soulnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 εχω ενα προβλημα με το router μου. ειναι το thomson speedtouch 585. οταν το ανοιγω,μερικες φορες αντι να γινει πρασινο το πρωτο λαμπακι (του ρευματος) γινεται πορτοκαλι. ταυτοχρονα το λαμπακι του ethernet ειναι πρασινο και αναβοσβηνει. τα windows,ανοιγουν τη συνδεση LAN,αλλα ειναι Limited or no connectivity.. Γιατι συμβαινει αυτο και πως λυνεται?
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 dokimase firmware update sto speedtouch mipos gia kapoio logo den bootarei kanonika gia auto kai perneis limited or no connectivity.episis dose karfota ip
soulnick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 φιλε πουλινε,κατεβασα την εκδοση 6.2 αλλα δεν ξερω απο που να κανω το update. δεν βλεπω καποιο tab που λεει update περαν του "restore settings".. εχεις καμια αλλη ιδεα?
dimitris74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 κατεβασε τον update manager απο δω http://www.speedtouch.co.uk/downloads/5x6/5_40B_UK/Upgrade_Wizard_54.zip η απο δώ http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089 και με αυτο θα κανεις το upgrade
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 με προλαβαν.δεν εχει μεσα απο το μενου οσο ξερω οποτε υποχρεωτικα πας με αθτο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω.
Droidlock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Παντα με ενσυρματο τροπο το firmware upgrade με καλωδιο
soulnick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 παλικαρια ευχαριστω πολυ! ξεκιναω τη διαδικασια.. DONE! εγινε το upgrade. μου ζητησε user & pass στα τελειωματα,τα εδωσα,αλλα δεν με αφηνε και τρομαξα. τελικα απλα με αφησε να περασω στο μενου με την ip και απλα εκανα restore τα παλια μου settings.. ευχαριστω πολυ και παλι!!
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 απλα ενημερωτικα σε πολλα ρουτερ πετυχενουν και ασυρματα ναγινει το update αλλα δεν συστηνετε διοτι μπορει να το brickareis.
soulnick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 με το καλωδιο το εκανα! σιγα μην εμπιστευτω αερα κοπανιστο για ενα upgrade!
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 γενικως καλο ειναι να γινονται με καλωδιο.ετσι λενε και οι κατασκευααστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.