Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου-Ford Fiesta

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα πάντα φίλε μου τα πάντα.

Καταρχήν ο Ιάπωνας σου πετάει κάθε 3-4 χρόνια καινούριο μοντέλο και σε ξεφτιλίζει.

Για μένα η διάρκεια ζωής ενός μοντέλου είναι βασική προϋπόθεση.

Η προηγούμενη Corolla έμεινε στην αγορά 6 χρόνια. Το Civic 5. Βασικά όλα αυτά που λες ισχύουν όλο και λιγότερο.

Το θέμα είναι το τι ασφαλεια σου δίνει το αυτοκίνητο!Εμενα πριν δυο μερες με τρακαρε ενας @@ που επεσε πανω μου με 100km χωρις φρενο και ενω μου εβαλε ολη τη μούρη μέσα και μου αχρηστευσε το αμάξι εγω και ο συνοδηγός βγηκαμε με κατι μώλοπες μόνο. Το εσωτερικό δεν έπαθε τίποτα. FIESTA και πάλι FIESTA!!!Αν και για να πω την αλήθεια μετά από αυτή την εμπειρία θα προτημίσω για ψυχολογικούς λόγους να πάρω ενα μεγαλύτερο αμαξάκι (κάτι μεταξύ FOCUS, Corola ή ASTRA)

100 χιλιόμετρα αφρενάριστα; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν σκεφτείς ότι τα crash τεστ γίνονται με λιγότερα από 60 και ΟΛΑ τα αυτοκίνητα πάνε για πέταμα μετά...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά μετα από 2 test drive ενός Fiesta και ενός Polo

κατέληξα ασυζητητί στο Polo...

Έχει τέτοια άνεση και κρατήματα που στο Fiesta δε τα ένιωσα...

εΕίναι και εγγύηση h VW!~

μαλλον δεν ξερεις να χαρακτηριζεις ενα αυτοκινητο....

Δημοσ.
Τα πάντα φίλε μου τα πάντα.

Καταρχήν ο Ιάπωνας σου πετάει κάθε 3-4 χρόνια καινούριο μοντέλο και σε ξεφτιλίζει.

Για μένα η διάρκεια ζωής ενός μοντέλου είναι βασική προϋπόθεση.

η ιαπωνες εχουν δικη τους φιλοσοφια.... η οποια αμα κατσεις να την αναλυσεις θα καταλαβεις οτι ειανι και η σωστη...

Δημοσ.
Αν υπάρχει ένα πράγμα όπου η VW έχει ακολουθήσει (και διδαχθεί από) την Ford αυτό είναι το στήσιμο στον δρόμο οπότε πολύ κουλό αυτό που λες για το τι δεν έχει το Fiesta και έχει το Polo.Να το θέσω αλλιώς, αν αφαιρέσεις την αίσθηση του τιμονιού και το κράτημα δεν υπάρχει και κανένας σοβαρός λόγος να πάρεις ένα φιεστάκι.

υπαρχουν λογοι να παρει καποιος πολο???

Δημοσ.
μαλλον δεν ξερεις να χαρακτηριζεις ενα αυτοκινητο....

Να σαι καλά...Δε με ενδιαφέρει αν ξέρω να χαρακτηρίζω ένα αμάξι...

Με ενδιαφέρει να νιώθω εγώ πιο άνετα μέσα...

Και στο polo ένιωσα πιο ασφαλής και άνετος από το fiesta...

Δημοσ.
υπαρχουν λογοι να παρει καποιος πολο???

Αντικειμενικά μιλώντας για την ποιότητα κατασκευής, την άνεση και την αξιοπιστία. Όλα αυτά βέβαια είναι θέμα χαρακτήρα, εγώ δεν θα το έπαιρνα γιατί είναι υπερβολικά μαλακό σε όλα (για να είναι άνετο) ,δεν μου αρέσει το τιμόνι του (μπλιάχ), ούτε ο συμπλέκτης και το γκάζι του, ούτε οι αναρτήσεις του, ούτε η "υπερβολική" ηχομόνωση του που πολλές φορές δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας στον άλλο. Με τα παραπάνω δεδομένα η πολύ καλή ακαμψία του πλαισίου και οι δυνατότητες του FSI με αφήνουν αδιάφορο.

Δημοσ.

σιγα την ανεση και σιγα την ποιοτητα κατασκευης....

για ρωτα αν πεφτουν τα παραθυρα ακομη;;;

καλη ακαμψια το πλαισιο του πολο δεν εχει και ουτε κινητηρες fsi...

Δημοσ.

Πιστεύω και το Polo και το Fiesta είναι καλές επιλογές. Θα μπορούσες βέβαια να δεις λίγο και το Grante Punto.

Πάντως, στο τι είναι καλύτερο, μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις. Άλλες οι δικές σου απαιτήσεις, και άλλες του καθενός μας, οπότε μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις δικές μας προτάσεις :)

Δημοσ.

Κακη πηρα με τα ΦΟΡΝΤ ΦΙΕΣΤΑ Ταξηδη απο Σουηδια για Ολλανδια,

αποτελεσμα στην Ολλανδια να αλαξουμαι Εκεντροφορο αξονα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Η΄ρθε ο καιρός να αγοράσω ένα αμάξι και από όσα είδαμε στην κατηγορία των 12-14000 μας άρεσε το Ford to Fiesta!

Πήγα σε Opel-δε μάρεσε το Corsa-πήγα σε VW δε μάρεσε το Polo ...

Πήγα σε Peugeot αλλά τό όνειρο μου το 207cc έχει μια 20σάρα απαγορευτική για μένα.

Κια άκουσα ότι τα 206-207 είναι μηχανολογικά προβληματικά...

Έχει να προτείνει κανείς κάτι άλλο?

Μηχανογικά το Fiesta είναι καλό?

Άκουσα καλά λόγια...

για το φιεστα 1400cc? υπερκαταναλωση αν φορα 195/50/15 σχεδον διπλασια ακριβο σερβις και προβλημα με σασμαν και δισκοπλατω

Δημοσ.
Παρε ενα Audi A3,ισως ενα BMW σειρα 1,μουρατα αυτοκινητα,τι φιεστα και γιαπωνεζικα.Παρε ενα καλο,χρεωσου λιγο αλλα θα σου αρεσει 100%.Τα αλλα θα τα βαρεθεις σε 6 μηνες.Αγορασε αυτοκινητο και οχι κατι που εχει 4 ροδες.Συνεπως για μενα Audi ή BMW.

+500000000000:-D

Δημοσ.
Το να αγοράσεις γιαπωνέζικο αμάξι, είναι σα να αγοράζεις ρολόι από την Ομόνοια.

Συγνώμη για τη γενίκευση αλλά έτσι είναι.

+1000 ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...