IoannisDr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Χαίρεται..εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,ότι avi ταινία από AXXO προσπαθώ να τρέξω με τον media player 10 μου βγάζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα έχει αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα μπλα μπλα και κρασάρει! Το θέμα είναι ότι μέχρι πρόσφατα (κανα μήνα) με ξελάσπωνε το bsplayer pro 2.15 αλλά πλέον και αυτό μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα..εντομεταξύ ΤΑ ΑΛΛΑ avi βίντεο που έχω τα παίζει κανονικά και το media player και το bsplayer (στη χειρότερη ο mp βγάζει μήνυμα κάτω " connecting..sending request for codec..error downloadin codec αλλά παίζει την ταινία κανονικά, εκτός&αν βάλω το vobsub και προσπαθήσω να παίξω το avi με υπότιτλους οπότε πάλι τρώει φρίκη!!) Δεν ξέρω τι να κάνω..για την ιστορία απλά να αναφέρω ότι απο codecs έχω τους Codecs6030allin1! Βέβαια έχω και το vlc που τα παίζει όλα αλλά εκεί παίζει πρόβλημα συγχρονισμού υποτίτλων,όσο και αν προσπάθησα ποτέ δε κατάφερα να ταυτιστούν χρόνοι και υπότιτλοι για ολόκληρη ταινία..ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια παιδιά!
koumos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Dokimase na valeis to K-LIte Codec Pack. Google it. Eixa idio provlima kai luthike m auto..
disqualified Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 k-lite codec ειναι μια λυση ο kmplayer μια αλλη εκτος κι αν τα εχει φαει(επιστημονικος ορος) το μηχανημα σου
IoannisDr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Dokimase na valeis to K-LIte Codec Pack. Google it. Eixa idio provlima kai luthike m auto.. Oh Yes & Oh Ty m8 !!evgala tous proigoumenous codecs,evala K-lite kai isyxasa..ola douleyoun roloi!!eyxaristw poly,nasai kala
IoannisDr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Eyxaristw gia ton kopo sou na apantiseis disqualified,spare me the irony omws..
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Eyxaristw gia ton kopo sou na apantiseis disqualified,spare me the irony omws.. με προλαβε πανω στο κλικ ο φιλος koumos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.