f2bnp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ο Super Νικόλας είναι ένας ήρωας που δημιούργησα με την φαντασία μου όταν ήμουν πιο μικρός επηρεασμένος από τα διάφορα παδικά σίριαλ και καθώς τα video παιχνίδια.Πέρσι λοιπόν ξεκίνησα να γράφω αυτήν την ιστοριούλα μέχρι που φέτος την τελείωσα και αποφάσισα να μεγαλώσω λίγο το όλο project.Φτιάξαμε ένα site,βρήκαμε σκίτσογράφο και αύριο τελειώνει η και η αγγλική version του site που θα χρησιμοποιηθεί για να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους fans.Ο Super Νικόλας είναι μια ιστορία λοιπόν που διαβάζεται εύκολα από όποιονδήποτε. Ορίστε λοιπόν το site: http://supernick.awardspace.com/ Περιμένω γνώμες έτσι;
kazanas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Poli mpla mpla exei..gnwmi mou kate to san classiko comic diladi me skitsa kai ta logia apo panw
f2bnp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ρε παιδές βλέπω 221 εμφανίσεις αλλά δεν βλέπω σχόλια...Γιατί δεν ποστάρετε και λίγο κρίμα τον κόπο μου να μην ακούσω ένα καλό λογάκι. Kazanas το κόμικς θα είναι ολίγον manga δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με τον σκιτσογράφο
kpartsi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Θέλει δουλειά ακόμα, δηλαδή οι ιστορίες να έχουν κάτι καινούργιο καί όχι ότι έχουμε ξαναδεί τόσες φορές... Πάντως είναι μια πολύ καλή αρχή. Κάπως έτσι ξεκίνησαν ο Spiderman και οι Fantastic Four και τώρα κάνουν θραύση στους κινηματογράφους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.