kyrnikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εδώ και δυο μέρες έχω στείλει ένα πακέτο συστημένο με τα ΕΛΤΑ. Μου έδωσαν αριθμό κατάθεσης με τον οποίο (και καλά) μπορείς να δεις online την φάση στην οποία βρίσκεται η αποστολή από εδώ Την πρώτη μέρα είτε δεν άνοιγε η σελίδα είτε έκανε υπέρβαση χρονικού ορίου. Χτες και σήμερα μου λέει ότι δεν έχει στοιχεία για τον αριθμό αυτό. Τελικά λειτουργεί αυτή η ιστορία ή το έχουν για να το έχουν ; Εχει κανείς αναζητήσει ποτέ συστημένο μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας;
frou-frou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Λειτουργεί τέλεια. Απλά βάζεις τον αριθμό από την απόδειξη που παίρνεις από τα Ελτά. Αυτό που γράφει μοναδικός αριθμός που αρχίζει CD στην μέση ο αριθμός και τελειώνει σε GR. To τσέκαρα πρίν από λίγο για κάτι δικό μου και λέει επιτυχής απόδοση στο ταχυδρομείο που το πήρε.
kyrnikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εμένα δεν αρχίζει από CD αλλά από RE. Το έστειλα συστημένο και express στο UK. Μου βγάζει <<Δεν βρέθηκαν στοιχεία.>> Κάτι μου λέει ότι κάποιος υπάλληλος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και δεν το πέρασε στο σύστημα.
frou-frou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ναι εγώ σου μίλησα για Ελλάδα. Ανάλογα βάζεις και τα ξένα υποθέτω. Άσε φίλε φύγε από τα Ελτά. 2 μήνες έκανε και κάτι που είχα στείλει και μάλιστα συστημένο eχpress στην Ισπανία. Και 1 άλλη φορά, για μια αντικαταβολή περίμενα 1 μήνα και 6 μέρες. Πρίν 3 μέρες μου ήρθε η ταχυδρομική επιταγή για κάτι που έστειλα 30 Μαίου στην Αθήνα. Κάνε τον σταυρό σου όταν το στέλνεις με Ελτα. Εγώ δεν ξανασχολούμαι μετά το τελευταίο με τα Ελτα. Καθυστέρηση και πάλι καθυστέρηση. Κάνουν πολλά κόλπα έχω μάθει, επίτηδες για να κερδίσουν τόκους από τα χρήματα κλπ. Γι αυτό σου λέω μην μπλέκεις. Courier για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
dimitris74 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εμένα δεν αρχίζει από CD αλλά από RE.Το έστειλα συστημένο και express στο UK. Μου βγάζει <<Δεν βρέθηκαν στοιχεία.>> Κάτι μου λέει ότι κάποιος υπάλληλος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και δεν το πέρασε στο σύστημα. δεν παιζει σωστα, καποια στιγμη θα σου δείξει οτι ειναι στην κεντρικη αποθηκη συλλογής και μετά χανεται τελειως μιας και φευγει για εξωτερικό. οτι θα φτασει θα φτασει σιγουρα
gokal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μου βγάζει <<Δεν βρέθηκαν στοιχεία.>> Κάτι μου λέει ότι κάποιος υπάλληλος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και δεν το πέρασε στο σύστημα. Μπορείς πάντως να πας στα ΕΛΤΑ να συμπληρώσεις μια αίτηση και να κάνουν τον εντοπισμό αυτοί.
kyrnikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δεν μου έδειξε τίποτα για την πορεία του πακέτου , από την Δευτέρα πρωί που το έστειλα μέχρι και σήμερα . Απλά δεν υπάρχει καταχώρηση .Συστημένο σου λέει ο άλλος.... Νομίζω ότι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα στα ΕΛΤΑ. Κάποιος τα έξυνε και δεν το καταχώρησε. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να έχω επικοινωνία με τον παραλήπτη να δω αν το πήρε. Έστειλα mail εχθές στο [email protected] αλλά όπως το περίμενα καμία απάντηση. Θα περιμένω μέχρι Τρίτη και αν δεν λάβω απάντηση από τον παραλήπτη θα πάω για αίτηση αν και θα έχει μια ουρά ατελείωτη γιατί έχουν πάρει άδειες .
