Xdanger Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Έχω μια κάρτα πάνω από 3 χρόνια και έβαλα λάθος Pin και μπλόκαρε και δεν έχω το PUK, υπάρχει άλλος τρόπος να την ξεκλειδώσω, δλδ αν πάω στην cosmote θα μπορεί να την ενεργοποιήση?
dks_1979 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εσύ όχι (αλλιώς τι νόημα θα είχαν τα PIN και PUK; ) Όσο για την Cosmote, γιατί δεν πας να μάθεις αν γίνεται? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πιστεύω ότι δεν γίνεται. Ίσως να μπορούν να βρουν το PUK της SIM σου από το σύστημα τους στην καλύτερη, αλλά χλωμό το βλέπω. Το μόνο που θα μπορούν λογικά να σου κάνουν είναι να σου βγάλουν καινούρια SIM με το ίδιο νούμερο (θα χάσεις δηλαδή ό,τι είχες αποθηκευμένο στην SIM - τηλέφωνα, μηνύματα κλπ).
pan-pan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εμενα οταν ειχα παθει κατι αναλογο μου βρηκαν το puk και ολα οκ. πηγαινε σε καποιο καταστημα και θα στο βρουνε.
nikos29_xan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 nomizo oto an exis simvoleo, me tin tautotita sou boroun na sou dosoun olous tous kodikous. an exis kartokinito malon den ginete
AlexNet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών, θα σου ζητήσουν τα στοιχεία σου για εξακρίβωση κλπ και θα σου δώσουν τα PUK.
tasosrs2000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Οποιοδήποτε κινητό ξεκλειδώνετε.Αν δεν στο κάνουν από Cosmote πήγαινε σε κανένα μικρό μαγαζάκι τύπου service και θα στο ξεκλειδώσουν.
dks_1979 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Οποιοδήποτε κινητό ξεκλειδώνετε.Αν δεν στο κάνουν από Cosmote πήγαινε σε κανένα μικρό μαγαζάκι τύπου service και θα στο ξεκλειδώσουν. Το παιδί δε μίλησε για κινητό, μίλησε για την SIM του. Δε νομίζω στο "μαγαζάκι" να μπορούν να βρουν το PUK:-)
mpentenis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ean exeis symbolaio 8a soy zitisoun stoixeia taytotitas kai ginetai.ean exeis kartokinito, 8a zitisoun pote ebales teleytaia fora karta, ti poso, kai poso exei peripoy tora
poscaman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Το παιδί δε μίλησε για κινητό, μίλησε για την SIM του. Δε νομίζω στο "μαγαζάκι" να μπορούν να βρουν το PUK:-) στο μαγαζακι δε μπορουν να βρουν τον PUK μπορουν ομως να στην ξεκλειδωσουν...αναλογα το μαγαζακι βεβαια..
mpentenis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ean einai nokia den xreiazetai kan magazaki, internet xreaizetai
spirosta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Συμφωνό ότι οποιοδήποτε "μαγαζάκι" ή "μαγαζί" ή ότι φρούτο και αν είναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ την SIM. Η sim αν δεν γνωρίζεις τους κωδικούς δεν ξεμπλοκάρεται και καθιστάται ΑΧΡΗΣΤΗ με την πλήρη έννοια της λέξης.
tasosrs2000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Λάθος η διατύπωση μου,αλλά και η sim ξεκλειδώνετε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Αν είναι συμβόλαιο,παίρνεις στο 1212 και δίνεις τα στοιχεία σου (όνομα,τηλέφωνο) και σου δίνουν το PUK. Αν είναι καρτοκινητό,παίρνεις τηλέφωνο στο 1313 ,λες τον 20ψήφιο κωδικό που είναι πίσω από την κάρτα sim και σου δίνουν το puk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.