Προς το περιεχόμενο

Ψύκτα για EVGA 650i

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά ψιλό άκυρο αλλα ψάχνω να βρω ένα παθητικό "ψικτρακι" για το southbrige αλλα με πολύ χαμηλό ύψος γιατί είναι διπλα από το pci-e και ύψος του δεν πρέπει να ξεπερνάει το ύψος του slot :D ψάχνω σε online καταστήματα αλλα δεν βρίσκω έχετε τίποτα υπόψιν σας ? χάλκινο θα ήταν ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

ωραίος ρε Βασίλη και το είχα δει αλλα δεν το είχα σκεφτεί :D αλλα ερωτήματα

θα κερδίσω τίποτα αν ψυχω αυτό το σημείο τις μητρικής ?

από βάρος τι λέει ? θα τοποθετηθεί αν είναι με τα fins προς τα κάτω γιατί από πάνω δεν το βλέπω να χωράει περνάνε οι σωλήνες

Δημοσ.

Ελαφρύ είναι μιας και τα fins είναι από αλουμίνιο, και μόνο η βάση και το hp είναι από χαλκό.

Μια χαρά στέκεται όπως και να το βάλεις.

Πέραν από θερμοκρασίες δεν κερδίζεις κάτι.

Η ψύξη του NB σου δίνει κάτι στο mem clocking & max fsb

Δημοσ.

xmm τότε να το σκεφτώ λίγο γιατί δεν είναι λίγα τα 20 ευρώπουλα :D επειδή θέλω να πάρω και 2 ΧΡ-07 για τις μνήμες να βγάλω αυτές τις βλακείες που έχουν πάνω τους γιατί ζεσταίνονται άσχημα ακόμα και με ανεμιστήρα να τις βαράει ξέρεις έψαχνα σαν αυτά που έβαζε η άσους στα northbrige κάτι πολύ χαμηλά σε ύψος λίγο να μην ζεσταίνεται ούτος η άλλος είναι το μονο κομμάτι που δεν υποφέρει από θερμοκρασίες

Δημοσ.

Για τις μνήμες η καλύτερη ψύξη είναι γυμνές ( το stick δίχως κουβέρτες ή ψύκτρες ) και ένας ανεμιστήρας από επάνω τους να φυσάει.

Δημοσ.

ok για τις μνήμες θα το τσεκάρω μόλις έρθει το θερμόμετρο μου από εδώ πάλι :D γυμνές και με τις κουβέρτες του τώρα για το coolerάκι που θα βρούμε κάτι τέτοιο σαν αυτό που φοράει η ABIT κάτω ?

post-42566-129062949452_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν παίζει να βρείς τέτοιο εκτός και αν κάποιος έχει βγάλει από την μητρική του και στο δώσει.

Είναι πολύ basic για να το βρείς στην αγορά αυτό σαν retail προϊόν.

Δημοσ.
ok για τις μνήμες θα το τσεκάρω μόλις έρθει το θερμόμετρο μου από εδώ πάλι :D γυμνές και με τις κουβέρτες του τώρα για το coolerάκι που θα βρούμε κάτι τέτοιο σαν αυτό που φοράει η ABIT κάτω ?

Pώτα σε καταστήματα που φέρνουν εξαρτήματα για oc όπως πχ εδω:

http://www.xtremeshop.com.gr/catalog/index.php

Δημοσ.

ρε συ delirium τι λες βραδιάτικα ? :mrgreen: και από P3 δεν κάνει :D αφού λέω ότι δεν πρέπει να περνάει το ύψος του pci-e slot ;) το πολύ μισό εκατοστό δηλαδή :D όσες έχω από Pentium δεν πληρούν τις προϋποθέσεις τις δοκίμασα :D για το κώλυμα πάλι αυτό έινια το λιγότερο ας βρω μια που να χωράει και θα μπει θέλει δεν θέλει έχει και τρύπες η μητρική ;)

Δημοσ.

hmm για κάτσε να ψάξω καμια φωτογραφία γιατί μάλλον ιμια πολύ νέος να το θυμάμαι αυτό το πράγμα :D το ύψος ακούγεται καλο πάντως :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...