Προς το περιεχόμενο

Η κατάντια στα ελληνικά πανεπιστήμια

Dklearhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει και η βιβλιοθήκη και το ιντερνετ. Επίσης αμα παρακολουθείς μπορείς να κρατάς και σημειώσεις ή να βρείς απο φίλους σου. Λίγη πρωτοβουλία μόνο καλό κάνει.

Πόσο άτομα μπορεί να εξυπηρετήσει μια βιβλιοθήκη? Δεν νομίζω να κρατάει 200 αντίγραφα για το κάθε βιβλίο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πόσο άτομα μπορεί να εξυπηρετήσει μια βιβλιοθήκη? Δεν νομίζω να κρατάει 200 αντίγραφα για το κάθε βιβλίο.

Λέγονται study groups ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για ποιά βιβλία, ύλη και βιβλιοθήκες μιλατε ρε παιδιά, εδώ στο πα.μακ. (δεν ξέρω για άλλα πανεπιστήμια) δίνονται τα θέματα σε μέλη κομματικών παρατάξεων (μια για την ακρίβεια ξέρω εγώ) 1 και 2 μέρες πριν τις εξετάσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1 theoritikos

Ολα ξεκινανε κατα την γνωμη μου απο την νοοτροπια του ελληνα που παραπονιεται απλα για να παραπονιεται και οταν παει να αλλαξει κατι τρεχει στους δρομους να παραπονεθει.

Οχι μονο τα πανεπιστημια αλλα και ολοκληρος ο κρατικος μηχανισμος λειτουργει με αυτον τον τροπο και για αυτο υπευθηνοι ειμαστε εμεις και μονο εμεις.

σορι για τα ορθογραφικα.

Δημοσ.

Και ομως ετσι ειναι φιλε μου,αν συγκρινεις με την νοοτροπια και τον τροπο ζωης που υπαρχει σε χωρες του εξωτερικου με αυτην της Ελλαδας θα καταλαβεις πως εμεις ειμαστε αυτοι που φταιμε για οτι συμβαινει εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...