Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα παίζοντας WOW

nioGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα άρχισαν πριν λίγο καιρό. Στην οθόνη έβλεπα artifacts αλλά δεν ήταν θέμα θερμοκρασίας (60-70 η GPU και 45-55 η CPU με το WOW να τρέχει).

Έβγαλα τις μνήμες (2χ512 mb) και τις έβαλα στις θέσεις 1-2 αντί 1-3 (κάπου είχα διαβάσει ότι χωρίς DUAL Channel θα δουλεύει καλύτερα :) ...

Όλα ηρέμησαν ! Μετά από λίγο καιρό όμως ξανά τα ίδια.

Τελικά άλλαξα μνήμες.

Όλα καλα αλλά και πάλι σε 5 μέρες άρχισαν τα προβλήματα. Πριν 2 εβδομάδες άρχισε και το εξής :

μου κολλούσε ο ήχος καθώς ήμουν μέσα στο παιχνίδι και κράσαρε το σύστημα (μπλε οθόνες , μαύρες οθόνες και επανεκιννήσεις).

Δεν άντεξα και πήρα μια καινούρια κάρτα γραφικών Sapphire ATI X1950 pro 512 Mb AGP .

Την έβαλα επάνω με τους τελευταίους drivers 7.6 και όλα τέλεια. Μετά όμως από 30 λεπτά WOW σε Windows XP τα ίδια με το κόλλημα στον ήχο και μετά κρασάρισμα .

Έβαλα Windows Vista σε άλλο δίσκο και είναι ποιο σταθερά αλλά η 2χ512 Μb Ram δεν βοηθάει και πολύ για το παιχνίδι (χαμηλά frames ορισμένες φορές και lag) .

Όμως και στα Vista μαύρισε η οθόνη αφού έπαιζα το WOW για 30-40 λεπτά. Το κουφό εδώ είναι ότι έκανα Restart και μόλις μπήκα στο WOW έσβησε και πάλι η οθόνη.

Ξαναέκανα Restart και τελικά μπήκε στο WOW.

Τι μπορεί να φταίει ?

Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω.

Μία λύση που σκέφτηκα είναι αλλαγή ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ. Κάπου διάβασα ότι η καινούρια κάρτα θέλει τροφοδικό 450Watt με 20A στο 12V και μέγιστο 35Α

ενώ το δικό μου είναι 420 Watt και δίνει 18A στο 12V και μέγιστο 23A.

Το PC μου αποτελείται απο τα εξής:

Mobo: Epox 4PDA5+

CPU : 3.2 P4 Prescott

Ψύκτρα CPU: Thermalright SP-94 με 8mm Delta Fan

RAM: 2X512 Mb Kingston 400Mhz 3200

HDD: 1) 120 Gb Seagete 7200 rpm EIDE

2) 200 Gb Seagete 7200 rpm SATA

DVD-ROM : Liteon SOHD 167T

DVD-RW : DVD-RAM LG GSA 4167-B

Κάρτα Γραφικών: Πριν: MSI NX6800GT TD256 (AGP)

Τώρα: Sapphire Ati X1950 pro (AGP)

Τροφοδοτικό: GlobalWin SAF-Sapphire 420watt

CASE: WaveMaster της CoolerMaster

1x8mm Thermaltake Smartfan 4200rpm fan μπροστά στο κουτί να βάζει αέρα

1x8mm Coolermaster fan μπροστά στο κουτί να βάζει αέρα

1x8mm Thermaltake Smartfan 4200rpm fan επάνω στο κουτί να βγάζει αέρα

1x8mm Thermaltake Smartfan 4200rpm fan πίσω στο κουτί να βγάζει αέρα

1x4mm Titan fan με ψύκτρα Τhermalright επάνω στο Chipset

Πανικός από θόρυβο !!!

Windows XP Pro greek + SP2 και τώρα Windows Vista Home Basic english

Δημοσ.

δεν είναι λύση αυτό που γράφω απλά ξέρω ότι κουλά προβλήματα με wow μπορούν να δημιουργηθούν από corrupted αρχεία του wow και windows και μνήμη και psu δλδ από παντού

με λίγα λόγια πιθανόν μπορεί να μη σχετίζονται όλα τα προβλήματα με ένα κομμάτι, μη βασίζεσαι σε αυτό γιατί αν όντως είναι ανεξάρτητα (έστω και 2) τότε θα ψάχνεσαι

μέσα σε όλα δοκίμασε και ένα clean reinstallation του wow από άλλα dvd όχι από τα δικά σου

Δημοσ.

Για αρχή:

1. Δοκίμασε να χαμηλώσεις τα timings στις ram σου ή να τις δηλώσεις SPD από το bios.

2. Τσέκαρε τις θερμοκρασίες σου, αν κ με την ψύκτρα που έχεις...

/sc

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Για αρχή:

1. Δοκίμασε να χαμηλώσεις τα timings στις ram σου ή να τις δηλώσεις SPD από το bios.

2. Τσέκαρε τις θερμοκρασίες σου, αν κ με την ψύκτρα που έχεις..."

Den ofeilete se ayto file.

Paidia sas parakalw apantiste mou. Einai thema trofodotikou? mnimis ? ti mporei na ftaiei ? den kserw apo pou na arxisw...

Mipws to GlobalWin 420Watt ta eftyse me thn NX 6800 GT kai twra me thn 1950 pro epanw?

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα πως εαν μπορουσες να δανειστεις απο κανενα φιλο:

1)Κανενα ψιλοσοβαρο τροφοδοτικο

2)Μνημες

Δοκιμαζεις εναλλαξ και βλεπεις...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...