Προς το περιεχόμενο

Για παιχνιδια τι οθονη και καρτα ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριε Γιάννη μήπως θέλετε ένα γιό ακόμη? Είμαι 22,αρκετά οικονομικός και ήσυχος. :mrgreen:

Εκτός πλάκας τώρα,μπράβο σας που είστε μέσα στα πράγματα και ενημερωμένος.Οι περισσότεροι γονείς βλέπουν την ασχολία με τον υπολογιστή και τα videogames ώς κάτι κακό.

Δημοσ.
Κύριε Γιάννη μήπως θέλετε ένα γιό ακόμη? Είμαι 22,αρκετά οικονομικός και ήσυχος. :mrgreen:

Εκτός πλάκας τώρα,μπράβο σας που είστε μέσα στα πράγματα και ενημερωμένος.Οι περισσότεροι γονείς βλέπουν την ασχολία με τον υπολογιστή και τα videogames ώς κάτι κακό.

Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γινω πολυτεκνος μιας και εχω και δυο κορες !!!!

Εγω προτοακουμπησα pc πριν 16 χρονια στα 33 μου τοτε οποτε μπορω να ξερω οτι τα games δεν ειναι και καταστροφη.Ισα ισα ειναι καλη ενασχοληση αν δεν γινοντε υπερβολες.

Δημοσ.

Pes tou to klassico: "Ego stin ilikia sou ... " kai ekeinos tha pei to allo klassico "ox, re mpampa"

Sovara tora an tou pipilizoun to mialo oi filoi tou mipos nomizi oti den thelis na tou allaksis othoni?

Δημοσ.

Μια μεταχειρισμένη crt 19-21 ιντσών πλέον κοστίζει ελάχιστα και θα δεί αρκετή βελτίωση.Όσο και να έχουν εξελιχθεί οι lcd,την ποιότητα απεικόνισης μιας crt δεν τη φθάνουν.

Έχω μια 19αρα lcd και μια 22αρα wide lcd και οι δύο σε παιχνίδια αποδίδουν χειρότερα απο μία 17αρα samsung crt.Η εικόνα με τη crt είναι καλύτερη και σου δίνει την αίσθηση οτι το παιχνίδι τρέχει πιο ομαλά.

Δημοσ.
Μια μεταχειρισμένη crt 19-21 ιντσών πλέον κοστίζει ελάχιστα και θα δεί αρκετή βελτίωση.Όσο και να έχουν εξελιχθεί οι lcd,την ποιότητα απεικόνισης μιας crt δεν τη φθάνουν.

Έχω μια 19αρα lcd και μια 22αρα wide lcd και οι δύο σε παιχνίδια αποδίδουν χειρότερα απο μία 17αρα samsung crt.Η εικόνα με τη crt είναι καλύτερη και σου δίνει την αίσθηση οτι το παιχνίδι τρέχει πιο ομαλά.

Ευχαριστω.Βρηκα απο εδω μια 21αρα ΕΙΖΟ και λεω να την δοκιμασει....Τι ψυχη εχουν 110 ευρω ????

Δημοσ.

Kaka ta psemmata. H eykrineia, apodosi xromaton kai omalotita kinisis ton CRT einai asynagonisti. Ton katalavaino ton mikro. Pantos k. Gianni (exoume kai 20 xronia diafora...sevasmos :)) na proseksete na min einai poly palio to monitor pou tha parete kathos me tin xrisi eksasthenei o fosforos kai peftei i foteinotita kai i pistotia ton xromaton. Krima pou den vriskeis pleon CRT kainouries... ki ego etsi epesa stis TFT dystyxos...

Δημοσ.

Ευχαριστω...Τελικα του πηρα νεο pc με δυπυρηνο intel 6600 επεξεργαστη και 2 γιγα μνημη . Καρτα γραφικων 8600 GT... Κοστος μονο του κουτιου 885 ευρω.Βρηκα και μια ΕΙΖΟ 21αρα crt εναμισυ χρονου και ειναι μια χαρα απο οτι λεει.

Δημοσ.
giannh paizi na me iothetisis? :P

ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ !!!

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ????

ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΝΤΟΥ

αδελφε μου τον βρηκαμε επιτελους!!!!

Χαχαχα...Πολλες προτασεις !!!! Η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι αλλα οχι τοσες "παιδια μου". :-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...