-nick- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγώ πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να παλέψεις το σύστημα είναι εκ των έσω. Καλά τα πανηγύρια και οι φωνές, αλλά δεν επηρεάζουν αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. + 0.99999999999....
leftermann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 εναντίων ποιών?? των "κακών"? όταν καταλάβουμε οτι το πρόβλημα έιμαστε εμείς οι ίδιοι θα είναι πλέον πολύ αργά... δεν βλέπεις κανέναν υποψήφιο δέκτη καδρονιού και μπουκαλιού; Δεν μπορεί... Εγώ βλέπω πάρα πολλούς. Εμείς είμαστε το πρόβλημα, και εμείς έχουμε το πρόβλημα. Εμείς πρέπει να γίνουμε η λύση του.
Mithrantir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 δεν βλέπεις κανέναν υποψήφιο δέκτη καδρονιού και μπουκαλιού; Δεν μπορεί... Εγώ βλέπω πάρα πολλούς. Εμείς είμαστε το πρόβλημα, και εμείς έχουμε το πρόβλημα. Εμείς πρέπει να γίνουμε η λύση του. Όταν λες εμείς είμαστε το πρόβλημα ελπίζω να βάζεις και τον εαυτό σου μέσα. Και ελπίζω να ξεκινήσεις από εκεί όσον αφορά τους υποψήφιους δέκτες καδρονιών και μολότωφ. Αν απαιτείς να αλλάξουν οι άλλοι και αγνοείς επιδηκτικά οτι και εσύ χρειάζεσαι αλλαγή στο τρόπο ζωής σου, τότε στρουθοκαμηλίζεις.
konnak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ένα ενδιαφέρον άρθρο που είχα διαβάσει πριν κανα μήνα, την ημέρα του περιβάλλοντος: http://observer.guardian.co.uk/international/story/0,6903,1153513,00.html Τώρα, όσον αφορά τους υπόλοιπους που τα χώνουν στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ή στον Αλ Γκορ, ας πω απλά ότι ανεξάρτητα από το αν έχουν ιδίον όφελος ή όχι, δεν αλλάζει η αλήθεια όσων λένε. Αλλά είμαστε η Ελλάδα, η χώρα του πολίτη του καναπέ. Λογική η αντιμετώπιση. Είδα πρόσφατα το An Inconvenient Truth, και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως σε ένα τόσο μεγάλο ζήτημα είναι δυνατόν να συγκρατήσεις μόνο τον πιθανό πολιτικό καιροσκοπισμό του Γκορ... Τα ίδια λέγανε πριν τρία χρόνια για τους Pink Floyd και το Live Eight, και βγήκαν και δήλωσαν ότι όλα τα έσοδα από πωλήσεις δικών τους προϊόντων των επόμενων μηνών θα πήγαιναν απευθείας στην MakePovertyHistory. Συνεχίστε να βλέπετε παντού τη μαφία που δεν θέλει τον Αλέφαντο. Είναι πιο βολικό, γίνεται και από τον καναπέ.
leftermann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Όταν λες εμείς είμαστε το πρόβλημα ελπίζω να βάζεις και τον εαυτό σου μέσα. Και ελπίζω να ξεκινήσεις από εκεί όσον αφορά τους υποψήφιους δέκτες καδρονιών και μολότωφ. Αν απαιτείς να αλλάξουν οι άλλοι και αγνοείς επιδηκτικά οτι και εσύ χρειάζεσαι αλλαγή στο τρόπο ζωής σου, τότε στρουθοκαμηλίζεις. Ώπα αδερφέ, μην θυμώνεις και μην επιτίθεσαι... Όταν λέω "πολλοί", δεν εννοώ όλον τον κοσμάκη. Εννοώ συγκεκριμένους "πολλούς" που καταστρέφουν τον πλανήτη που θα δώσουμε στα παιδιά μας. Δεν είμαστε σύ και εγώ που το κάνουμε αυτό. Και όταν λέω ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα, είμαστε γιατί απλά κοιτάμε την καταστροφή μας και την ποδοπάτησή μας και δεν ξυπνάμε να φωνάξουμε, αλλά αντι γι αυτό πάμε σε μια σούπερ γαμάτη συναυλία και φεύγουμε πεπεισμένοι ότι κάναμε κάτι πολύ επαναστατικό.
