Προς το περιεχόμενο

2 αριθμοί σε 1 κινητό?

mitsakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ενα απο τα καλα ειναι η frog με 0,03/sms δηλαδη με ενα Ε μπορεις να στειλεις 33 sms καλο....μια ερωτηση...εγω εχω και vodafone και frog και cosmote και θελω να τα εχω και τα τρια σε ενα κνητο μπορω αν ναι πως

Δημοσ.
είναι λίγο μανούρα να έχεις 2 κινητά αλλά το non-stop είναι μια χαρά + ότι έχω και το internet παρέα. όσο για τον adaptor αυτό βρήκα από ebay dual sims και dual sim2 και η τιμή τους είναι αρκετά χαμηλή (αν δουλεύει)

τα έχει δοκιμάσει κανεις να μας πεί?

Δημοσ.

η τιμή είναι πολύ καλή αλλά στην πράξη πως θα μπουν και οι δύο sims στην στενή εγκοπη του w800 μου? διαθέτει κάτι παρόμοιο καμία αλυσίδα καταστημάτων (γερμανός,wind...κτλ) ? οι εκπεμπομενη ακτινοβολία πόσο περισσότερη να είναι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

όπως έγραψα και παραπάνω μπορείς να βάλεις μέχρι και εννέα διαφορετικούς αριθμούς σε μια κάρτα "sim", και συγκεκριμένα για τα Ελληνικά δεδομένα μόνο αριθμούς W*nd και C*sm*te.

Η διαδικασία δεν είναι και τόσο απλή, αλλά για κάποιον που έχει ασχοληθεί με "κάρτες" είναι παιχνιδάκι.

Χρειάζεσαι βέβαια και τον κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή έναν αναγνώστη-εγγραφέα έξυπνων καρτών ( π.χ ένα multiprogrammer 2001XLD, ή ενα cas3 interface ή και κάποιον άλλο .... υπάρχουν πολλοί τύποι τέτοιων μηχανημάτων) μία "κάρτα" GREENCARD 2 ( με flash 16F876/7 & eeprom 24C256 ) ή μία GREENCARD ( 16F876/7 & 24C128 ) ή την μικρότερη SILVERCARD ( 16F876/7 & 24C64 ) στην οποία κάρτα θα περάσεις τα δεδομένα που θα διαβάσεις απο τις original sim cards των W*nd και C*sm*te ( η sim card της V*d*f*n απο όσα ξέρω δεν διαβάζεται επιτυχώς ) και το κατάλληλο software (που υπάρχει στο διαδίκτυο), δηλαδή τον emulator που θα περάσεις στην νέα "sim" smart card καθώς και το πρόγραμμα ανάγνωσης των γνήσιων καρτών "sim" και το πρόγραμμα εγγραφής της νέας "sim" smart card.

Αν όλα πάνε καλά τότε στη νέα "κάρτα" εμφανίζεται ένα επιπλέον menu από το οποίο επιλέγεις ποιός αριθμός θα είναι ενεργός ( σε άλλες συσκευές με restart και σε άλλες όχι ) ....

Έτσι λοιπόν για παράδειγμα μπορείς να έχεις ενεργό ένα συμβόλαιο W*nd για να παίρνεις τηλέφωνα ανάλογα με το χρόνο που έχεις και ένα καρτοκινητό f2g που να δέχεσαι τηλέφωνα και να τα εκτρέπεις με 4.17? το μήνα στο συμβόλαιο και το αντίστροφο κατα περίπτωση και κατα συνδυασμό παρόχων και καρτών ....

Υπόψη ότι δεν μπορεί να είναι και οι δύο αριθμοί ενεργοί ταυτόχρονα γιατί απλά δεν υπάρχει στην αγορά mobile με δύο δέκτες (εκτός και αν έχει βγει και δεν το πήραμε χαμπάρι) ...

αυτά προς το παρών και καλή επιτυχία στο "εγχείρημα" ....

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...