι 2 έχουν ανοίξει δικό τους γραφείο και πάνε πολύ καλά. Για τα ΜΜΕ δεν γνωρίζω τίποτα...
Neurotic_Fest Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι έχουν άμεση εξάρτηση οπότε δεν μπορείς ν'αξιολογήσεις το ένα χωρίς το άλλο. Ζαχαροπλαστική-οδοντίατρική ένα πράμα, το ένα γεννά το άλλο και κλείνει ο κύκλος. Δεν είναι τυχαίο ότι το κομπλιμέντο "ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου ; " ξεκίνησε από οδοντιάτρους.
BusinessCoach Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καταρχήν εσύ που κλίνεις περισσότερο; Τι θα σου άρεσε περισσότερο να κάνεις; Έχεις γνωστούς που ασχολούνται με το ένα και με το άλλο επάγγελμα; Εμένα ο κουμπάρος μου τελείωσε φυσικοθεραπευτής στη Λαμία και μετά δούλεψε για λίγο σε ένα νοσοκομείο και μετά αποφάσισε να μην το κάνει σαν επάγγελμα. Άνοιξε ίντερνετ καφέ.(άσχετο). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχε προοπτικές κλπ. Φαντάζομαι ότι σαν φυσικοθεραπεύτρια θα επιβαρύνεις την υγεία σου περισσότερο από ότι σαν δημοσιογράφος ή κάτι στα ΜΜΕ, δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό βέβαια, γιατί μπορεί η δουλειά του δημοσιογράφου να είναι πιο αγχωτική. Πάντως, αν σε παίρνει από θέμα χρόνου, ψάξε τις προοπτικές αφού τελειώσεις. Δηλαδή σκέψουν τον εαυτό σου να είσαι 40 χρονών...τι θα σου άρεσε να κάνεις; Να είσαι φυσικοθεραπεύτρια ή δημοσιογράφος; Καλή επιτυχία πάντως σε ό,τι και αν κάνεις. Τι ενδιαφέροντα έχεις γενικότερα;
magoufisa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 εγω ενα ονειρο ειχα.να γινω αεροσυνοδος αλλα ας αφησουμε αυτο το θεμα. κοιτα.. δν θελω να γινω δημοσιογραφοσ.απο τα μμε ασχολεισαι κ με δημοσιεσ σχεσεισ κ τετοια.εμενα θα μαρεσε να δουλευω σε ενα περιοδικο η να ασχοληθω με τις δημοσιεσ σχεσεισ.φυσικοθεραπεια το σκεφτομουν ως κατι πιο σιγουρο
BusinessCoach Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Κοίτα, σίγουρο δεν είναι τίποτα. Το μόνο που μπορείς να έχεις σίγουρο είναι το τι θα κάνεις εσύ. Δηλαδή, όποιο επάγγελμα και αν ακολουθήσεις, θα βρεις ανθρώπους που πέτυχαν και ανθρώπους που δεν πέτυχαν. Θα βρεις ανθρώπους που το λατρεύουν και ανθρώπους που το μισούν. Αν θέλεις να έχεις κάτι σίγουρο, επέλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο(που απότι κατάλαβα είναι τα ΜΜΕ - για τις δημόσιες σχέσεις) και γίνε η καλύτερη που μπορείς να γίνεις. Δηλαδή μην σπουδάσεις κάτι γιατί το θεωρείς πιο σίγουρο. Κάτι που είναι τώρα σίγουρο μπορεί μετά από 2,3 χρόνια να μην είναι. Κάνε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και κάντο όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς και να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις τις κατάλληλες ευκαιρίες για να εξελιχθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.