Προς το περιεχόμενο

ποια καρτα??

mitsdim1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα θα ειναι για games αλλα μην φανταστειτε τπτ σοβαρο. επειδη ομως τα οικονομικα δεν βοηθουν ψαχνω κατι να παιζει (οχι τελεια αλλα μετρια) παιχνιδια οπως χιτμαν κανα φιφα κ αντιστοιχα παιχνιδια. ομως εχω οθονη hdcp και λεω να το εκμεταλευτω κ να παρω κατι με hdcp εξοδο. θα δειχνει καλυτερα η οχι?

Δημοσ.

Η HD 2600 Pro μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις απο 8500 αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τις επιδόσεις της ικανοποιητικές! Εγώ σου προτείνω μια Χ1950 Pro με 256 ΜΒ. 107 ? έχει στο πλαίσιο και έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Αν οπωσδήποτε θες DirectX 10 κάρτα πάρε αυτήν που πάλι δεν ξεπερνάει την Χ1950 όμως...

Δημοσ.

μεχρι 100. αλλα αν ειναι για δεκα ευρω πανω κατω τα δινω..απλα να μην παρω κατι που δεν θα βγει καλο μετα..

Δημοσ.

υπαρχουν παιχνιδια που ειναι dx10 επειδη αλλαγη θα γινει σε 3-4 χρονια μην ξεμεινω ξαφνικα...αλλα λετε 1950 η 7900 παρα 2600 η 8600

Δημοσ.

Κοίτα 8600 με HDCP βρήκα αυτή. Μόνο που είναι στα 137 ?... Αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα διαθέσεις... Πάντως δεν πιστεύω να έχει τεράστια διαφορά αμα πάρεις κάρτα που δεν έχει HDCP. Πρωσοπικά θα πήγαινα ασυζητητί για Χ1950.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως μόνο αν έπαιρνες 8800 GTS και πάνω θα είχες την άνεση να την αλλάξεις σε 3 χρόνια. Αυτές οι κάρτες που λες και που σου προτείναμε το πολυ να κρατήσουν για 2-2,5 χρόνια

Δημοσ.

καμία από τις παραπάνω δεν πρόκειται να σε βγάλει 3-4 χρόνια.Ίσως να σου κρατήσει λίγο παραπάνω η 1950 προ.Όταν κάποια στιγμή βγουν παιχνίδια δχ10 η 8500 δε νομίζω οτι θα μπορεί να τα παίξει έτσι κι αλλιώς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...