Silent Arrow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μηπως εχεις δυο drives και το αλλο drive ειναι αυτο ορισμενο να bootarei???? Ασχετα με το προβλημα που εχει ο topic starter, μπορεις να bootαρεις απο ολα τα CD Drives, αλλα μηχανηματα ειναι αυτα δεν ξερεις τι γινεται. - δεν βγάζει καν το μήνυμα press anykey to boot from cd Οπς αυτο ειναι υποπτο. Χμ θα ελεγα να κανεις ενα Load Bios Default Settings.... αλλα ας εχουμε κι αλλες γνωμες. Με πρωτη συσκευη το CDROM παντα μιλαμε....
disqualified Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 εμενα παντως κου bootarei μονο απο το master δεν εχω κοιταξει για ρυθμισεις αλλες
Silent Arrow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Τωρα το ειδα: AMSTRAD CPC 6128- 128KBytes of RAM Ετσι ετσι....:-D. Εμενα δυστυχως εχει χαλασει το floppy drive αλλα προγραμματισμο σε QBasic κανει. Sorry για το offtopic!!!! Δεν εχω τον amstrad διπλα αλλα νομιζω ειναι 128kBytes of ROM memory. @mad/sc Ξερεις καποιο προγραμμα με το οποιο να αντιγραφω bootable CD στον σκληρο δισκο και μετα οποτε θελω να αντιγραφω τα περιεχομενα του εκαστοτε φακελου σε CD και να παραμενει το νεο CD bootable? Εχω κανει παρα πολλα πειραματα: το Nero δεν μπορει να μου παρει image (αρχειο *.nrg), δοκιμασα δημιουργια Bootable CD απο Nero αλλα με βγαζει σε DOS και το Setup δεν τρεχει επειδη θελει λεει για να τρεξει windows. Εφτιαξα και image απο Acronis (αρχειο .tib) αλλα δεν πειραματιστηκα περαιτερω ακομα για να δω αν εχω επιτυχια. Τι λες?
Silent Arrow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Τελiκα βρηκα λυση... Αντεγραψα το bootable CD σε νεο CD, απο το νεο CD πηρα Image μεσω Nero (αρχειο *.nrg) επιτυχως και το εσωσα στο σκληρο δισκο. Στη συνεχεια απο το σκληρο δισκο εγραψα το image σε τριτο CD το οποιο ειναι bootable συμφωνα με το ISObuster. To Nero αρνειται να μου γραψει images απο Acronis και ISObuster....:evil: Οποιαδηποτε αλλη προταση για αντιγραφη στο σκληρο bootable CDROM ευσπροδεκτη.
disqualified Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 οχι ειναι RAM, οφειλω να παραδεχτω οτι με αγχωσες ομως και ειπα υπεπεσα σε τετοιο σφαλμα!!! Παλια μου χε χαλασει και μενα αλλα πηγα και το εφτιαξα Θα μας ψιλοκραξουν για τα spam...
Silent Arrow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 οχι ειναι RAM, οφειλω να παραδεχτω οτι με αγχωσες ομως και ειπα υπεπεσα σε τετοιο σφαλμα!!! Παλια μου ειχε χαλασει και μενα αλλα πηγα και το εφτιαξα Την αλλη βδομαμα θα ειμαι στην πολη που ειναι ο Amstrad και θα το τσεκαρω. Εμενα το πληκτρολογιο το χαλασε η μικρη μου αδερφη, το 1994 περιπου, οταν το γεμισε.... με χαρτοπετσετες:evil::evil:. Προσπαθησα περισυ να το γτιαξω αλλα δεν τα καταφερα. Ιστορικα παιχνιδια: Tuberuba, Ronald in Time, Prize, Quabalah, N.O.M.A.D., Street Fighter.... Μολις ειδε η μεγαλη μου αδερφη τι λεξη Τuberuba και ειπε 'ΠΩ τι εγραψες τωρα, που το θυμηθηκες!!:mrgreen: Googlare στο net υπαρχουν ολα τα παιχνιδια εκεινης της εποχης
disqualified Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Tuberuba, Ronald in Time, Prize, Quabalah, N.O.M.A.D., Street Fighter.... roland in time δεν εισαι σε φορμα σημερα...lol Αυτο δεν το παιξα ποτε το βλεπα παντα στη demo δισκετα...το χω αχτι ακομα E στο mame τι κανουμε τοσο καιρο, αλλα αλλη αιγλη να τα παiζεις στον amstrad
mike841 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση και την εξαφάνισή μου από το forum, αλλά μια η αδυναμία πρόσβασης σε Η/Υ και από την άλλη η έλλειψη χρόνου... Τελικά η λύση ήταν ότι το bios δεν είχε ρυθμιστεί σωστά και δεν έβλεπε το cd-R. Το ρύθμισα και μπούταρε κανονικά από το cd οπότε εγκαταστάθηκαν τα windows. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που διαθέσατε και για την διάθεσή σας να βοηθήσετε...
Silent Arrow Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 οχι ειναι RAM, οφειλω να παραδεχτω οτι με αγχωσες ομως και ειπα υπεπεσα σε τετοιο σφαλμα!!! Εχεις δικιο disqualified. Eχω διπλα μου ενα απο τα manual του Amstrad CPC6128 οπου μιλαει για 64ΚΒ προσθετα RAM μνημης σε σχεση με τα μοντελα CPC664 & CPC464. Απο τα τελευταια 2-3 νουμερα καταλαβαινεις οτι απο την ποσοτητα της RAM δοθηκαν οι ονομασιες: 6-128, 4-64, 6-64.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.