joker9 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 καλησπερα σε ολους! σημερα εχασε η μητερα μου το κινητο της και με εχει βαλει σε μια περιπετεια να της βρω ενα που να εχει ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ καταλαβενεται μεγαλη γυναικα ειναι.. και σχετικα φθηνω δλδ δεν τη νοιαζει πχ να εχει mp3 η πολυ καλη καμερα κτλ.μονο να μην ειναι καμια παντοφλα ομως. εγω τωρα δεν μπορω να πηγαινω στα μαγαζια και να ανοιγω ολα τα κινητα,μηπως ξερει καπιος ενα σαιτ που να τα παρουσιαζει και να εχει και καμια φωτο απο το μενου..? η εστω αν ζηταω πολλα να μου προτηνεται καπια μοντελα. σας ευχαριστω πολυ!
joker9 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 εχει ενα αρχαιο samsung αλλα εχει χαλασει και ειχε τεραστια γραμματα. κατι τετιο θα ηθελε αυτο που εχασε ηταν panasonic x700..(το παλιο μου)
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ενα Samsung D830 που πέρασε για κάνα δυο φεγγάρια από τα χέρια μου, πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει. Δεν είναι και πολύ ακριβό, είναι όμορφο εξωτερικά... ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε μεγάλη γυναίκα είπε..Το 830 δεν θα το παλέψει για κανένα λόγο. X510 ή Χ210.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε μεγάλη γυναίκα είπε..Το 830 δεν θα το παλέψει για κανένα λόγο.X510 ή Χ210. 1. Δώσε μου 1 όχι πολλούς και 2. Τι διαφορά νομίζεις ότι έχουν αυτά που έδωσες εσύ; Όχι ότι με καίει αλλά για να καταλάβω.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 καλησπερα σε ολους! σημερα εχασε η μητερα μου το κινητο της και με εχει βαλει σε μια περιπετεια να της βρω ενα που να εχει ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ καταλαβενεται μεγαλη γυναικα ειναι.. και σχετικα φθηνω δλδ δεν τη νοιαζει πχ να εχει mp3 η πολυ καλη καμερα κτλ.μονο να μην ειναι καμια παντοφλα ομως. εγω τωρα δεν μπορω να πηγαινω στα μαγαζια και να ανοιγω ολα τα κινητα,μηπως ξερει καπιος ενα σαιτ που να τα παρουσιαζει και να εχει και καμια φωτο απο το μενου..? η εστω αν ζηταω πολλα να μου προτηνεται καπια μοντελα. σας ευχαριστω πολυ! Πάρε τη μητέρα σου και πήγαινε τη σε Πλαίσιο ή Vodafone shop που έχουν κινητά ανοιχτά να δει πιο τη βολεύει.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 alexzzz: 1. προσωπικά το θεωρώ δύσχρηστο.Όταν το πιασα στα χέρια μου παρατήρησα ότι ήθελε κάμποση προσπάθεια να ανοίξει.Και όχι μόνο εγώ. Επειδή δουλεύω σε κατάστημα κινητής,σε όσυς πελάτες το έδειξα η πλειοψηφία κόντεψε να το ρίξει κάτω. 2. το θεωρώ παντόφλα.Είναι λεπτό,αλλά είναι πάρα πολύ πλατύ. Βασικά τα 2 που πρότεινα παραπάνω παραείναι απλά,εφόσον θέλει και με κάμερα και mp3 player,θα μπορούσε να πάει σε κάτι στυλ Samsung s401 ή samsung e420 το οποίο δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες αλλά είναι γυναικείο.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Όπως προ είπα το είχα για λίγο καιρό. Δεν μου φάνηκε και τόσο δύσχριστο αλλα αυτό είναι προσωπική άποψη και όχι πολλών όπως η δικιά σου απο την δουλειά, οπότε πάσο. Παντόφλα δεν θα το έλεγα απλά λόγω τις μικρής εξωτερικής οθόνης δείχνει άδειο μπροστά. Αυτό είναι και το μόνο κακό στην ομορφιά για μένα. Όπως και να έχει καλό θα είναι να τα δεί πρίν πάρει οτιδήποτε. ΥΓ: αφού το υποστηρίζω τόσο γιατί τελικά δεν μου άρεσε και το πούλησα;
tzotzo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 παντως και τα νοκια εχουν επιλογη για μεγαλα γραμματα,και τα φθηνα μοντελα ειναι εξ ορισμου φτιαχμενα για αρχαριους. + οτι εχει πολυ ευκολο μενου
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Με τι το άλλαξες?? Μεγάλη ιστορία... k750, p990, qtek 9000, samsung d830, Nokia n80, M600, V630 και τώρα ένα K810...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.