Προς το περιεχόμενο

Για παιχνιδια τι οθονη και καρτα ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εχει πρηξει ο γιος μου για crt οθονη ενω εχει tft LG 19αρα γιατι του λενε οτι οι crt ειναι καλυτερες για παιχνιδια ...Ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια ??? Δεν εχω ιδεα απο παχνιδια στο pc.

Εχει ο γιος καρτα nvidia 6800 Asus ενω στα BNB CAFE εχουν nvidia GeForce 7600 GS και CRT Οθονες.

Τι απο ολα αυτα εχει σημασια ????

Ευχαριστω πολυ.

• Moderators
Δημοσ.

CRT σε παιχνιδια ναι ειναι ελαφρως καλυτερες, αλλα πλεον οι tft δεν εχουν κανενα προβλημα.

Κατω απο 8 ή ακομα καλυτερα απο 5ms χρονο αποκρισης, θα εισαι μια χαρα και με την LG. Ποσα ms αποκριση εχει?

Δημοσ.
CRT σε παιχνιδια ναι ειναι ελαφρως καλυτερες, αλλα πλεον οι tft δεν εχουν κανενα προβλημα.

Κατω απο 8 ή ακομα καλυτερα απο 5ms χρονο αποκρισης, θα εισαι μια χαρα και με την LG. Ποσα ms αποκριση εχει?

Εχει την L1919S

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=5039&catid=91

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ καλη ειναι. Ισα ισα με τη CRT εκτος οτι η γεμωτετρια δεν θα ειναι τελεια, θα εχει και πιο μικρη ορατη επιφανεια (19crt= 18'' ορατες ιντσες).

-Θελω κι εγω τετοιον πατερα-

Δημοσ.

Πες του ότι οι άντρες έχουν μόνο tft οθόνες :P

Πάντως δεν νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η οθόνη για τα παιχνίδια (αλλά δεν έχω και μεγάλη εμπειρία στον τομέα, οπότε μην δώσεις τόσο μεγάλη βαρύτητα στη γνώμη μου).

Δημοσ.
Πολυ καλη ειναι. Ισα ισα με τη CRT εκτος οτι η γεμωτετρια δεν θα ειναι τελεια, θα εχει και πιο μικρη ορατη επιφανεια (19crt= 18'' ορατες ιντσες).

-Θελω κι εγω τετοιον πατερα-

Ευχαριστω.Και γαιτι γκρινιαζει ο ατιμος ???? Μηπως ειναι θεμα καρτας γραφικων ????

Δημοσ.
Γεωμετρια ηθελα να πω.

Τι pc εχει? Τι παιχνιδια θελει να παιζει?

Εχει ενα Ρ4 στα 3 με 2 γιγα μνημη και παιζει κυριως online παιχνιδια οπως το counter strike απο οτι μου λεει...Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Το counter strike ειναι ελαχιστα απαιτητικο απο το συστημα... μηπως δεν εχει το απαραιτητο bandwidth η adsl και του κολλαει λογω αυτης?

Παντως στο Lineage αποσο ξερω αμα μαζευτεις σε δωματιο με καμια 50 ατομα απο ολο τον κοσμο κολλαει ασχημα...

Δημοσ.
Το counter strike ειναι ελαχιστα απαιτητικο απο το συστημα... μηπως δεν εχει το απαραιτητο bandwidth η adsl και του κολλαει λογω αυτης?

Παντως στο Lineage αποσο ξερω αμα μαζευτεις σε δωματιο με καμια 50 ατομα απο ολο τον κοσμο κολλαει ασχημα...

Εχω 2Mbit γραμμη και ... δεν με αφηνει και να κατεβαζω οταν παιζει....Παιζει και Lineage απο οτι ξερω...

(Κανε παιδια να δεις καλο...)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ενταξει οταν γεμιζει με κοσμο ειναι λογικο να κολλαει το παιχνιδι...

(θα διαφωνησω για το ''Κανε παιδια να δεις καλο...'')....

Δημοσ.

(θα διαφωνησω για το ''Κανε παιδια να δεις καλο...'')....

Χαριτολογωντας το ειπα αλλα καποιες φορες....Απο οτι ειδα στο προφιλ σου λιγο μεγαλυτερος εισαι !!!!

Δημοσ.
Εχω 2Mbit γραμμη και ... δεν με αφηνει και να κατεβαζω οταν παιζει....Παιζει και Lineage απο οτι ξερω...

(Κανε παιδια να δεις καλο...)

ειδικα για το Counterstrike εχω ακουσει πως απαιτει πανγρηγορη οθονη crt αν παιζεις σε στυλ "θα τους νικησω ολους"... για δοκιμασε ομως να ενεργοποιησεις το Vsync απο τις επιλογες γραφικων του παιχνιδιου....

(φανταζομαι τουχεις παρει ηδη μουρατο ποντικι για καλυτερο σημαδι εεε:-D:-D:-D )

Δημοσ.
ειδικα για το Counterstrike εχω ακουσει πως απαιτει πανγρηγορη οθονη crt αν παιζεις σε στυλ "θα τους νικησω ολους"... για δοκιμασε ομως να ενεργοποιησεις το Vsync απο τις επιλογες γραφικων του παιχνιδιου....

(φανταζομαι τουχεις παρει ηδη μουρατο ποντικι για καλυτερο σημαδι εεε:-D:-D:-D )

Θα του τα πω φιλε μου.Ευχαριστω.Ποντικι εχει ενα logitech των 50 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...