MrSeanKon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Kι αν ναι σε ποια κιολας? Εγω ειμαι σε ουκ ολιγα γραμμενος (ΑΒΧzone, Aoaforums, PcPer, OCAU, Ocforums, PCApex, Extremeoverclocking, Overclockers UK, TechPowerUp!, XtremeSystems, AMD forum, ABIT-USA and MSI forum). Αν μου ξεφυγε κανενα :mrgreen:
desolatorXT Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Kι αν ναι σε ποια κιολας? Εγω ειμαι σε ουκ ολιγα γραμμενος (ΑΒΧzone, Aoaforums, PcPer, OCAU, Ocforums, PCApex, Extremeoverclocking, Overclockers UK, TechPowerUp!, XtremeSystems, AMD forum, ABIT-USA and MSI forum). Αν μου ξεφυγε κανενα :mrgreen: AMD forum και The Game Maker community.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παρακαλώ να αποφύγουμε την αναγραφή forum που εμπίπτει στους περιορισμούς των Όρων Χρήσης. Ευχαριστώ.
mihalakis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μου αρέσει που κάποιοι διαβάζουν τι έγραψε ο προηγούμενος που τυχαίνει να είναι και σούπερ μοδεράτορας....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μου αρέσει που κάποιοι διαβάζουν τι έγραψε ο προηγούμενος που τυχαίνει να είναι και σούπερ μοδεράτορας.... Το επίμαχο post σβήστηκε.
kostelo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγω απο ξενα παρακολουθω μονο το neowin και το msfn.
parsifal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Πριν μερικά χρόνια, έλιωνα με τις ώρες στο forum του doom9. Πλέον, περνάω κυρίως από την αρχική σελίδα για εξελίξεις με video formats, νέες εκδόσεις προγραμμάτων κλπ. Καμιά ματιά και στο Xtreme Systems πού και πού. Επίσης, στο forum του Gentoo αρκετά συχνά.
kazanas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Kι αν ναι σε ποια κιολας? Εγω ειμαι σε ουκ ολιγα γραμμενος (ΑΒΧzone, Aoaforums, PcPer, OCAU, Ocforums, PCApex, Extremeoverclocking, Overclockers UK, TechPowerUp!, XtremeSystems, AMD forum, ABIT-USA and MSI forum). Αν μου ξεφυγε κανενα :mrgreen: kai prolabaineis na ta parakolou8eis ola?
MrSeanKon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Πάρα πολλά για να τα αναφέρω σε ένα post Aσε γιατρε :razz: δε σε βλεπω παντως τακτικο...Α ξεχασα το nForce forum. Kazanas ασφαλως και δεν τα παρακολουθω σε τακτικη βαση. Στο Aoaforums ειμαι γενικως τακτικος επισκεπτης. Κυριως ποσταρω για να διαφημιζω τη Βιβλο στα αλλα forums.
21century Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Σε ενημερωτικές σελίδες και απο οτι φαινεται μονο οσοι ξερουν αγγλικα τα πανε καλα με τις ορολογιες, παντως και τα ελληνικα φορα ειναι απειρως καλυτερα και συγκρισιμα με του εξωτερικου.
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Έχει κανείς να προτείνει fora σχετικά με development; Κυρίως με ενδιαφέρει Linux/Unix programming, C, GTK+...
MrSeanKon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 parsifal για Visual Basic ξερω ενα forum αν ενδιαφερεσαι ριξε σημα. Για C, C++ δεν εχει παρει κατι το ματι μου.
poscaman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Tech Support Forum LinuxQuestions.org Dev Shed Forums Linux Forums FedoraForum.org parsifal ριξε μια ματια στο Dev Shed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.