Προς το περιεχόμενο

FS performance Test v0.1

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FS Performance Test

Current version: 0.1

Filesize : 1.27Mb

Create with: GML7

Download Link: http://www.savefile.com/files/880452

Πρόκειτε για ένα Benchmark που ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε με μερικούς φίλους. Προς το παρόν περέχει μόνο 8 tests για την cpu και τίποτα περισσότερο. Θα ήθελα απλά να το δέιτε λίγο και εσείς, να μου πείτε τα αποτελέσματα σας για να δούμε αν δουλεύει πραγματικά.

Important Notes:

- Το χαμηλότερο score είναι το καλύτερο!!! -

Ενώ κάνετε τα τεστ, μην έχετε ανοιχτές άλλες εφαρμογές και μην κουνάτε το ποντίκι, αυτό θα οδηγήσει σε άυξηση του σκόρ. Επίσης το πιθανότερο είναι το Pc σας να μην αποκρίνετε ενώ γίνονται τα τεστ, μην φοβηθείτε δεν κάνει πάρα πολυ ώρα (εκτός και αν έχετε καναν P2 Celeron :P).

Η τελική έκδοση θα έχει (φυσικά θα είναι δωρεάν):

-> 14 τεστ για την CPU, περιλαμβάνωντας τεστ για μαθηματικές πράξεις, Multitasking κτλπ...

-> 2D graphics tests

-> 3D graphics tests (Θα πάρουν λίγο χρόνο :P)

-> Ram tests

-> HDD speed tests.

-> Άλλο περιλάβον εργασίας που θα δίνει την δυνατότητα να εκτελείτε κάποια συγκεκριμένα τεστ αν θέλετε, την εξαγωγή των αποτελεσμάτων σε γραφήματα κτλπ.

-> Online βάση δεδομένων όπου ο καθένας θα μπορεί να καταχωρήσει τα δικά του αποτέλεσματα.

Το σκόρ του laptop μου (AMD64 3000+ S754) είναι 2791,21 , περιμένω να ακούσω τα δικά σας. Και επαναλαμβάνω ότι το μικρότερο σκορ είναι το καλύτερο! :P

Download Link: http://www.savefile.com/files/880452

Δημοσ.

To score μου είναι 5406.88 (Tι περίμενες από Celeron 1,3) :(!

Φίλε desolatorXT για πες μας πως ακριβώς βγαίνει αυτό το σκορ?Προσθέτει τους χρόνους που κάνει για τις πράξεις?

Δημοσ.

σε διπύρηνους επεξεργαστές δεν παίζει σωστά, πχ στον 3800 Χ2 μου βγάζει 2336 σκορ, ενω στο task manager εμφανίζει τον συνολικό επεξεργαστή με μέγιστο φορτο 52%

περιμένουμε την έκδοση 0.11 :P

Δημοσ.
To score μου είναι 5406.88 (Tι περίμενες από Celeron 1,3) :(!

Φίλε desolatorXT για πες μας πως ακριβώς βγαίνει αυτό το σκορ?Προσθέτει τους χρόνους που κάνει για τις πράξεις?

Όχι δεν χρησιμοποειτε χρόνος, το σκόρ υπολογίζετε κυριως με βάση τα steps της cpu για την εκτέλεση των πράξεων. Η έννοια του step χρησιμοποείτε κατα κόρον στην GML, δεν ξέρω τώρα κατα πόσο χρησικοποιείτε σε άλλες γλώσσες.

Κάθε τεστ πάντως θα έχει διαφορετικό σύστημα αξιολόγης, π.χ. στα 2Δ/3Δ τεστ (οπως είναι φυσικο) θα χρησιμοποιηθούν τα fps.

σε διπύρηνους επεξεργαστές δεν παίζει σωστά, πχ στον 3800 Χ2 μου βγάζει 2336 σκορ, ενω στο task manager εμφανίζει τον συνολικό επεξεργαστή με μέγιστο φορτο 52%

περιμένουμε την έκδοση 0.11 :P

δεν νομίζω ότι θα αλλάξουμε κάτι γ αυτό. Εγώ λέω στον επεξεργαστή σου να κάνει αυτές τις πράξεις και αποδίδει τόσο. Η διαφορά των δυπήρινων θα φανεί στο τεστ με το Multitasking. Τα περισσότερα προγράμματα δεν χρησιμοποιούν ακόμη παράλληλο προγράμματισμο, οπότε αυτό που αποδίδει ο cpu σου εδώ, είναι πολύ κοντινό με την απόδοση του σε πραγματικές συνθήκες σε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Υ.Γ. Ο AMD64χ2 3800+ του φίλου μου, βγάζει σκορ 2334,12 πράγμα που δείχνει ότι το τεστ είναι σχετικα ακριβές :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...