keraynopoylos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εμαθα πριν λιγες ημερες για ενα web based online παιχνιδι γυρω απο το μπασκετ και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Δημιουργεις παικτη και τον εξελισσεις, managαρεις, και αλλα πολλα. Η ελληνικη συμμετοχη δεν ειναι αναλογη της μπασκετικης παιδειας μας και γι'αυτο το postαρω και εδω. Αν καποιος ενδιαφερεται ας κανει sign up εδω: http://www.cyberdunk.com/?ref=28602 (Κολλαει και στην ενοτητα "Παιχνιδια", αλλα λογω του web χαρακτηρα του, το εγραψα εδω... Αν καποιος mod πιστευει το αντιθετο ας το μετακινησει)
Nitrous18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 kalo piga kai graftika alla prepei na ekana patata kai paizo stin lithouania sthn 4i katigoria oi agones kathe pote einai?
keraynopoylos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Σχεδον καθε μερα. Πηγαινε στο calendar να δεις... BTW Και εγω Λιθουανια 4η κατηγορια ειμαι... Αντε να ανεβασουμε λιγο τα stats μας μπας και παρουμε καμια μεταγραφη...
Nitrous18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ego eimai sta varnial coyotes na sou po exeis paixei kana agona? pos ginetai?
keraynopoylos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγω Dūk?tas Patriots. Οι αγωνες γινονται στις 01:00 ωρα Ελλαδος. Δεν τον παρακολουθεις. Απλα βλεπεις αποτελεσμα/στατιστικα/play-by-play περιγραφη κλπ. Οπου να'ναι θα βαλουν και ενα συστημα για κουτσαρισμα(για οσους managαρουν ομαδα) αλλα απ'οτι καταλαβα και για τον καθε παικτη χωριστα, οπου θα δηλωνεις πως θες να παιξει ο παικτης σου σε καθε αγωνα(απο διαφορες αποψεις). Γενικα εχω καταλαβει οτι ακομα εξελισσεται διαρκως... Παντως εχει πλακα οτι ακομα και με 5 λεπτα την ημερα να ασχολησαι εισαι οκ!
kazanas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 To ref pou kollaei sto link sou? Mipws exeis kapoio ofelos agwnistiko apo ayto?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.