Mithrantir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ώπα αδερφέ, μην θυμώνεις και μην επιτίθεσαι...Όταν λέω "πολλοί", δεν εννοώ όλον τον κοσμάκη. Εννοώ συγκεκριμένους "πολλούς" που καταστρέφουν τον πλανήτη που θα δώσουμε στα παιδιά μας. Δεν είμαστε σύ και εγώ που το κάνουμε αυτό. Και όταν λέω ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα, είμαστε γιατί απλά κοιτάμε την καταστροφή μας και την ποδοπάτησή μας και δεν ξυπνάμε να φωνάξουμε, αλλά αντι γι αυτό πάμε σε μια σούπερ γαμάτη συναυλία και φεύγουμε πεπεισμένοι ότι κάναμε κάτι πολύ επαναστατικό. Δε θυμώνω και δεν επιτίθεμαι. Αλλά αν νομίζεις οτι δε φταίει όλος ο κοσμάκης, μπορώ να πω οτι συνεχίζεις να στρουθοκαμηλίζεις. Όλοι συμβάλουμε στη καταστροφή με τα σκουπίδια μας, την αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων μας κτλ κτλ. Το να βγάζεις τον εαυτό σου/μας έξω και να κατηγορούμε τους άλλους δε βοηθάει και δεν επιλύει το πρόβλημα. Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν αφορούν όλους και όχι μόνο τους κατέχοντες. Η ανθρωπότητα είναι το πρόβλημα και όχι μέρος αυτής.
leftermann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 αυτό το παραμύθι το έχουμε φάει όλοι μας. Οτι δηλαδή η άσωτη ζωή μας φταίει για τα κακά που μας βρίσκουν. Μελέτες σχετικά με τις εκπομπές οξειδίων του άνθρακα (CO, CO2) δείχνουν ότι: 40% των συνολικών εκπομπών οφείλεται στη βιομηχανία, 40% στα καυσαέρια των αεροπλάνων, 10% σε όλους τους οικιακούς ρύπους και τους ρύπους των ΙΧ αυτοκινήτων, 10% σε φυσικά αίτια (φυσικές καύσεις, πυρκαγιές από φυσικά αίτια κλπ). Δεν στρουθοκαμηλίζω. Σαφώς και όλοι πρέπει να κάνουμε το κομάτι που μας αντιστοιχεί. Να μειώσουμε την κατανάλωση του ρεύματος, να κόψουμε το πολύ αυτοκίνητο και να πάμε και λίγο με το πόδι ή το λεωφορείο, να ανακυκλώσουμε τα σκουπίδια μας. Δεν θα σώσουμε όμως με αυτά την κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε κάτι για να πείσουμε και κάποιους άλλους να κάνουν το (τεράστιο) κομάτι που τους αντιστοιχεί. Και αυτοί οι άλλοι είναι οι κυβερνήσεις, οι βιομήχανοι, οι πολυεθνικές. Αυτοί είναι που μας πείσαν πως η καταστροφή του πλανήτη οφείλεται μόνο σε μας τους κακούς, που δεν ανακυκλώνουμε το χαρτί μας, δεν πάμε με τα πόδια στην δουλειά, και δεν σβήνουμε την tv μας από την βάση και την αφήνουμε stand by. Το ξαναλέω, δεν αρνούμε ότι έχουμε όλοι μερίδιο της ευθύνης.
Henry3GR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Συνεχίστε να βλέπετε παντού τη μαφία που δεν θέλει τον Αλέφαντο. Είναι πιο βολικό, γίνεται και από τον καναπέ. ολα ειναι οκ. ο αλ γκορ μαχεται για την σωτηρια του περιβαλοντος. δεν υπαρχει τιποτα κακο και υπουλο στον κοσμο και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.
