FarCry Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 New stand-alone expansions bringing fresh horror action to the two platforms Both PC and Xbox 360 are getting a new dose of F.E.A.R., Sierra announcing new stand-alone expansion packs for the two platforms this afternoon. F.E.A.R. Perseus Mandate on PC, explains the publisher, features a brand new combat team in an "all-new experience" that presents a different perspective of the events that occur at Armacham. Similar to Gearbox's Half-Life expansions, Perseus Mandate's storyline runs parallel to that of the original FPS with players filling the combat boots of a new F.E.A.R. soldier and battling new enemies. Xbox 360, meanwhile, is getting F.E.A.R. Files, which contains Perseus Mandate and the Extraction Point expansion that released for PC. Both expansions are due to release in the autumn. And that's all the info we have currently.
privateer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 http://www.gametrailers.com/player/22223.html
privateer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Trailer: http://www.gamerwithin.com/?view=video_gallery&game=2539 http://www.gamerwithin.com/index.php?view=video_gallery&game=2540
user-64 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 αυτα ειναι παιχνιδια τοσο απο ιστορια οσο και απο γραφικα αξιζει κανεις να αγορασει ολη την σειρα
john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 F.E.A.R : Perseus Mandate DEMO http://demo.whatisfear.com/
Wintermute23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον το εβαλα το demo.Σχετικα μικρο,αλλα ενδιαφερον.Γραφικα μετρια,εχω την αισθηση πως στο original F.E.A.R ηταν πιο καλα.Επισης εχω την αισθηση πως η A.I ειναι αθλια,τουλαχιστον στο moderate που παιζω εγω και κρινοντας απο τα προηγουμενα.Αξιολογη προσπαθεια αν και απορω πως θα υπαρξει συνοχη μιας και θα βγει και το Project Origin. Παραθετω και καποιες photos για να κρινετε!
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Το FEAR ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και αυτό το Expansion Pack απλά suck-άρει. Καταρχήν τα γραφικά είναι χειρότερα ακόμα και από το πρώτο F.E.A.R (χωρίς πλάκα. Αν το παίξετε και σκεφτείτε <<Μα το FEAR το θυμόμουν καλύτερο>> τότε απλά κάντε το install ξανά και κάντε μια σύγκριση. Απλά LOL λέμε). Δεν υπάρχουν ακόμα soft particles, το πρόβλημα με τις soft shadows συνεχίζει να υπάρχει αν έχετε ενεργοποιημένο το FSAA, το πρόβλημα των συνομιλιών που χάνονται υπάρχει και στο Perseus Mandate (κάτι διάβασα ότι γίνεται conflict με ένα αρχείο από το Windows Update) και το ΑΙ είναι τρισάθλιο. Στο πρώτο F.E.A.R οι αντίπαλοι σας έψαχναν, ακολουθούσαν μέχρι και διαφορετική/εναλλακτικές διαδρομές για να σας σκοτώσουν, άκουγαν τα βήματα σας και σας αντιλαμβάνονταν από τον φακό. Στο Perseus Mandate οι αντίπαλοι είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ ακόμα και στην Hardcore δυσκολία. Με απλά λόγια, την δουλειά της TimeGate θα μπορούσε άνετα να την είχε κάνει κάποια MOD team. Έλεος, απλά έλεος
user-64 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 μολις επαιξα το demo και καταλαβα τι σημαινει fps το περιμενω να βγει
nodas_21greek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εμένα αν και μικρό, μου άρεσε. Θα το τιμήσω όταν βγει. Ελπίζω να διορθωθούν στην τελική έκδοση και τα μικροπροβληματάκια που ανέφεραν και πιο πάνω τα παιδιά. Ερώτηση: Ανεξαρτήτως ανάλυσης και γραφικών έκανε κάποια στιγμιαία κολληματάκια σε στάνταρ σημεία της πίστας. Όποτε δλδ κι αν περνούσα από εκεί θα κολλάγε για 2-3 sec. Είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
liberation Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ηθελα να ρωτησω αυτο ειναι το expansion δηλαδη αν δεν εχεις εγκατεστημενο το κανονικο παιχνιδι δεν παιζει??
nodas_21greek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ηθελα να ρωτησω αυτο ειναι το expansion δηλαδη αν δεν εχεις εγκατεστημενο το κανονικο παιχνιδι δεν παιζει?? Είναι stand alone. Παίζει και χωρίς το κανονικό παινχίδι δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.