emman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ VB Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ACCESS Η SQL
skous Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Αυτό που ζητάς είναι ΕΝΤΕΛΩΣ γενικό για να στο πει κανείς απο ένα forum Έχεις ξαναχρησιμοποιήσεις τίποτα απο τα δύο;
emman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 έχω δημιουργήσει κάποιους πίνακες και κάποιες φόρμες στην access. οι φόρμες κλασικά προβάλουν και ενημερώνουν τα στοιχεία του πίνακα. θέλω αντί κάποιος να χρειάζεται να έχει την access για να ανοίξει και να προβάλει τους πίνακες, να δημιουργήσω μια exe εφαρμογή η όποια θα προβάλει σε μια φόρμα τα δεδομένα του πίνακα και θα εισάγει ή θα διαγράφει εγγραφές σε αυτόν. Γνωρίζω πώς να δημιουργώ πίνακες και ερωτήματα σε access και πώς να συνδέω την βάση δεδομένων στην VB ευχαριστώ
ntaryl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλημερα Φιλε μου Εγω θα σου προτεινω να αρχισεις απο το http://www.pscode.com θα βρεις απειρα παραδειγματα . και παλι εδω ειμαστε αμα κολλησεις σε κατι
Vitaephile Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 έχουν δίκιο σ' αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω, αλλα επειδή μυρίζομαι πως πρόκειται για εργασία και με deadline να πλησιάζει (και επειδή κάνω κάτι παρόμοιo) πες αν θες κανα κομματάκι κώδικα έτοιμο. Αν απ την άλλη δεν πρόκειται για εργασία, και θες να μάθεις vb τοτε pscode.com κτλ, should do the work. stay lazy
skous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 έχω δημιουργήσει κάποιους πίνακες και κάποιες φόρμες στην access. οι φόρμες κλασικά προβάλουν και ενημερώνουν τα στοιχεία του πίνακα. θέλω αντί κάποιος να χρειάζεται να έχει την access για να ανοίξει και να προβάλει τους πίνακες, να δημιουργήσω μια exe εφαρμογή η όποια θα προβάλει σε μια φόρμα τα δεδομένα του πίνακα και θα εισάγει ή θα διαγράφει εγγραφές σε αυτόν.Γνωρίζω πώς να δημιουργώ πίνακες και ερωτήματα σε access και πώς να συνδέω την βάση δεδομένων στην VB ευχαριστώ Βασικά για αυτό που θέλεις πρέπει Α) Να φτιάξεις το Exe που λές Β) Να φτιάξεις την Βάση. Δηλαδή το να έχεις κάποια βάση δεν το γλυτώνεις με το exe. Οπότέ μαζί με το exe θα πρέπει να δίνεις ΚΑΙ την βάση (είτε αυτή είναι Acces, είτε SQL Server είτε οτιδήποτε άλλο) Κατα συνέπεια, γιατί δεν μένεις απλά στην access εάν θέλεις κάτι τόσο απλό; Διαφορετικά θα πρέπει να στήσεις στο μηχάνημα που θα τρέχει το exe και άλλα πράγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.