konnak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 OK παντογνώστη Henry3GR. Τι περισσότερο κακό κάνει ο Γκορ στον πλανήτη; Με το φτωχό μου μυαλό, ακόμα και αν μπορεί να απαλλάξει τον κόσμο από τον Μπους, έχει ήδη προσφέρει πολλά. Πράγμα βέβαια που δεν μπορεί να γίνει αν θελήσει να κατέβει ανεξάρτητος. Τι είναι ψέμματα απ' όσα λέει; Πως ακριβώς κάνουν χειρότερη την κατάσταση όσα λέει; Και, πραγματικά, ποιος άλλος θα μπορούσε να τα μεταδώσει σε περισσότερους ανθρώπους; Μήπως κάποιος επιστήμονας; Δε νομίζω, ακόμα και αν αυτός ήταν ο Carl Sagan. Κάποιος καλλιτέχνης; Όχι, γιατί τότε θα το έκανε για προβολή. Κάποιος Bill Gates; Όχι, γιατί θα το έκανε για να πουλήσει Windows. Κάποιος Michael Jordan; Όχι, γιατί θα το έκανε για να προετοιμάσει τον κόσμο για την τρίτη επιστροφή του. Κάποιος konnak; Όχι, γιατί θα το έκανε για να διαφημίσει την ιστοσελίδα του. Όποιος και να προσπαθούσε να περάσει το μήνυμα σε πολύ κόσμο (γιατί μόνο αν αλλάξει ο πολύς κόσμος θα ασκηθεί πραγματική πίεση μέσω της κοινής γνώμης στις κυβερνήσεις και - κατ' επέκταση - στις μεγάλες βιομηχανίες) θα είχατε κάτι να πείτε για να πάτε κόντρα στο ρεύμα. Ε λοιπόν, έτσι και αλλιώς μου τη σπάνε τα άτομα που προσπαθούν να δουν παντού τις συνωμοσίες και τα σκοτεινά συμφέροντα (έξω από Ε.Ο.Κ. και ΝΑΤΟ by the way), αλλά στην περίπτωση που το θέμα είναι ευαίσθητο και το αντιμετωπίζουν με την ίδια κουτοπόνηρη λογική του ελληνάρα, τότε εκνευρίζομαι πολύ περισσότερο. Κάνε εσύ ό,τι μπορείς και άσε τον Γκορ να προσπαθεί να βγει πρόεδρος μέσω της παραπλάνησης των μαζών (ήμαρτον, λες και λέει κάτι που δεν ισχύει!). Α, και κάτι άλλο. Αν όντως είστε υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, πως ακριβώς σας χαλάει να εκλεγεί εν τέλει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Γκορ; Ε; ΥΓ (EDIT): Και για του λόγου το αληθές, θυμάστε; Αυτά για τους ευαισθητοποιημένους και πανέξυπνους έλληνες του καναπέ.
Arioch79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Λοιπόν, όπως το βλέπω, η υπόθεση έχει ως εξής: Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι πρακτικά πολύ θετικό το γεγονός αυτών των συναυλιών, δεδομένου ότι τα έσοδα θα πάνε σε οργανώσεις που μάχονται για την προστασία του περιβάλλοντος με τον α ή β τρόπο. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι τα κίνητρα των συμμετεχόντων δεν είναι αγνά, αλλά αφορούν αυτοπροβολή ή άλλα οφέλη, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα μπουν αρκετά λεφτά στα ταμεία αυτών των οργανώσεων. Η παρανόηση που οδήγησε στους ατυχείς (κατά τη γνώμη μου) προσωπικούς χαρακτηρισμούς τους φίλου konnak (οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί είναι πάντα ατυχείς, άλλωστε δε νομίζω να γνωρίζουμε προσωπικά ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, τουλάχιστον οι περισσότεροι), είναι ότι δεν κρίναμε το αποτέλεσμα των πράξεων του γκορ και των metallica, αλλά τα κίνητρα αυτών. Προφανώς και το αποτέλεσμα αυτών των πρωτοβουλιών είναι θετικό ανεξαρτήτως των κινήτρων τους, και προφανώς αν με ρώταγε κανείς αν θα ήθελα να γίνει το LiveEarth ακόμα κι αν ήξερα ότι όσοι συμμετέχουν το κάνουν αυστηρά για ίδιον όφελος, θα απάνταγα θετικά. Το ότι εγώ και ορισμένοι άλλοι πιστεύουμε ότι το LiveEarth είναι μια σταγόνα στον ωκεανό και ότι το πραγματικό μέτωπο του συγκεκριμένου προβλήματος βρίσκεται αλλού, δεν σημαίνει αυτόματα ότι κατακρίνουμε αυτή την πρωτοβουλία. Μια σταγόνα, δεν παύει να είναι μια σταγόνα, και είναι καλοδεχούμενη. Τώρα το αν κάποιους από μας τους πειράζει τόσο πολύ η "υποκρισία" των συμμετεχόντων, μπορούμε είτε να μη συνεισφέρουμε σε αυτή την εκδήλωση, είτε να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να αγνοήσουμε αυτό τον παράγοντα. Από 'και και πέρα ο καθένας βλέπει το συγκεκριμένο ζήτημα από τη δική του προοπτική. Άλλοι θεωρούν αμελητέα και αχρείαστη την προσωπική τους καθημερινή συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος (είτε αυτό λέγεται ανακύκλωση, είτε οικονομία πόρων, είτε ο,τιδήποτε). Άλλοι τη θεωρούν σημαντική. Η αντικειμενική αλήθεια κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ότι αν δεν πάρουν μέτρα οι ισχυροί αυτού του κόσμου, ό,τι και να κάνουμε εμείς σε ατομικό επίπεδο δεν πρόκειται να μας σώσει. Γι' αυτό και εξέφρασα νωρίτερα την άποψη ότι το σύστημα μπορείς να το πολεμήσεις μόνο εκ των έσω.