Gigenis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αν ο ΕΛΤΑ είναι μια φορά χάλια.... οι εταιρείες currier δύο φορές!!!! Στο site της Speedex μου λέει από τις 21/5/2007 ότι: Η αποστολή βρίσκεται σε διανομέα προς παράδοση!!!! Μπουσουλώντας να πήγαινε θα είχε φτάσει!!! Και μάλιστα μιλάμε για αποστολή εντός Αθήνας. Πάλι καλά που με ενημέρωσε ο παραλήπτης ότι το έλαβε....
JohnKaL- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Λειτουργεί τέλεια. Απλά βάζεις τον αριθμό από την απόδειξη που παίρνεις από τα Ελτά. Αυτό που γράφει μοναδικός αριθμός που αρχίζει CD στην μέση ο αριθμός και τελειώνει σε GR. To τσέκαρα πρίν από λίγο για κάτι δικό μου και λέει επιτυχής απόδοση στο ταχυδρομείο που το πήρε. Τέλεια? εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα!!! Μήπως έτυχε? //offtopic Πολύ ΜΑΠΑ ο Ελτά γενικώς.. πριν λίγο καιρό παράγγειλα απο κάπου κάτι αξίας 25ευρώ και ποτέ δεν ήρθε..:evil: Στην Αγγλία μπορείς να πάρεις κάτι και σου έχει εγγυημένη παράδοση την επόμενη μέρα στις 9 το πρώι τι να λέμε τώρα για Ελτά κ μλκιες:-?
AlexNet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Εγώ σε δέμα συστημένο από Αγγλία είδα οτι είχε φτάσει στο Αεροδρόμιο από το track and trace των Ελτά. Τώρα σε δέμα απο ΗΚ, δεν βρήκα ποτέ στοιχεία.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 παιδιά συγγνώμη αλλά επειδή εργάζομαι σε νοσοκομείο και είδα απίστευτα ανεύθυνες συμπεριφορές από κούριερ, όχι ότι δεν τα είχα δει και από προσωπική εμπειρία πριν, πρέπει να συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω που λέει πως είναι πολύ χάλια. χειρότερα από το να καταντήσουν να αφήσουν ειδοποιητήριο σε αιμοδοσία δημόσιου νοσοκομείου (ενώ ήταν ανοιχτή) και να παραδώσουν δείγματα 3 μέρες μετά, χαλασμένα, στο κέντρο ελέγχου ειδικών λοιμώξεων στη αθήνα, δε μπορώ ειλικρινά να φαναστώ. είναι ντροπή και αίσχος η συμπεριφορά τους και ο νόμος που επιτρέπει να αναλαμβάνουν παρόμοια σοβαρα πράγματα.
kyrnikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Χα , μόλις είδα αυτό που γράφει ο AlexNet μπήκα σε σκέψεις και έκανα αναζήτηση για ένα δέμα από το ΗΚ. Έβαλα στο Τ&Τ των ΕΛΤΑ τον κωδικό που μου είχε στείλει ο αποστολέας και ω του θαύματος μου έδειξε ότι το δεματάκι την Παρασκευή έφτασε στο Κέντρο Διανομής αεροδρομίου !! Άρα με δέματα από ΗΚ τα πάει καλά , με αυτά που στέλνουμε εμείς έχει πρόβλημα ! Βρε μπας και πρέπει να αναζητήσω το δικό μου στα Βρετανικά Ταχυδρομεία ; :-?:-?
thannonis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 · Κρυμμένο από paredwse, 31 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 31 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μπορείτε να μου στείλετε λίγο τα tracking number των δεμάτων και επιστολών σας;; Ευχαριστώ (κυρίως όποιος έχει πρόβλημα)
arc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 · Κρυμμένο από paredwse, 31 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 31 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Απορία : Τι τα χρειάζεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.