gmch Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Θέλω να βάλω το ubuntu ή το mint σε έναν φορητό toshiba saterlite a110-195. Ο υπολογιστής είχε απο την αρχή 2 κομμάτια τον σκληρό, με win. Έχω γράψει και στα 2. Τι πρέπει να δώσω στην εγκατάσταση του ubuntu ωστε να μην χάσω τίποτε από τα win ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 δεν θα χασεις κατι απο τα win. απλα κανε resize το ενα παρτσιον σου ωστε να εχεις χωρο για το ουμπουντου σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmch Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 try it και αν υπαρχει κατι αλλο ξαναρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 gmch νομίζω πρέπει να κάνεις πρώτα defrag . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 gmchνομίζω πρέπει να κάνεις πρώτα defrag . Το defrag των win βάζουν τα αρχεία από την αρχή προς το τέλος χωρίς να αφήνουν κενά ενδιάμεσα; Ή απλώς τα τακτοποιούν στην θέση που είναι αφήνοντας κενά; Νομίζω το δεύτερο. Ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο όπως το partition magic. Δεν ξέρω πόσο καλά είναι αλλά αναφέρουν ότι κάνουν resize partition χωρίς απώλεια δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Xρησιμοποιήσε το gparted live cd http://gparted.sourceforge.net/.Exω κάνει resize άπειρες φορές στα partition και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 "Το defrag των win βάζουν τα αρχεία από την αρχή προς το τέλος χωρίς να αφήνουν κενά ενδιάμεσα; Ή απλώς τα τακτοποιούν στην θέση που είναι αφήνοντας κενά; Νομίζω το δεύτερο." _________________________________ Νομίζω το πρώτο. How does disk defrag work? http://computer.howstuffworks.com/question548.htm Why defrag? Why defrag? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.