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 για μένα, το αποτέλεσμα τέτοιου είδους εκδηλώσεων, μόνο αρνητικό είναι. Δεν με νοιάζει αν τα κίνητρα των συγκροτημάτων είναι αγνά ή όχι. δεν μου λέει τίποτα το ότι 5 φράγκα μπήκαν στο ταμίο φιλοπεριβαλοντολογικών οργανώσεων. Το μεγάλο κακό είναι ότι εκατομύρια κόσμου πίστεψαν οτι έκαναν κατι καλό γαι το περιβάλον παρακολουθώντας μια γαμημένη συναυλία. Μάς κοιμίζουν με αυτές τις εκδηλώσεις, και υποβιβάζουν την όποια αντίδρασή μας σε παρακολούθηση "οικολογικών συναυλιών". Δεν κάνουμε τίποτα αν φωνάζουμε για την σωτηρία του πλανήτη βλέποντας metallica και madonna, και μετά κοιμόμαστε ήσυχοι οτι κάναμε αυτό που μπορούσαμε. ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.
Arioch79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πιστεύεις δηλαδή ότι πίσω από τα πρακτικά οφέλη αυτών των συναυλιών κρύβεται μια συνωμοσία που σκοπό έχει την παραπλάνηση του "οικολογικά ενσυνείδητου" κοινού και τη διοχέτευση της δυναμικής του σε ακίνδυνα για τους κυβερνώντες κανάλια (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος). Εγώ προσωπικά βρίσκω υπερβολική αυτή τη θεωρία. Πιστεύω οτί απλά μαζεύτηκαν ορισμένοι πολιτικοί παράγοντες που όπως και να το κάνουμε είχαν κάποιο όφελος από την όλη ιστορία και συνεργάστηκαν με κάποιους καλλιτέχνες οι οποίοι είτε προσέφεραν τις υπηρεσίες τους λόγω οικολογικής ευσυνειδησίας, είτε το έκαναν για να προβληθούν και να ακουστεί το όνομά τους. Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να σου αποδείξω ότι είναι έτσι όπως τα λέω, αλλά ούτε κι εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι είναι έτσι όπως τα λες. Οπότε μένω στο πρακτικό (αντικειμενικό) αποτέλεσμα, που είναι η οικονομική ενίσχυση των οικολογικών οργανώσεων. Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή το κατά πόσο τέτοιες εκδηλώσεις αποσπούν (ανεξαρτήτως από τα κίνητρα των διοργανωτών) όσους έχουν θέληση και όρεξη να ασχοληθούν με το ζήτημα από την πραγματική "ρίζα του κακού", είναι κάτι που σηκώνει πολλή συζήτηση. Εγώ προσωπικά βλέπω λίγο απαισιόδοξα την κατάσταση. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν αντιδρά μαζικά σε κάτι, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πάντως δεν ανησυχώ για τη φύση (ή για το περιβάλλον ή για τον πλανήτη ή για το πείτε-το-όπως-θέλετε), ανησυχώ για τον άνθρωπο. Η φύση θα μας ξεφορτωθεί πολύ πριν καταφέρουμε να της κάνουμε πραγματικά σοβαρή ζημιά. Άλλωστε φύση χωρίς άνθρωπο γίνεται, όχι όμως και το αντίστροφο. ΥΓ: Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των οικολογικά ευσυνείδητων ανθρώπων. Πιστεύω ότι αφού εμείς καταλήξαμε σε αυτά τα συμπεράσματα, το ίδιο μπορούν να κάνουν και όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι με το θέμα.
