Προς το περιεχόμενο

2 αριθμοί σε 1 κινητό?

mitsakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γίνεται να βάλω σε ένα κινητό να έχω 2 αριθμούς? γίνεται σίγουρα αν είναι της ίδιας εταιρίας. Αν το ένα είναι vodafone και το άλλο wind γίνεται?

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να μεταφέρεις και τα δυο νούμερα στην ίδια εταιρία. Η Cosmote προσφέρει δωρεάν προώθηση ανάμεσα στους 2 αριθμούς, χωρίς χρέωση στην καρτοκινητή και με 1,5 Ε / μήνα στους συνδρομητές συμβολαίου.

Βέβαια στο ebay είδα κάτι ανταπτοράκια για να βάζεις 2 sim στο κινητό, αλλά μου φάνηκαν λίγο μπερδεμένα.

Δημοσ.

το ξέρω πως μπορώ να τους μεταφέρω στην ίδια εταιρία αλλά π.χ. τώρα έχω μια σύνδεση vodafon και μια κάρτα wind στην οποία όμως έχω ένα πρόγραμμα που μιλάω με 2 wind αριθμούς με 4.5? και να το κάνω vodafon με τον ίδιο αριθμό δε θα έχω το ίδιο πρόγραμμα (μάλλον) οπότε τι να το κάνω?

Δημοσ.
το ξέρω πως μπορώ να τους μεταφέρω στην ίδια εταιρία αλλά π.χ. τώρα έχω μια σύνδεση vodafon και μια κάρτα wind στην οποία όμως έχω ένα πρόγραμμα που μιλάω με 2 wind αριθμούς με 4.5? και να το κάνω vodafon με τον ίδιο αριθμό δε θα έχω το ίδιο πρόγραμμα (μάλλον) οπότε τι να το κάνω?

το ιδιο προβλημα το εχουν εκατονταδες ατομα που με το non stop εχουν βρει αφενος την υγεια τους,αφετερου τον μπελα του να κουβαλας 2 κινητα.

παθων myself,το χω ψαξει λιγο,αλλα δεν βρηκα κατι αξιοπιστο..

Δημοσ.

είναι λίγο μανούρα να έχεις 2 κινητά αλλά το non-stop είναι μια χαρά + ότι έχω και το internet παρέα. όσο για τον adaptor αυτό βρήκα από ebay dual sims και dual sim2 και η τιμή τους είναι αρκετά χαμηλή (αν δουλεύει)

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα,θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Έχω ένα αριθμό vodafone και ένα cosmote.Έχω ενεργοποιήσει την προώθηση στον αριθμό vadafone για να μου χτυπάει στον αριθμό της cosmote.Αυτό χρεώνεται?

Δημοσ.

ναι χρεώνεσαι.

τα topic που έδωσες ήταν σχετικά παλιά και δεν αναφέρονται στο αν συνδέονται 2 αριθμούς 2 διαφορετικών εταιριών.

απλά θα μπορούσα να συνεχίσω τη συζήτηση απο εκεί.

τέσπα μήπως κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιον adaptora για αυτό το σκοπό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...