Προς το περιεχόμενο

Παράκληση...

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να τρέξει αυτό http://www.savefile.com/files/880010 στον υπολογιστή του και να μου πεί τον αριθμό που του βγάζει το μύνημα στο τέλος?

Δεν είναι καμιά τρομερή διαδικασία, λίγα δευτερόλεπτα θα πάρει, μόλις ανοιξει το πρόγραμμα κάντε κλικ στο κόκκινο τετράγωνο και περιμένετε λίγο μέχρι να εμφανιστεί ένα μύνημα με έναν αριθμό. Πατήστε μετά ESC για να κλείσει το πρόγραμμα και διαγράψτε το.

Θέλω απλά να μου πείτε την τιμή αυτού του αριθμού.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

το εκανα αλλα δεν μου βγαζει αριθμο

παταω το κοκκινο τετραγωνο και μετα μου εμφανιζει ενα κιτρινο επανω δεξια που τρεμοπαιζει. Τιποτα αλλο

Δημοσ.
το εκανα αλλα δεν μου βγαζει αριθμο

παταω το κοκκινο τετραγωνο και μετα μου εμφανιζει ενα κιτρινο επανω δεξια που τρεμοπαιζει. Τιποτα αλλο

κάποια στιγμή τελειώνει διαδικασία και βγάζει ένα μυνημα με έναν αριθμο :mrgreen:

Στο δικό μου pc κάνει μερικά δευτερα...

Δημοσ.
Δεν νομίζεις ότι είναι σωστό να μας πεις κάποια πράγματα πριν εκτελέσουμε ένα τελείως άγνωστο αρχείο??

Όπως έιδες το εκτέλεσαν όλοι και δεν έπαθαν τίποτα :mrgreen:

Δεν είναι τιποτα ιδιαίτερα, απλά ήθελα να δώ αν δίνει διαφορετικές τιμές για διαφορετικές ταχύτητες επεξεργαστή...

Υ.Γ. και τι λόγο θα είχα άλλωστε να σου στείλω έναν ιο, ή να σου καταστρέψω τα windows? θα κέρδιζα κάτι?

Υ.Γ.2. ευχαριστώ όσους το είδαν και απάντησαν :)

Δημοσ.
Υ.Γ. και τι λόγο θα είχα άλλωστε να σου στείλω έναν ιο, ή να σου καταστρέψω τα windows? θα κέρδιζα κάτι?
..ti les twra re desolatorx...dld an esena sou ka8otan na kaneis erwta me 1 panemorfh kopella,to prwto vrady pou th gnwrises,an auth sou elege "xwris profylaktiko,giati mou areseis poly kai 8elw na se niwsw",esy 8a to ekanes aera patera?den 8a eixes endoiasmous?kai an auth (h agnwsth) sou elege "ma den exw tipota kai to kserw,ti 8a kerdisw na se vlapsw?",esy 8a to EKANES?..travhgmeno to paradeigma,alla to edwsa gia na katalaveis pws mporei na niw8oyn alloi otan tous les "trexete ligo auto to programma gia mena kai na mou peite ti vgazei?"...pou kserw gw an px den eisai ka'nas saltarismenos pitsirikas,exeis anevasei ena programma,ton prwto sou io as poume,kai 8es na deis an..."doulevei"?

Kai opws sou eipan,h empistosynh(genikws)kerdizetai,kai den zhtietai apla xwris peretairw ekshghseis...

tespa,8a mporousa par' ol' auta kai GW na to eixa treksei to programma for u,an den to eixan kanei alloi,alla den einai auto to 8ema,to 8ema einai na katalaveis giati antedrasan kapoioi opws antidrasane : )

*kai,paidia,an kata tyxh ta windows kanenos pou etrekse to programma eginan tyrkouaz...as to dhlwsei sto thread :mrgreen:

Δημοσ.

Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στο να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό ή να τρέξω το αρχείο, το αρχείο θα έτρεχα.

Δημοσ.

dld an esena sou ka8otan na kaneis erwta me 1 panemorfh kopella,to prwto vrady pou th gnwrises,an auth sou elege "xwris profylaktiko,giati mou areseis poly kai 8elw na se niwsw",esy 8a to ekanes aera patera?den 8a eixes endoiasmous?kai an auth (h agnwsth) sou elege "ma den exw tipota kai to kserw,ti 8a kerdisw na se vlapsw?",esy 8a to EKANES?.

Strangers in the night...

AIDS in the day...

Οπότε προσοχή με τι πάτε - και τι τρέχετε στον Η/Υ σας :P :D

Δημοσ.

έπρεπε να βάλεις και κάποιο τέτοιο δέλεαρ... όποιος το δοκιμάσει δώρο μια κοπέλα.... εκεί να δεις αποτελέσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...