Προς το περιεχόμενο

Ψύκτα για EVGA 650i

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Delirium ένα θέλω :D πες μου λεφτά και όταν είναι να συναντηθούμε για τις μνήμες θα στο θυμίσω και αυτό ;) δεν το έχω ξεχάσει αλλα δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι με τίποτα :(

Δημοσ.

OK thanks από τώρα τότε :mrgreen: σάββατο περίπου υπολογίζω να κατεβω στον πολιτισμό θα σκάσω τηλ αν είναι να συνεννοηθούμε άντε καληνύχτες γιατί ξημερώσαμε πάλι στις άυπνους μέσα :D

Δημοσ.

Διατυπώνω εδώ την ερωτησή μου για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και αφορά αυτή τη μητρική...

Στο σάιτ του Πλαισιου λέει ότι για την EVGA 650 οι υποστηριζομενοι επεξεργαστες είναι: INTEL QUAD CORE/CORE 2 DUO INTEL P4(PRESLER/PRESCOTT/CEL). Οι 4300 και 4400 όμως δεν έχουν Allendale core; Και στη λίστα συμβατότητας του chipset της Nvidia δεν αναφέρονται οι 4400 και 4300: http://www.nvidia.com/object/nforce4_intel_cpu_support.html

Συνεπώς πώς γίνεται ο Vatos_locos και άλλα παιδιά να έχουν 4300 σε Evga 650; :?

Δημοσ.

Υποστηρίζονται, απλά κάποιοι κατασκευαστές δεν έχουνε φαίνεται λεφτά να πληρώνουνε προσωπικό για την συντήρηση και την ανανέωση του web site τους.

Δημοσ.

τους βλέπει κανονικά φιλε μου EndlessNameless από την στιγμή που υποστηρίζει μέχρι 1333fsb cpu's λογικό δεν είναι να υποστηρίζονται και οι 800αρηδες :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...