Προς το περιεχόμενο

Σερφαρετε σε ξενα forums?

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kι αν ναι σε ποια κιολας? :)

Εγω ειμαι σε ουκ ολιγα γραμμενος (ΑΒΧzone, Aoaforums, PcPer, OCAU, Ocforums, PCApex, Extremeoverclocking, Overclockers UK, TechPowerUp!, XtremeSystems, AMD forum, ABIT-USA and MSI forum).

Αν μου ξεφυγε κανενα :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Εγω ειμαι σε ουκ ολιγα γραμμενος (ΑΒΧzone, Aoaforums, PcPer, OCAU, Ocforums, PCApex, Extremeoverclocking, Overclockers UK, TechPowerUp!, XtremeSystems, AMD forum, ABIT-USA and MSI forum).

AMD forum και The Game Maker community. :)

• Super Moderators
Δημοσ.
μου αρέσει που κάποιοι διαβάζουν τι έγραψε ο προηγούμενος που τυχαίνει να είναι και σούπερ μοδεράτορας....

Το επίμαχο post σβήστηκε.

Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια, έλιωνα με τις ώρες στο forum του doom9. Πλέον, περνάω κυρίως από την αρχική σελίδα για εξελίξεις με video formats, νέες εκδόσεις προγραμμάτων κλπ. Καμιά ματιά και στο Xtreme Systems πού και πού. Επίσης, στο forum του Gentoo αρκετά συχνά.

Δημοσ.

kai prolabaineis na ta parakolou8eis ola?

Δημοσ.
Πάρα πολλά για να τα αναφέρω σε ένα post :P
Aσε γιατρε :razz: δε σε βλεπω παντως τακτικο...

Α ξεχασα το nForce forum.

Kazanas ασφαλως και δεν τα παρακολουθω σε τακτικη βαση.

Στο Aoaforums ειμαι γενικως τακτικος επισκεπτης.

Κυριως ποσταρω για να διαφημιζω τη Βιβλο :mrgreen: στα αλλα forums.

Δημοσ.

Σε ενημερωτικές σελίδες και απο οτι φαινεται μονο οσοι ξερουν αγγλικα τα πανε καλα με τις ορολογιες, παντως και τα ελληνικα φορα ειναι απειρως καλυτερα και συγκρισιμα με του εξωτερικου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...