searching Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Γεια σας πρόσφατα μου ήρθε μια επιταγή από τη Google adsense Το πρόβλημα είναι ότι είναι Citibank και στα Χανιά δεν έχουμέ Citibank καμιά ιδέα...
vasso286 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μπορείς να καταθέσεις επιταγή αποιασδήποτε τράπεζας στον τραπεζικό σου λογαριασμό και θα πάρει αξία (δηλ. θα μπορείς να τα σηκώσεις) σε 3 εργάσιμες μέρες χωρίς καμία προμήθεια. Αν δεν έχεις λογαριασμό κάνε την κατάθεση στο λογαριασμό κάποιου άλλου, μην ξεχάσεις όμως να υπογράψεις εσύ στο πίσω μέρος.
gatoulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ανάλογα που σύρεται η επιταγή.επειδή είναι απο τo google μπορεί να είναι πληρωτέα στο εξωτερικό.απλά σε αυτήν την περίπτωση θα έχεις μεγαλύτερη Valeur κάπου 7 μέρες.αν είναι σε ευρώ είσαι οκ,αλλιώς σε δολλάρια θα σου κρατήσουν έξοδα.τέλος αν είναι δίγραμμη πρέπει να πας ο ίδιος αλλίως μπορέις να την οπισθογραφήσεις και να την μεταβιβάσεις.
BusinessCoach Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Κάποιο διάστημα λαμβανα επιταγές από τράπεζα από UK Berkleys και ήταν είτε σε δολλάρια είτε σε ευρώ. Τις κατέθετα στη Citybank όπου κανονικά είχε γύρω στις 20 ημέρες Valuer(έτσι νομίζω γράφεται), αλλά λόγω του ότι ένας γνωστός μου κατέθετε κάθε μήνα επιταγές αρκετές χιλιάδες ευρώ, μου δίναν και εμένα valer 6 μέρες αν θυμάμαι καλά. Τώρα παίρνω κάποιες φορές επιταγές σε δολάρια και τις καταθέτω στη Eurobank, όπου άνοιξα λογαριασμό για δολλάρια. Αν θυμάμαι καλά δεν μου κρατάνε προμήθεια αλλά έχει μερικές ημέρες valer. Μπορείς επίσης να πας στις τράπεζες και να ρωτήσεις και να επιλέξεις τι συμφέρει. Δε χάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.