Προς το περιεχόμενο

SDHC Memory Card

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ρίχνοντας μια ματιά εδώ --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975702&product=970751&tab=specs βλέπω ότι δέχεται μνήμες SDHC μέχρι 4 GB. Όταν βλέπουμε δηλ. ότι μια μηχανή παίρνει SDHC αυτό δε σημαίνει ότι υποστηρίζει και όλες τις χωρητικότητες των καρτών SDHC;

2. Οι Transcend είναι αξιόπιστες μνήμες; (Για SDHC μιλάω πάντα).

Δημοσ.
1. Ρίχνοντας μια ματιά εδώ --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975702&product=970751&tab=specs βλέπω ότι δέχεται μνήμες SDHC μέχρι 4 GB. Όταν βλέπουμε δηλ. ότι μια μηχανή παίρνει SDHC αυτό δε σημαίνει ότι υποστηρίζει και όλες τις χωρητικότητες των καρτών SDHC;

2. Οι Transcend είναι αξιόπιστες μνήμες; (Για SDHC μιλάω πάντα).

Μήπως υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει;

• Moderators
Δημοσ.

Καλα κι εμενα η ψηφιακη μου λεει οτι παιρνει εως 512ΜΒ, αλλα και ενα giga να βαλω μια χαρα το δουλευει (αν εξαιρεσεις οτι δεν χωραει πανω απο 9999 φωτος σε 640x480 lowest priority...).

Δημοσ.
Καλα κι εμενα η ψηφιακη μου λεει οτι παιρνει εως 512ΜΒ, αλλα και ενα giga να βαλω μια χαρα το δουλευει (αν εξαιρεσεις οτι δεν χωραει πανω απο 9999 φωτος σε 640x480 lowest priority...).

Πάντως η KODAK με μπέρδεψε με το ζήτημα μνήμης. Κοιτάξτε το manual της Z712 εδώ. Δε θα έπρεπε να λέει κάπου τις προδιαγραφές της μνήμης; Ποια θα πρέπει να είναι η ελάχιστη ταχύτητα των καρτών που θα τοποθετηθούν στη συσκευή; Ποιο το μέγιστο μέγεθος εξωτερικής μνήμης; Και επαναλαμβάνω αφού υποστηρίζει SDHC (αυτό στο manual βέβαια δεν αναφέρεται πουθενά) γιατί μέχρι 4 GB (σύμφωνα με το ΠΛΑΙΣΙΟ). Ή υποστηρίζει το πρότυπο ή όχι... Αυτό το ενδιάμεσο δεν το καταλαβαίνω...

Οι Transcend είναι καλές μνήμες για ερασιτεχνική χρήση, αν θέλεις κάτι καλύτερο πάρε SanDisk Extreme III ή IV (133x και 266x)

Τι εννοείς ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση; Από άποψη αξιοπιστίας μιλάς; Γιατί από χωρητικότητα και ταχύτητα εγγραφής όλες το ίδιο είναι...

Δημοσ.

Ερώτηση: Ποια πρέπει να είναι η ελάχιστη ταχύτητα μιας κάρτας μνήμης (SD/SDHC) ώστε να επιτρέπει την εγγραφή βίντεο σε αυτό το πρότυπο: VGA (640 × 480) at 30 fps;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν εκτυπωτή HP Photosmart 7960 ο οποίος διαθέτει SD card reader. Την SDHC κάρτα της φωτογραφικής μου μηχανής όμως δε μπορεί να τη διαβάσει. Από αυτό να υποθέσω ότι χρειάζεται άλλος card reader για τις SDHC; Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να την αναγνωρίσει ή θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσω καινούριο card reader;

Δημοσ.

Έχω τον ίδιο εκτυπωτή και μιά κάρτα Twinmos 512 MB.Τη διαβάζει κανονικότατα. Δεν είναι βέβαια ΗC. Κατά τα άλλα, συγνώμη δεν γνωρίζω...

Ούτε και χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή γιά τη λήψη βίντεο. Εξάλλου γιά την εκτύπωση φωτογραφιών δεν είναι, νομίζω, απαραίτητη η χρήση μιάς SDHC κάρτας, αλλά μιάς απλής. Τώρα, ένας card reader δεν κοστίζει και πολλά, δεν είναι απαραίτητος ο ΗΡ 7960 γιά κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
Έχω τον ίδιο εκτυπωτή και μιά κάρτα Twinmos 512 MB.Τη διαβάζει κανονικότατα. Δεν είναι βέβαια ΗC. Κατά τα άλλα, συγνώμη δεν γνωρίζω...

Ούτε και χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή γιά τη λήψη βίντεο. Εξάλλου γιά την εκτύπωση φωτογραφιών δεν είναι, νομίζω, απαραίτητη η χρήση μιάς SDHC κάρτας, αλλά μιάς απλής. Τώρα, ένας card reader δεν κοστίζει και πολλά, δεν είναι απαραίτητος ο ΗΡ 7960 γιά κάτι τέτοιο...

Έχω αγοράσει ήδη την SDHC. Οπότε για τις προηγούμενες απορίες δε με νοιάζει.

Για ρίξτε όλοι μια ματιά εδώ --> http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=13&category=26174352 και πείτε μου γιατί οι δυο M2 Card reader της Transcend έχουν διαφορετική τιμή; Το ίδιο προϊόν είναι!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...