Προς το περιεχόμενο

amd 3500 heatsink και 4200 x2

sret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,εχω ενα winchester 3500 socket 939 και εχω βρει εναν 4200 χ2 χωρις ψυκτρα για να τον αλλαξω.η απορια μου ειναι,επειδη δεν θελω να να βγαλω την mobo απο το κουτι αν η ψυκτρα που εχω τωρα με καλυπτει μια και και οι επεξεργαστες τρεχουν στα ιδια ghz.

ευχαριστω.

Δημοσ.

nai prepi na se kalipti. pantos theorw oti den einai epikindino. arki na kanis to eksis.

molis to stisis mpes sto bios kai des me ti thermokrasies ksikinaei. den prepi na kseperasi tous 45-50c (60c se sinthikes fortou ergasias) parakoloutha kai sta windows taktika tis thermokrasises

kai fisika an paratirisis kolimata kai aneksigites simperifores tote malon den to glitonis to sistima psiksis.

(tha bohthisi an balis kai thermoagogimi pasta!)

Δημοσ.

ριχτη πανω και αμ υπαρξει προβλημα υπερθερμανσης ο υπολογιστης θα κλεισει. δε παθινει τιποτα. τσεκαρε θερμοκρασιες στο βιος και σε παραθυρα και αμα εισαι οκ τελος. βεβαια στα παραθυρα να τρεξεις το πιο απαιτητικο προγραμμα που εχεις και αφου τρεξει κανα 15 κοιτα θερμοκρασια και παραληλλα να κοιτας το throtling δε πρεπει να εχεις θροτλινγκ( ειναι ενα μετρο προστασιας του επεξεργαστη οταν ζεστενεται πολυ αλλα οχι τοσο ουτοσοστε να κλεισει το πισι λειτουργει με πιο αργα βηματα) προγραμματακι γιαυτο ειναι πχ το throtlewatch

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.Raven3x7 ξερεις αν η ψυκτρα που προτεινεις μπαινει χωρις να βγαλω την μητρικη?

Δημοσ.

Apo oti vlepw mpainei xwris extra vash apo to katw meros ths mobo.. Dld den xreiazetai na vgaleis olh thn mobo e3w apla topo8ethse thn me 8ermagogimh...

Δημοσ.
Apo oti vlepw mpainei xwris extra vash apo to katw meros ths mobo.. Dld den xreiazetai na vgaleis olh thn mobo e3w apla topo8ethse thn me 8ermagogimh...

Χρησημοποιει το stock retention bracket, οποτε ναι ;)

http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64_pro.pdf

Και εγω αυτην εχω. Αλλα θα σου ελεγα να σιγουρευτεις οτι εχεις αρκετο χωρο διπα στο socket για να χωρεσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...