panraf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα, Πρόσφατα νοίκιασα ένα σπίτι για να μείνω μόνιμα στην Σύρο μη επιπλωμένο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε από που μπορώ να πάρω φθηνά έπιπλα και είδη για το σπίτι τα οποία να πληρώνω με δόσεις (Σαλόνια, κουζίνες, πλυντήρια, κ.λ.π.) και πως μπορώ να τα μεταφέρω εκεί και με τι κόστος. Κανονικά εγώ μένω Αθήνα αλλά μέχρι το Σεπτέμβρη θα ήθελα να ολοκληρωθεί η μετακόμιση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
leftermann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Για φτηνά έπιπλα νομίζω ΙΚΕΑ. Αρκετά καλή ποιότητα για τα λεφτά τους. Και επιππλέον βολικές συσκευασίες που μεταφέρονται εύκολα (θέλει λίγο να πιάνουν τα χέρια σου για να τα στήσεις). Αλλά, αν προσθέσεις το κόστος μεταφοράς, μήπως σε συμφέρει να τα αγοράσεις από εκεί, κι ας είναι και πιο ακριβά;
panraf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Για φτηνά έπιπλα νομίζω ΙΚΕΑ. Αρκετά καλή ποιότητα για τα λεφτά τους. Και επιππλέον βολικές συσκευασίες που μεταφέρονται εύκολα (θέλει λίγο να πιάνουν τα χέρια σου για να τα στήσεις).Αλλά, αν προσθέσεις το κόστος μεταφοράς, μήπως σε συμφέρει να τα αγοράσεις από εκεί, κι ας είναι και πιο ακριβά; To σκέφτηκα αλλά εκεί έχει κάτι επιπλάδικα που ξεφεύγουν λίγο στο κόστος. Περίπου πόσο δηλαδή θα πάει η μεταφορά? Πιάνουν τα χέρια μου και δεν έχω πρόβλημα στο στήσιμο. Πολλά μαγαζιά επίσης δέχονται δόσεις και χωρίς πιστωτική, ισχύει αυτό?
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 αμα δεν ειναι πιστωτικη θα ειναι γραμματια... btw. πως και αποφασισες να πας μονιμα στην Συρο;
leftermann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν έχω ιδέα πόσο πάει η μεταφορά. Λογικά πάντως θα φορτώσεις ένα φορτηγό, και θα το βάλεις και στο καράβι. Μάλον θα πονέσει λίγο... Ίσως μπορείς να κουβαλήσεις τα έπιπλα με κανένα δανεικό φορτηγάκι, και να αγοράσεις από εκεί τα ηλεκτρικά. Λέω τώρα... Δόσεις χωρίς πιστωτική πολύ χλωμό μου φαίνεται. Τι κάνουν δηλαδή, γραμμάτια;
nektarios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 στη σύρο υπάρχουν πολλά σπίτια που νοικιάζονται επιπλωμένα σε δημόσιους υπάλληλους φοιτητές κτλ. ορισμένοι όμως παίρνουν και δικά τους έπιπλα και όταν φεύγουν τα πουλάνε. κοίτα στην τοπική εφημερίδα http://www.syros.aegean.gr/kg ίσως να υπάρχουν αγγελίες για πωλήσεις κάποιων ειδών, που δεν σε ενδιαφέρει να τα πάρεις καινούρια. πάντως αν δεν κάνω λάθος οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν μικρότερο φ.π.α. λόγω νησιού. οι μεταφορικές συνήθως χρεώνουν με βάση τον όγκο των αντικειμένων που μεταφέρεις
DhZou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Για τη μεταφορά θα πας σε μια μεταφορική στην Αγίας Αννης και στα πέριξ.
Vaghelas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Για τη μεταφορά θα πας σε μια μεταφορική στην Αγίας Αννης και στα πέριξ. Πολύ σωστά. Υπάρχουν μεταφορικές που ειδικεύονται σε κάποια νησιά και κάνουν σχεδόν καθημερινά μεταφορές. Πρέπει να είναι πιο οικονομικές από το να κλήσεις μόνός σου σε κάποια άσχετη μεταφορική εταιρεία.
Tom_Bombadill Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εγώ βρήκα και ωραία πράματα στο Praktiker. Είναι στη θεσσαλονίκη, ήταν δηλαδή γιατι κάηκε, αλλά υποθέτω ότι και σε άλλα παραρτήματα θα έχουν παρόμοιες τιμές. _________________________________________________________________ Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first... Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482 http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 I ain't gonna bite..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.