Vasilius Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 paides geia xara, soz alla den exw xrono much oute na polypsaksw k to ti ftaiei , to prob mou einai to ekshs. Stis tainies sto neo mou pc , se arketes , vlepw mia lwrida prasinoph k kamia fora me ena sa layer $^@^#$ grafiko corrupted, ta files einai mia xara , kati san layer prob or sth , exw valei -2-3 codec packs me full playback support , alla to idio prob , de ginete se ola ta movies alla sta most. any ideas? P.S vga = 8800 me latest dx k drivers .
kastel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πας Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure. Στο tab Colors και κάνε το YUY2 πρώτο.
Vasilius Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 file tha to dokimasw otan paw spiti eimai douleia twra. Pantws xtes vrady sta properties tou mplayer dokimasa diafora layers kai me to Hallis an thymamai kala eksafanistike kai einai gg. ALLA ean allaksw player k fortwsw movie me allon to problem persists. kai logiko efoson to setting afto afora to media player mono. thx pantws for the reply. oles oi tsontes wstoso doulevoun gg, ta movies einai pou xoun prob. eirwnia e?
Alejandro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δε νομίζω ότι η λύση του φίλου kastel θα αλλάξει κάτι καθώς και εγώ αυτή τη ρύθμιση έχω και συνεχίζει να εμφανίζει πρόβλημα. Πιό συγκεκριμένα όταν παίζει αρχεία avi μου εμφανίζει συχνά κάποια πράσινα pixels. Καμία άλλη ιδέα;
kastel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δε νομίζω ότι η λύση του φίλου kastel θα αλλάξει κάτι καθώς και εγώ αυτή τη ρύθμιση έχω και συνεχίζει να εμφανίζει πρόβλημα. Πιό συγκεκριμένα όταν παίζει αρχεία avi μου εμφανίζει συχνά κάποια πράσινα pixels. Καμία άλλη ιδέα; Άλλο το δικό σου πρόβλημα Alejandro και άλλο του Vasilius. Για το πρόβλημα εμφάνισης της πράσινης διαγώνιας γραμμής είναι αυτό που λέω. Για του λόγου το αληθές δες εδώ.
Alejandro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Sorry δικό μου το λάθος. Όμως μιας και το κατέχεις το θέμα μπορείς να προτείνεις καμία λύση για το δικό μου πρόβλημα;
parsifal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 kastel, ο Vasilius δεν ανέφερε διαγώνια λωρίδα. Εκτός κι αν μιλήσατε με pm, οπότε πάσο. Εμένα μου θύμισε πάντως το γνωστό από παλιά πρόβλημα του encoding σε mod < 16 αναλύσεις: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=56910
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.