Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 για τροφοδοτικό επειδή το enermax το έχω είναι πραγματικά αθόρυβο με έναν ανεμιστήρα 13αρη στις 900 στροφές σχεδόν και δεν ζεσταίνεται παρα το λιώσιμο που τρώει στο σύστημα μου μιας και είναι στα όρια για ψύξη στον επεξεργαστή δεν ξέρω να απαντήσω έπαψα πια να ασχολούμαι με αέρα για τα silentX ναι πολλοί τα βγάλαν προβληματικά και θορυβώδη για τα φράγκα που ζητάνε να σου κάνουν παρέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candyman® Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ξεκολλάτε με τις εγγύησεις... Δεν είναι οδηγός αγοράς η εγγύηση. Το Fiat μου έχει 5 χρόνια εγγύηση, ένα Hyundai έχει 5 ή 6 χρόνια, και η BMW έχει 3. Quiz: Ποιο από όλα λέτε ότι έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HcR21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 αυτό, ή αυτό στις 1000rpm, δεν είναι αθόρυβα? :razz: *COOLERMASTER αθόρυβος μεν αλλα μονο 720 R.P.M. *ENERMAX που είναι ο αθόρυβος 16 - 37 dBA. με 1000 - 2400 RPM (Ελεγχόμενες απο ρυθμιστή). **Συμπέρασμα αμα βάλουμε τον enermax στο foul κάνει πολύ θόρυβο ενώ αμα βάλουμε τον coolermaster στο foul μεν είναι αθόρυβος αλλά έχει πολύ λίγες στροφές γιατί τις περισσότερες φορές δουλεύουν στο foul. Πάντα σε φιλικό επίπεδο απλά για να περνά η ώρα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Οι SilenX,απ'οτι εχω διαβασει, εχουν ησυχο μοτερακι αλλα ο αερας κανει αρκετα θορυβο και γι'αυτο θεωρουνται αρκετα ακριβοι για την αποδοση τους.Εδω στο forum καποιος ειχε αναφερει οτι κατι επαθε ενας fan και οι λεπιδες αρχιζαν να ξινουν το πλαστικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Οι SilenX,απ'οτι εχω διαβασει, εχουν ησυχο μοτερακι αλλα ο αερας κανει αρκετα θορυβο και γι'αυτο θεωρουνται αρκετα ακριβοι για την αποδοση τους.Εδω στο forum καποιος ειχε αναφερει οτι κατι επαθε ενας fan και οι λεπιδες αρχιζαν να ξινουν το πλαστικο... What ... ? Τί σχέση έχει η τιμή τους, με το ότι ο αέρας είναι θορυβώδης (wtf ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 τον αέρα που περνά μέσα από τις λεπίδες του ανεμιστήρα εννοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpaceMarine Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 τον αέρα που περνά μέσα από τις λεπίδες του ανεμιστήρα εννοεί Παιδιά έχετε δίκιο - έχω 4 τέτοιους (ixtrema pro 120mm) και όντως κάνουν θόρυβο όχι στο μοτεράκι αλλά ο αέρας αλλά ρε παιδιά ΕΙΝΑΙ 4 και από specs m@m@ne 72cfm 17dba.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 το θέμα μας είναι ο θόρυβος όμως γιατί αν φτάνουν τα delta σε θόρυβο γιατί να μην έχω 170+ CFM μέσα στο pc μου ? δεν τα έχω ακούσει και δεν τα ξέρω ένα είχα και το έστειλα και δεν θυμάμαι καν τον θόρυβο που έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 What ... ? Τί σχέση έχει η τιμή τους, με το ότι ο αέρας είναι θορυβώδης (wtf ? ) Ρε παιδι μου υποτιθεται οτι ειναι απο τους πιο ησυχους γιατι ειναι στα 14db αλλα αυτο ειναι για το μοτερ του.Η ροη ομως του αερα ακουγεται πολυ παραπανω.Αυτο λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε παιδι μου υποτιθεται οτι ειναι απο τους πιο ησυχους γιατι ειναι στα 14db αλλα αυτο ειναι για το μοτερ του.Η ροη ομως του αερα ακουγεται πολυ παραπανω.Αυτο λεω ok κατάλαβα :wink: My bad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 τα db τα μετρανε με μικροφωνο απο καποια αποσταση που δε ξερω ποση ειναι ακριβως παντως αρκετα κοντα. σε αυτα συμπεριλαμβανεται ο θορυβος του αερα και του μοτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ο θόρυβος μετριέται με ντεσιμπελόμετρο από απόσταση ενός μέτρου από την συσκευή που παράγει τον θόρυβο αυτό πάντα σε απόλυτα ηχομονωμένο χώρο οποτε τα αποτελέσματα που μας δίνουν δεν ανταπεξέρχονται στις πραγματικές συνθήκες ζωής εγώ πχ δεν κάθομαι ένα μέτρο μακριά από το pc μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 το πες καλλιτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.