Προς το περιεχόμενο

Μπορούν να μου τα πάρουν πίσω???

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά μου είπε η μάνα μου ότι πηρέ τηλ κάποια από μια υπηρεσία δεν ξερώ πια, και της είπε ότι είναι κάποια από τα προηγούμενα χρονιά χρωστούμενα, και κάποια από την ένσταση που τελικά έγινε δεκτή. Οπότε οκ το ζήτημα.

Μπα μην το λες (όσον αφορά τα λάθη)… Με τις επιδοτήσεις γίνετε της μουρλής. Ότι να ʽναι κάνουν… Αργούν να τις δώσουν για χρόνια, δίνουν λιγότερα και πας και τους βάζεις να ψάξουν για να βάλουν τα σωστά, τώρα για περισσότερα δεν έχω ακούσει :)

Γενικά πολλά λάθη.

Μελισσούλα σε καλή μεριά να πάνε τα χρήματα και μπράβο σας που τα καταφέρατε. Οι ελιές επιδοτούνται. Προφανώς η γιαγιά τις δήλωσε στον γεωπόνο της περιοχής και έμεινε το θέμα ως έχει...

Ξέρω απ'την μάνα μου, γιατί κάθε χρόνο οι ελιές δηλώνονται στον γεωπόνο της περιοχής που κάνει καταγραφή κι αναλόγως κάθε χρόνο υπάρχει η σχετική επιδότηση και βεβαίως και με το πόσο λάδι έχει παράγει. Την μια χρονιά είναι λίγα την άλλη περισσότερα και καμιά φορά παίζει και καθυστέρηση στις επιδοτήσεις γιατί οι μεγάλοι κοιτάνε να φάνε κι απ'τους τόκους. Μην χαρίζεται τα χρήματα πάντως. Κάθε χρόνο φροντίστε να δηλώνετε τις ελιές για να παίρνετε ότι επιδότηση δικαιούστε (ας είναι και μερικά ψωροευρώ). Γιατί να τα χαρίσετε; Πάω κάθε χρόνο και μαζεύω ελιές (τις δικές μας) και ξέρω πως είναι (δικαίως επικρατεί η ρήση: μου έβγαλε το λάδι)! :-D

Δημοσ.
ποσα στρεμματα κ δικαιουταν μονο 50ε?

που απευθυνομαστε για επιδωτηση να μας κανουν κ μας το ιδιο λαθος...

Βασικά δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτά… Αλλά κάτι με τα στρέμματα πάντως στην δική μας περίπτωση. Κάτι με τα δικαιώματα είχε γίνει και τα ενοικιαστήρια, εφορίες και τέτοια κόλπα. Αλλά άλλαξαν τα σκηνικά πριν 2,3 χρόνια, και έπρεπε να γίνουν αλλαγές στα δικαιώματα. Και τα βάλαμε στην γιαγιά μου. Αλλά αυτοί αρχικά δεν δεχόταν τα στρέμματα αυτά πάνω στην γιαγιά μου. 60 στρέμματα πρέπει να είναι σύνολο. Αλλά με την ένσταση τα δέχτηκαν και συν κάτι άλλα προέκυψε αυτό το ποσό.

Δεν ξέρω τι να σου πω, που να απευθυνθείς.

Μελισσούλα σε καλή μεριά να πάνε τα χρήματα και μπράβο σας που τα καταφέρατε. Οι ελιές επιδοτούνται. Προφανώς η γιαγιά τις δήλωσε στον γεωπόνο της περιοχής και έμεινε το θέμα ως έχει...

Ξέρω απ' την μάνα μου, γιατί κάθε χρόνο οι ελιές δηλώνονται στον γεωπόνο της περιοχής που κάνει καταγραφή κι αναλόγως κάθε χρόνο υπάρχει η σχετική επιδότηση και βεβαίως και με το πόσο λάδι έχει παράγει. Την μια χρονιά είναι λίγα την άλλη περισσότερα και καμιά φορά παίζει και καθυστέρηση στις επιδοτήσεις γιατί οι μεγάλοι κοιτάνε να φάνε κι απ'τους τόκους. Μην χαρίζεται τα χρήματα πάντως. Κάθε χρόνο φροντίστε να δηλώνετε τις ελιές για να παίρνετε ότι επιδότηση δικαιούστε (ας είναι και μερικά ψωροευρώ). Γιατί να τα χαρίσετε; Πάω κάθε χρόνο και μαζεύω ελιές (τις δικές μας) και ξέρω πως είναι (δικαίως επικρατεί η ρήση: μου έβγαλε το λάδι)! :-D

Ναι δύσκολη δουλειά… Εγώ βέβαια δεν πατάω… Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμουν καν εδώ κιόλας οπότε… Ίσως αυτό τον χειμώνα να πάω να βοηθήσω, αλλά κάτι μου λέει ότι θα τα βρω μπαστούνια και δεν θα ξαναπάω :) . Βασικά νομίζω αυτά τα λεφτά θα τα παίρνει κάθε χρόνο. Και διαφορετικά για την επιδότηση. Νομίζω. Δεν παίρνω και όρκο.

Ναι βασικά η πλακά ήταν ότι φέτος, το κράτος δεν είχε λεφτά να δώσει για τις επιδοτήσεις, και έτσι πήρε δάνειο από την αγροτική τράπεζα, και η ίδια η αγροτική έβαλε τα λεφτά, μετά όταν το κράτος είχε λεφτά, η αγροτική αφαίρεσε από τη βιβλιάριο τα λεφτά που είχανε βάλει, και κατέθεσε τα λεφτά του κράτους. Αυτά τα είδαμε στην ενημέρωση βιβλιαρίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...