Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά πως λειτουργεί αυτό το πράγμα ? έβαλα το html code που λέει στο site λέει ότι έχουν μπει σωστά αλλα από το πρωί μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει τίποτα και λέει ότι μαζεύει ακόμα δεδομένα σίγουρα έχουν μπει άτομα στις σελίδες μου από έξω αλλα δεν δείχνει τίποτα δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα η σελίδες είναι σηκωμένες με apatche και με http://xxx.dyndns.org για domain any help αλλιώς έχετε να προτείνεται τίποτα γενικά για να βλέπω εγώ pouexw το site ποτε μπαίνουν άτομα και σε pies από τις σελίδες μου ? γιατί από το log του apatche βλέπω μονο πια ip μπήκε και τι ώρα και δεν είναι εύκολο να τα μετρήσω από εκεί το site το έφτιαξα για χαβαλέ με τους φίλους και απλά λίγο που έκατσα να ασχοληθώ με τράβηξε όλη ιστορία και ψάχνω γενικά να δω τι παίζει με το να στήσεις ένα site οποιο βοήθεια δεκτη ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Βάλε στον server σου το AWstats. Επίσης το google analytics κάνει update κάθε μέρα στις 00:00 GMT - 8 time.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Thanks Bill και για εδώ το ψάχνω τώρα οποτε το google από αύριο θα μου βγάλει αποτελέσματα έτσι δεν είναι ?
billpeppas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ναί, αν έχεις ρυθμίσει σωστά τα πάντα, το analytics θα σου βγάλει δεδομένα από αύριο χαράματα.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 αμφιβάλλω αλλα θα περιμένω τώρα πάω να κατεβάσω αυτό που μου είπες thanks και καλο βραδυ
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Έχω 2 σελίδες στην λογαρίαν μου στο αναλίτικς. Στον έναν δείχνει ότι είναι όλα καλά και στον άλλον ότι ακόμα μαζεύει πληροφόρίες. Παρόλα αυτά αν πάω να δώ τα στατίστικά μου τα βγάζει κανονικά και στις δύο. Άρα φαντάζομαι το ότι δείχνει ότι μαζεύει ακόμα δεν σημαίνει και κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.