The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Υπάρχει και η βιβλιοθήκη και το ιντερνετ. Επίσης αμα παρακολουθείς μπορείς να κρατάς και σημειώσεις ή να βρείς απο φίλους σου. Λίγη πρωτοβουλία μόνο καλό κάνει. Πόσο άτομα μπορεί να εξυπηρετήσει μια βιβλιοθήκη? Δεν νομίζω να κρατάει 200 αντίγραφα για το κάθε βιβλίο.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Πόσο άτομα μπορεί να εξυπηρετήσει μια βιβλιοθήκη? Δεν νομίζω να κρατάει 200 αντίγραφα για το κάθε βιβλίο. Λέγονται study groups
netaurio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Για ποιά βιβλία, ύλη και βιβλιοθήκες μιλατε ρε παιδιά, εδώ στο πα.μακ. (δεν ξέρω για άλλα πανεπιστήμια) δίνονται τα θέματα σε μέλη κομματικών παρατάξεων (μια για την ακρίβεια ξέρω εγώ) 1 και 2 μέρες πριν τις εξετάσεις.
errorone Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 +1 theoritikos Ολα ξεκινανε κατα την γνωμη μου απο την νοοτροπια του ελληνα που παραπονιεται απλα για να παραπονιεται και οταν παει να αλλαξει κατι τρεχει στους δρομους να παραπονεθει. Οχι μονο τα πανεπιστημια αλλα και ολοκληρος ο κρατικος μηχανισμος λειτουργει με αυτον τον τροπο και για αυτο υπευθηνοι ειμαστε εμεις και μονο εμεις. σορι για τα ορθογραφικα.
EndlessNameless Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Πάλι η ίδια καραμέλα ότι και καλά "εμείς" φταίμε μπας και συμφιλιωθούμε με την ψευδαίσθηση ότι έχουμε κάπου λόγο...
errorone Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Και ομως ετσι ειναι φιλε μου,αν συγκρινεις με την νοοτροπια και τον τροπο ζωης που υπαρχει σε χωρες του εξωτερικου με αυτην της Ελλαδας θα καταλαβεις πως εμεις ειμαστε αυτοι που φταιμε για οτι συμβαινει εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.