Arioch79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 NBC Accused of Bias in Live Earth/Gore Coverage "Conservative criticism of the Live Earth coverage on Saturday by NBC and its sibling cable networks began rising Tuesday, with many commentators describing it as free political propaganda for Al Gore. In an editorial, Investor's Business Daily suggested that the Live Earth broadcasts might have represented "the largest in-kind political contribution." The newspaper also suggested that NBC's parent, General Electric, might have its own ulterior motives for boosting the Live Earth message on global warming. GE, it said, "stands to make a wad of cash from selling alternative energy products from wind turbines to solar panels to those compact fluorescent bulbs containing mercury. So when Gore prances on stage to demand we stop building coal-fired plants, that's music to GE's corporate ears." The conservative Media Research Center railed at NBC reporter Ann Curry for asking Gore whether he would run for president, "if you become convinced that without you there will not be the political will in the White House to fight global warming to the level that is required." On the NewsBusters blog, Lynn Davidson commented, "There should be more questions about Gore-apalooza and the problems involved with a network literally giving a stage to an issue that, despite the shrill desperate claims otherwise, is one which is both political and not settled." And in the Washington Post, even media columnist Howard Kurtz, who could hardly be pegged as a conservative, asked, "Wasn't NBC, whose news division covers the debate over climate change, providing a huge platform for advocates on one side of a contentious issue? And isn't the network helping a prominent Democrat ... raise money?"" (Πηγή: IMDB.com) Ορίστε! Δεν είμαστε μόνο εμείς συνωμοσιολόγοι. Βέβαια οι ερωτήσεις που θέτουν τα μέσα/δημοσιογράφοι που αναφέρονται στο άρθρο δεν είναι και αποδείξεις ενοχής, είναι όμως εύλογα (επαναλαμβάνω, για να μη χαρακτηριστώ κουτοπόνηρος ή ο,τιδήποτε άλλο: ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Μιλάω για κίνητρα και μόνο για κίνητρα). Φυσικά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα ερωτήματα αυτά ετέθησαν κυρίως από μέσα τα οποία ελέγχονται από άτομα που αντιτίθενται ιδεολογικά και συμφεροντολογικά στην υποψηφιότητα Γκορ. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να απορρίπτω επιχειρήματα με μόνο γνώμονα το ποιόν του επιχειρηματολογούντα (= λάθος τακτική που θα υποδείκνυε έλλειψη επιχειρημάτων από την πλευρά μου), τα εξετάζω μεμονομένα και κρίνω ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι βάσιμα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ως φαίνεται υπάρχουν επιχειρηματικοί και δημοσιογραφικοί κολοσσοί τους οποίους συμφέρει η προστασία του περιβάλλοντος, κάτι που πραγματικά δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να είναι δυνατό. Τέλος, σκεφτείτε και αυτό: Είναι εύκολο να υπόσχεσαι ο,τιδήποτε όταν δεν έχεις κάτι να χάσεις, αλλά, αντίθετα, πολλά να κερδίσεις. Αν ο κος Γκορ γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και προσπαθήσει να επιβάλλει της φιλοπεριβαλλοντικές του μεταρυθμίσεις, δε θα αντιμετωπίσει τα ίδια συμφέροντα που αντιμετωπίζει τώρα και ο κος Μπους; (Εκτός αν είμαστε πλέον τόσο προκατειλημμένοι που πιστεύουμε ότι ο κος Μπους "καταστρέφει τον πλανήτη" επειδή "είναι κακός"). Και πώς θα καταφέρει να αντιταχθεί απέναντι σε αυτά τα συμφέροντα ο κος Γκορ, δεδομένου ότι όλοι οι προκάτοχοί του απέτυχαν; ΥΓ: Ξαναπαραθέτω το παρακάτω σημείο του άρθρου: "...an issue that, despite the shrill desperate claims otherwise, is one which is both political and not settled." Εδώ η αρθογράφος εκφράζει μια άποψη που εκφράζει εν μέρει εμένα και εν μέρει τον φίλο leftermann (αν έχω καταλάβει καλά την άποψή του). Το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος είναι πολιτικό και εκεί είναι που πρέπει να εστιάσουν/με όλοι όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι σε αυτό. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
freakystyley Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 και τέλως πάντων, ίσως είμαι εγώ αρκετά επιφανειακός, αλλά εμένα η όλη αυτή "γιορτή" με ευαισθητοποίησε.. και προσέχω παραπάνω και ναί έπρεπε να γίνει αυτό για να ξυπνήσω.. αν ξύπνησε και άλλα άτομα σαν εμένα, τότε μάλλον κάτι έγινε, έστω και εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς..
Arioch79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Σωστά, αυτό είναι άλλο ένα συν που κακώς παρέλειψα. Money and awareness. Όπως είπα, όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο ξέρουν πολύ καλά ποιός ευθύνεται και ποιος μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Αυτοί δε μπορούν να παραπληροφορηθούν ούτε να παραπλανηθούν από κανέναν. Το ότι ορισμένες χιλιάδες άνθρωποι που δεν είχαν ασχοληθεί με το θέμα έμαθαν έστω ότι ο πλανήτης έχει πρόβλημα, είναι bonus. Βέβαια υπάρχουν πολλοί που πήγαν απλά για να δουν τους καλλιτέχνες, όπως και πολλοί που αύριο θα έχουν ξεχάσει την όλη ιστορία. Αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.