Προς το περιεχόμενο

Μπλοκαρισμένο Pin

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα πάνω από 3 χρόνια και έβαλα λάθος Pin και μπλόκαρε και δεν έχω το PUK, υπάρχει άλλος τρόπος να την ξεκλειδώσω, δλδ αν πάω στην cosmote θα μπορεί να την ενεργοποιήση?

Δημοσ.

Εσύ όχι (αλλιώς τι νόημα θα είχαν τα PIN και PUK; )

Όσο για την Cosmote, γιατί δεν πας να μάθεις αν γίνεται? :-)

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πιστεύω ότι δεν γίνεται.

Ίσως να μπορούν να βρουν το PUK της SIM σου από το σύστημα τους στην καλύτερη, αλλά χλωμό το βλέπω.

Το μόνο που θα μπορούν λογικά να σου κάνουν είναι να σου βγάλουν καινούρια SIM με το ίδιο νούμερο (θα χάσεις δηλαδή ό,τι είχες αποθηκευμένο στην SIM - τηλέφωνα, μηνύματα κλπ).

Δημοσ.

Εμενα οταν ειχα παθει κατι αναλογο μου βρηκαν το puk και ολα οκ. πηγαινε σε καποιο καταστημα και θα στο βρουνε.

Δημοσ.

Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών, θα σου ζητήσουν τα στοιχεία σου για εξακρίβωση κλπ και θα σου δώσουν τα PUK.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε κινητό ξεκλειδώνετε.Αν δεν στο κάνουν από Cosmote πήγαινε σε κανένα μικρό μαγαζάκι τύπου service και θα στο ξεκλειδώσουν.

Δημοσ.
Οποιοδήποτε κινητό ξεκλειδώνετε.Αν δεν στο κάνουν από Cosmote πήγαινε σε κανένα μικρό μαγαζάκι τύπου service και θα στο ξεκλειδώσουν.

Το παιδί δε μίλησε για κινητό, μίλησε για την SIM του. Δε νομίζω στο "μαγαζάκι" να μπορούν να βρουν το PUK:-)

Δημοσ.
Το παιδί δε μίλησε για κινητό, μίλησε για την SIM του. Δε νομίζω στο "μαγαζάκι" να μπορούν να βρουν το PUK:-)

στο μαγαζακι δε μπορουν να βρουν τον PUK μπορουν ομως να στην ξεκλειδωσουν...αναλογα το μαγαζακι βεβαια..

Δημοσ.

Συμφωνό ότι οποιοδήποτε "μαγαζάκι" ή "μαγαζί" ή ότι φρούτο και αν είναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ την SIM. Η sim αν δεν γνωρίζεις τους κωδικούς δεν ξεμπλοκάρεται και καθιστάται ΑΧΡΗΣΤΗ με την πλήρη έννοια της λέξης.

Δημοσ.

Αν είναι συμβόλαιο,παίρνεις στο 1212 και δίνεις τα στοιχεία σου (όνομα,τηλέφωνο) και σου δίνουν το PUK.

Αν είναι καρτοκινητό,παίρνεις τηλέφωνο στο 1313 ,λες τον 20ψήφιο κωδικό που είναι πίσω από την κάρτα sim και σου δίνουν το puk.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...