Προς το περιεχόμενο

Ποση εθναι η λογικη θερμοκρασια ενος HDD?

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που έχω λαπτοπ και το hdtune σε κατασταση ηρεμιας μου δειχνει το σκληρο 55 οC και σε πληρη φορτο εργασιας 61 οC τι κανω?τι εχω σηκωσει ψηλα το λαπτοπ τι εχω βαλει το notebook cooler της Ζαλμαν μια απο τα ιδια:(

PS.Ο δίσκος ειναι WDC WD1200JB

Δημοσ.

Σε μενα δεν ξεεπρνα τους 52 βαθμους οποτε θεωρειται πολυ φυσιλογικη θερμοκρασια, με το hdd health μπορεις να καθορισεις το οριο στο οποιο θα δουλευει ο δισκος και θα σε προειδοποιει...

Δημοσ.

Παιδιά η προτάσεις σας με σώσανε...Πήρα καινούριο 250 gb sata 2 western digital και σε κάτι φάσεις χτύπαγε 64 βαθμούς!!! Είχα τρελαθεί!!! Έκανα αυτό που λέγατε με τα 2 ανεμιστηράκια, ένα μπροστά να ρίχνει αέρα στους σκληρούς και ένα πίσω ψηλα να τον βγάζει έξω, και τώρα δεν έχω δει πάνω από 47...Ευχαριστώ!

Δημοσ.

o δικός μου Seagate 320GB σε κουτί Τhermaltake Soprano με το Everest και το Speedfan δείχνει από 36-37 το πρωί εώς και 41-42 το μεσημέρι.

Είμαι χωρίς A/C.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες αυτές δείχνουν καλό αερισμό του κουτιού,και είναι κατάλληλες (έλεγχος πάντα με το ΗDtune)

Επίσης οι νεώτεροι δίσκοι δεν ζεσταίνονται πια τόσο όσο οι παλαιότεροι 1+ ετους.

Δημοσ.

πραγματικά η αγορά ενός καλού κουτιού σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

για αυτό και το επέλεξα...

• Moderators
Δημοσ.

Αναλογως τα Platters παει... οπως επισηςκαι ο θορυβος..

Π.χ. 160GB IDE Wd= ΠΟΛΥ πιο θορυβωδης και θερμος απο 250GB Sata2 WD...

Δημοσ.
Απο την εμπειρια σας ποιος δισκος νομιζεται ανεβαζει μεγαλυτερες θερμοκρασίες?Maxtor ,Seagate,WD?

δε μπορει να δωθει καμμια απαντηση.γιατι αναφερεσαι σε εταιρειες και οχι σε μοντελα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για να μετράμε τις θερμοκρασίες σε δίσκους που είναι σε raid-0 γιατί αυτά τα προγράμματα δεν δείχνουν. Έψαξα στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...