agoraki_23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τελικά μετα από 2 test drive ενός Fiesta και ενός Polo κατέληξα ασυζητητί στο Polo... Έχει τέτοια άνεση και κρατήματα που στο Fiesta δε τα ένιωσα... εΕίναι και εγγύηση h VW!~
Neurotic_Fest Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Αν υπάρχει ένα πράγμα όπου η VW έχει ακολουθήσει (και διδαχθεί από) την Ford αυτό είναι το στήσιμο στον δρόμο οπότε πολύ κουλό αυτό που λες για το τι δεν έχει το Fiesta και έχει το Polo.Να το θέσω αλλιώς, αν αφαιρέσεις την αίσθηση του τιμονιού και το κράτημα δεν υπάρχει και κανένας σοβαρός λόγος να πάρεις ένα φιεστάκι.
agoraki_23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τα οδήγησα και τα 2 με διαφορά 15 λεπτών,οπότε μπορώ να πω άφοβα ότι το Polo με αιρ κοντίσιον και 140 δε κόλωνε καθόλου...ενώ το Φιέστα το ένιωθα ότι κόλωνε... Έτσι το ένιωσα εγώ... Αν κάνω λάθοσ( γιατί άπειροσ είμαι από αμάξια) συγχωρέστε με... Για αυτό ζητάω και τισ γνώμες σας...
Neurotic_Fest Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τώρα μιλάς για κινητήρα όμως, σε αυτό δε διαφωνώ.Αν και πολλοί συγχέουν τον θόρυβο που φτάνει στο αυτί τους με το πόσο ζορίζεται ο κινητήρας, δεν ξέρω και τι εννοείς τελικά αλλά όντως η μηχανή (υποθέτω οδήγησες το 1.4) δεν λέει πολλά.
anaxiopistos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παρε ενα Audi A3,ισως ενα BMW σειρα 1,μουρατα αυτοκινητα,τι φιεστα και γιαπωνεζικα.Παρε ενα καλο,χρεωσου λιγο αλλα θα σου αρεσει 100%.Τα αλλα θα τα βαρεθεις σε 6 μηνες.Αγορασε αυτοκινητο και οχι κατι που εχει 4 ροδες.Συνεπως για μενα Audi ή BMW.
Greg7vas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Κοιτα και για porsche 911. Ολα τα αλλα θα τα βαρεθεις αργα η γρηγορα.
agoraki_23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά τι λέτε τώρα 25 χιλ αμάξι??? Ε δώ με 12-13 και λέω άντε να τα ξεπληρώσω!!!
gatoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 σύγκρινε και τα εσωτερικά τους.πιο απαίσια ποιότητα πλαστικών στο fiesta δεν μπορούσανε να βάλουνε.το μόνο καλό η προσφορά που είχανε για τα δωρεάν service για πάντα.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά πάλι τα ίδια θα λέμε; Όσοι βλέπετε τηλεόραση και προσέχετε διαφημίσεις αυτοκινήτων, θα δείτε ότι προσφορές επί προσφορών κάνουν οι Κορεάτικες, η Ford και η Citroen. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο; Είναι επίσης τυχαίο ότι σε σχέση με την ποιότητα που υποτίθεται έχουν Ford και Citroen είναι πάντα τα φτηνότερα ευρωπαϊκά; Από κάπου πρέπει να βγαίνει αυτή η διαφορά.
Houston Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Το να αγοράσεις γιαπωνέζικο αμάξι, είναι σα να αγοράζεις ρολόι από την Ομόνοια. Συγνώμη για τη γενίκευση αλλά έτσι είναι.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Το να αγοράσεις γιαπωνέζικο αμάξι, είναι σα να αγοράζεις ρολόι από την Ομόνοια.Συγνώμη για τη γενίκευση αλλά έτσι είναι. Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο;
Houston Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ο Ιάπωνας, απλά, δε σε σέβεται. Σου έχει μια καλή μηχανή, ένα χαμηλό κόστος, φτηνά ανταλλακτικά, αλλά δεν σου προσφέρει πολιτισμένο περιβάλλον. Τα υλικά μπορεί να έχουν αντοχή στο χρόνο αλλά δεν είναι ποιοτικά. Δεν έχουν life style. Προσπαθούν να αντιγράψουν ευρωπαϊκές και δη γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Θα μπορούσα να πως ότι τα ιαπωνικά τα έχουν όλα –ότι ακριβώς έχουν και τα ευρωπαϊκά- αλλά τα έχουν έτσι απλά για να τα έχουν….για να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό. Δεν είναι πολλά από αυτά λειτουργικά.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μάλλον έχεις μείνει 15-20 χρόνια πίσω. Τα Ιαπωνικά είναι πλέον από τα ακριβότερα στην αγορά, τα υλικά είναι συνήθως κορυφαία. Τώρα τι έχουν και το έχουν μόνο για να υπάρχει... δε μπορώ να καταλάβω.
Houston Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τα πάντα φίλε μου τα πάντα. Καταρχήν ο Ιάπωνας σου πετάει κάθε 3-4 χρόνια καινούριο μοντέλο και σε ξεφτιλίζει. Για μένα η διάρκεια ζωής ενός μοντέλου είναι βασική προϋπόθεση.
Jeronymo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Το θέμα είναι το τι ασφαλεια σου δίνει το αυτοκίνητο!Εμενα πριν δυο μερες με τρακαρε ενας @@ που επεσε πανω μου με 100km χωρις φρενο και ενω μου εβαλε ολη τη μούρη μέσα και μου αχρηστευσε το αμάξι εγω και ο συνοδηγός βγηκαμε με κατι μώλοπες μόνο. Το εσωτερικό δεν έπαθε τίποτα. FIESTA και πάλι FIESTA!!!Αν και για να πω την αλήθεια μετά από αυτή την εμπειρία θα προτημίσω για ψυχολογικούς λόγους να πάρω ενα μεγαλύτερο αμαξάκι (κάτι μεταξύ FOCUS, Corola ή ASTRA)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.