Προς το περιεχόμενο

google analystics πώσ λειτουργεί

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά πως λειτουργεί αυτό το πράγμα ?

έβαλα το html code που λέει στο site λέει ότι έχουν μπει σωστά αλλα από το πρωί μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει τίποτα και λέει ότι μαζεύει ακόμα δεδομένα σίγουρα έχουν μπει άτομα στις σελίδες μου από έξω αλλα δεν δείχνει τίποτα

δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα η σελίδες είναι σηκωμένες με apatche και με http://xxx.dyndns.org για domain

any help αλλιώς έχετε να προτείνεται τίποτα γενικά για να βλέπω εγώ pouexw το site ποτε μπαίνουν άτομα και σε pies από τις σελίδες μου ? γιατί από το log του apatche βλέπω μονο πια ip μπήκε και τι ώρα και δεν είναι εύκολο να τα μετρήσω από εκεί :D

το site το έφτιαξα για χαβαλέ με τους φίλους και απλά λίγο που έκατσα να ασχοληθώ με τράβηξε όλη ιστορία και ψάχνω γενικά να δω τι παίζει με το να στήσεις ένα site οποιο βοήθεια δεκτη :D ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω 2 σελίδες στην λογαρίαν μου στο αναλίτικς. Στον έναν δείχνει ότι είναι όλα καλά και στον άλλον ότι ακόμα μαζεύει πληροφόρίες. Παρόλα αυτά αν πάω να δώ τα στατίστικά μου τα βγάζει κανονικά και στις δύο. Άρα φαντάζομαι το ότι δείχνει ότι μαζεύει ακόμα δεν σημαίνει και κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...