Προς το περιεχόμενο

CPU O/C

gadg3takias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι για σένα ρε για την ψήκτρα που πρότεινες που πρότεινες

για μνήμες και ψύξη δεν ξέρω σίγουρα να σου πω γιατί και εμενα μου είπανε ότι γυμνές είναι πιο κρύες :S οποτε σε καμια βδομάδα περιμένω το θερμόμετρο μου να δοκιμάσω και τις δικες μου γυμνές

Δημοσ.

Ναι πράγματι, διάβασα αυτό που σου είπε ο bill, για τις γυμνές και τον ανεμιστήρα που τις φυσάει... Απλά δεν κατάλαβα, πώς στο καλό θα γίνει αυτό? Βlowhole στο side window? :confused:

Δημοσ.

Πάντως οτι παίρνεις καλό για τον υπολογιστή σχεδόν πάντα μπορείς να το χρησιμοποίησης στο μέλλον με θετικά αποτελέσματα όπως ένα cpus coolers :)

Δημοσ.

λογικά κάνα 2 ανεμιστηράκια να τα φυσάνε όπως έχω κάνει εγώ στο δικό μου και τις φυσάει με την κουβέρτες τους στο πως θα δώσεις αέρα στις μνήμες δεν θα έχει διαφορα ;) το θέμα είναι αν θα είναι πιο κρύες σκεπασμένες η όχι οποτε αναμονή από βδομάδα θα μου επιστρέψουν το θερμόμετρο μου με λέιζερ και θα τσεκάρω διαφορες και θα τις πω ;)

και πάλι πέρα από αυτά αν δεν δώσεις παρα πάνω τάση στις μνήμες δεν πρόκειται να πάνε πιο πάνω ψάξτην για τίποτα pencil mod

HcR21 με νιώθεις :mrgreen:

Δημοσ.

αν πάρεις καλο board και πέσεις σε καλο κομμάτι θα φτάσει σίγουρα ;) εμενα μου έβγαλε την παναγια η μητρική που έχω υποφέρει από τρελό vdrop και αυφού έγινε το mod έδωσε τα 1,δω max που μπορεί να δώσει τώρα για να κάτσω να βγάλω και Vcore Βαριέμαι προτιμώ να πάω σε καλύτερο board :D και αργότερα πιο δυνατό cpu :)

Δημοσ.

Να ρωτησω εδω για να μην ανοιγω νεο topic μιας και ειδα οτι αναφερατε το θεμα κλειδωματος της AGP θυρας.

Στο manual του mobo μου (ΜSI K7N2 Delta Series) λεει

AGP Spread Spectrum

This item is used to enable or disable the AGP clock generatorʼs Spread

Specturm feature. When overclocking the AGP slot, always set it to Disabled.

Options: Disabled, 0.50%, 1.00%.

Εχει καμια σχεση με το κλειδωμα?Δεν εχω βρει κατι αλλο...

Δημοσ.

όχι Φιλε rallistas το Spread Spectrum δεν είναι agp ούτε pci lock είναι για να μειώνουν τον θόρυβο του ηλεκτρομαγνητικού παλμού αν θυμάμαι καλά παίζει να μην είναι αυτά αλλα σίγουρα δεν έινια pci/agp lock αυτό το feature είναι στις μητρικές η ενσωματωμένο η σου επιτρέπει να δώσεις εσύ κάποιες σταθερές συχνότητες η δεν υπάρχει καθόλου

AGP Spread Spectrum

This BIOS feature allows you to reduce the EMI of the AGP bus by modulating the signals it generates so that the spikes are reduced to flatter curves. It achieves this by varying the frequency slightly so that the signal does not use any particular frequency for more than a moment.

The BIOS usually offers two levels of modulation - 0.25% or 0.5%. The greater the modulation, the greater the reduction of EMI. Therefore, if you need to significantly reduce the AGP bus' EMI, a modulation of 0.5% is recommended.

In most conditions, frequency modulation via this feature should not cause any problems. However, system stability may be compromised if you are overclocking the AGP bus. Of course, this depends on the amount of modulation, the extent of overclocking and other factors like temperature, etc. As such, the problem may not readily manifest itself immediately.

Therefore, it is recommended that you disable this feature if you are overclocking the AGP bus. The risk of crashing your system is not worth the reduction in EMI. Of course, if EMI reduction is important to you, enable this feature by all means. But you should reduce the clock speed a little to provide a margin of safety.

If you are not overclocking, the decision to enable or disable this feature is really up to you. But unless you have EMI problems or sensitive data that must be safeguarded from electronic eavesdropping, it is best to disable this feature to remove the possibility of stability issues.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...