Προς το περιεχόμενο

Internet χωρίς γραμμή ΟΤΕ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μετακομίσει σε νέο σπίτι και δεν υπάρχει γραμμή του ΟΤΕ (ούτε θα υπάρχει). Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω Internet κανονικά στο PC μου χωρίς ΟΤΕ (εκτός από την λύση με τις γνωστές κάρτες ασύρματου Internet των εταιρειών: Cosmote, Vodafone και Wind).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το "ούτε θα υπάρχει" δεν το καταλαβαίνω...

αλλα αν όντως ισχύει, η απάντηση ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

είναι ΟΧΙ...

(Εκτός από τις κάρτες 3G/HSPDA/GPRS κλπ)

- ΙΣΩΣ μέσω AWMN, αλλά και πάλι... ;)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα αν εννοείς πως δεν θες ΟΤΕ ή δεν έχεις την δυνατότητα να έχεις. Πάντως χωρίς να περάσεις από ΟΤΕ η ΟΝ βάζει το πακέτο της με ίντερνετ και τηλεφωνία.

Δημοσ.

Nαι αλλά και εκεί θα πληρώνει την τηλεφωνία. Μάλλον εννοεί αν κατάλαβα καλά ότι δεν θέλει τηλ καθόλου, μόνο internet.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει λύση, δηλαδή σκέτο Ιnternet. Θα το είχαμε κάνει πολλοί έτσι, αφού τα κινητά μας καλύπτουν απόλυτα.

Δημοσ.
Έχω μετακομίσει σε νέο σπίτι και δεν υπάρχει γραμμή του ΟΤΕ (ούτε θα υπάρχει). Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω Internet κανονικά στο PC μου χωρίς ΟΤΕ (εκτός από την λύση με τις γνωστές κάρτες ασύρματου Internet των εταιρειών: Cosmote, Vodafone και Wind).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπερα μπορεις να κανης αιτηση στην Βιβοντι να σο δωση 2 αριθμους π.χ στο cabletv με την προσφοορα των 45 ευρω και απεριοριστα τηλεφωνα και ιντερνετ μεχρι 20mbps και ολα αυτα αν εισαι σε βροχο δικο τους http://www.cabletv.gr

Δημοσ.
Kαλησπερα μπορεις να κανης αιτηση στην Βιβοντι να σοy δωση 2 αριθμους π.χ στο cabletv με την προσφορα των 45 ευρω και απεριοριστα τηλεφωνα και ιντερνετ μεχρι 20mbps και ολα αυτα αν εισαι σε βροχο δικο τους www.cabletv.gr :-D
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
καλησπερα μπορεις να κανης αιτηση στην Βιβοντι να σο δωση 2 αριθμους π.χ στο cabletv με την προσφοορα των 45 ευρω και απεριοριστα τηλεφωνα και ιντερνετ μεχρι 20mbps και ολα αυτα αν εισαι σε βροχο δικο τους www.cabletv.gr

Ισως βεβαια να χρειαστει νε περιμενεις ...μερικα τερμηνα (μοναδα χρονου αοριστου διαρκειας) αλλα τι ειναι ο πονος μπρος στα καλλη !!!!

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ,θα το ρωτησω εδω.

Πριν λιγες μερες μου κοψε ο οτε το τηλεφωνο,γιατι δε το χω πληρωσει. Γενικα δε το χρησιμοποιω το σταθερο,μονο καμια φορα για να παραγγειλω.Ετσι κι αλλιως στην τηλεφωνικη γραμμη εχω μονο το καλωδιο για το router (δεν εχω καποιο φιλτρο για 2 συσκευες δηλαδη). Τελοσπαντων,για να φτασω στην ουσια,συνεχιζω να εχω ιντερνετ,ενω η γραμμη μου ειναι κομμενη.Οχι πως χαλιεμαι,αλλα γιατι? Δε θα πρεπε να χει κοπει και το ιντερνετ?

Δημοσ.

oxi. kai auto ginetai giati allo pagio plironeis gia ta tilefonimata sou k allo gia tin adsl energopoiimeni grammi. akoma k an exeis adsl apo ton ote, exeis propliromeno 1 mina parapanw ara den eisai ektos akoma ;).an eisai de se allo paroxea, plironeis tin adsl grammi se auton (eite an tin exeis propliromeni, eite an eisai me aoristou) kj istera autos to plironei ston ote.

Δημοσ.

η γραμμή σου δουλεύει κανονικά προς το παρών, απλά αν δεν πληρώσεις τον ΟΤΕ, τους πρώτους μήνες τουλάχιστον, δεν σου κόβει τελείως την γραμμή, απλά σου κάνει κάτι σαν φραγή στις εξερχόμενες...

δηλαδή και τώρα μπορούν νομίζω να σε πάρουν τηλέφωνο...

αν είχες 56κ σύνδεση, που καλεί αριθμό για να συνδεθείς, δεν θα είχες τώρα internet..

το γεγονός πως έχεις προφανώς dsl, που συνδέεται απ'ευθείας στον παροχέα, χωρίς την ανάγκη να κάνει κλήση, σε αφήνει ακόμα να έχεις internet..

πάντως δεν είναι λύση να μην πληρώσεις τον ΟΤΕ, αργά ή γρήγορα θα σου την κόψουν τελείως την γραμμή, και μετά σίγουρα δεν θα έχεις internet...

Δημοσ.

Ι see. Επομενως,εφοσον εχω forthnet,για να μου κοπει η συνδεση πρεπει να γινει μεσω αυτης..(την οποια επισης δεν εχω πληρωσει ακομα :mrgreen: ).Εκτος αν περασει καιρος.

Μα ναι,φυσικα θα πληρωσω τον οτε (και τη forthnet),απλα επειδη εχω αλλες χρηματικες προτεραιοτητες τωρα,ηθελα να μαθω τι περιθωρια εχω.Ευτυχως αρκετα.

Thanks lads, με καθησυχασατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...