asxetoula Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλημέρα! Έχω το Nokia 6110 Navigator και θα ήθελα να περάσω κάποιους χάρτες ώστε να χρησιμοποιώ το GPS. Ξέρετε μήπως πού θα μπορούσα να βρω; Κι επίσης, χρειάζεται να περάσω κάτι άλλο πέρα από τους χάρτες; Ευχαριστώ πολύ!
asxetoula Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Χμ; Τότε γιατί το βάζουν; Thanks anyway...
gjimmys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω αν υπάρχει για series 40 Το 6110 δεν ειναι series 40 αλλα 60 οποτε παιρνει προγραμματα και χαρτες.
savvvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω αν υπάρχει για series 40 Καλά φίλε, είσαι για γέλια!! Αν δεν γνωρίζεις, τότε μην απαντάς! 1)Το 6110 έχει λειτουργικό σύστημα SYMBIAN, και λειτουργεί στην πλατφόρμα series 60, και πιο συγκεκριμένα στην 3rd Edition. 2) N95 - 6110 - E90 Αυτά τα τρία κινητά, είναι τα πρώτα κινητά της ΝΟΚΙΑ, που έχουν ενσωματωμένο δέκτη GPS & AGPS. 3) "Nokia 6110 - Navigator" Το λέει ακόμα και τό όνομα του κινητού! (Navigator) 4)Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, έχω ακούσει πως οι χάρτες βρίσκονται μέσα στην καρτα μνήμης που δίνεται δωρεάν μαζί με το κινητό, είτε είναι ενσωματωμένοι (δεν χρειάζεται δηλαδή να τους κατεβάσεις από το site της ΝΟΚΙΑ όπως το Ν95)
amartolos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Βοήθεια, έχω το destinator pn και προσπαθώ να το εγαταστήσω στο νέο μου ΝΟΚΙΑ6110 αλλά δεν τα έχω κατααφέρει.Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει???? thanks
AKOYLINI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Βοήθεια,έχω το destinator pn και προσπαθώ να το εγαταστήσω στο νέο μου ΝΟΚΙΑ6110 αλλά δεν τα έχω κατααφέρει.Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει???? thanks και ουτε θα το καταφερεις ποτε γιατι to destinator δεν μπορει να εγκατασταθει σε symbian αλλα μονο σε windows mobile.
amartolos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 dld mono route66???kanena allo kalo navigate prog paizei???
radiodj105 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Γειά χαρά. Πήρα κι εγώ σήμερα το 6110! Δεν λέω... καλό το route66 αλλά τίποτα δεν είναι δωρεάν πιά. Εχει κανένας φίλος να προτείνει καμμιά ιδέα σχετικά με τους χάρτες?
amartolos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Γειά χαρά.Πήρα κι εγώ σήμερα το 6110! Δεν λέω... καλό το route66 αλλά τίποτα δεν είναι δωρεάν πιά. Εχει κανένας φίλος να προτείνει καμμιά ιδέα σχετικά με τους χάρτες? Υπάρχει το ΝΟΚΙΑ maps είναι δωρεάν σαν πρόγραμμα και έχει περισσότερες πόλεις.Για Αθήνα το ΡΟΥΤΕ66 είναι πιο καλό.
ana_mas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Υπάρχει το ΝΟΚΙΑ maps είναι δωρεάν σαν πρόγραμμα και έχει περισσότερες πόλεις.Για Αθήνα το ΡΟΥΤΕ66 είναι πιο καλό. Ερώτηση: Αν κάποιος σε 6110 και βάλει το προγραμμα εμφάνιζει καμία δυσλειτουργία μετά ή όλα οκ? Ρωτάω για φιλαράκι που έχει την εν λόγω συσκευή και θέλει να έχει χάρτες στον κινητό του. Τhanks προκαταβολικά...
apopapa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 1. To navigator συνδέεται μέσω wap. Θέλει να πεί ότι έχετε ογκοχρέωση. Στήν cosmote κάθε ΚΒ κοστίζει 0,0119 Ευρώ. Μπορείτε και να συνδεθείτε μέσω cosmote internet οπότε η χρέωση θα είναι χαμηλότερη. Δεν ξέρω τι ισχύει για τα άλλα δύκτια. 2. Εγώ έκανα το λάθος και κατέβασα τον χάρτη των Βαλκάνιων μέσω wap. Αυτό έγινε κάτα λαθός. Δεν ήξερα καν οτι κατέβαζε άπο wap. Νόμιζα οτι η εγκατάσταση γινόταν άπο την κάρτα μνήμης. Τελικά το κοντέρ έγραψε γύρο στα 50.000 ΚΒ (50ΜΒ). 50000*0.0119=595 Ευρώ. Ακόμα δεν είναι επίσημο, γιατί ο λογαριασμός θα έρθει την άλλη εβδομάδα. Σε ένα φιλαράκι μου ήρθε 620 Ευρώ. Γι' αυτό να προσέχετε.
evikar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη καθε φορα που θα χρησιμοποιω το navigator για να βρω καποιο δρομο θα χρεωνομαι η μονο αν κατεβασω χαρτες?
kdiamant Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Kalispera kai apo emena. Rotao giati fobithika me afto opou akousa me tis xreoseis.Exo to Nokia N95. Exo perasei tous ellinikous xartes mesa apo to programma tis Nokia "Nokia Map Loader" apo to PC sto kinito. Exo sindesi "Vodafone" kai agorasa apo ti Nokia proxtes to navigator me ta 70? gia 3 xronia. Oi erotiseis mou ine oi eksis: 1on0 otan sindeome me to gps gia na bro mia diefthinsi pos pao XREONOME; 2on) POTE xreonome an xreonome 3on)Otan pao na anikso to programma to default gia to GPS sto kinito me rotaei gia sindesi meso WLAN.Afto ti kanei an patiso Yes; Xreonome an patiso yes;4on) Pos enimerono tous xartes giati p.x. se kapia simia den boreis na stripseis giati apagorebete kai to GPS sou leei na stripseis.(mipos to kano patodas yes stin erotisi 4; 5on) kanena allo programma gia GPS se symbian 60; Sas efxaristo poli gia to xrono sas alla pistebo me aftes tis erotiseis-apadiseis tha boreso/ete na boithiso/ete poli ektos apo emena mono kai osous exoun GPS se kinito... Efxaristo kai pali....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.