Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Με εχει πρηξει ο γιος μου για crt οθονη ενω εχει tft LG 19αρα γιατι του λενε οτι οι crt ειναι καλυτερες για παιχνιδια ...Ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια ??? Δεν εχω ιδεα απο παχνιδια στο pc. Εχει ο γιος καρτα nvidia 6800 Asus ενω στα BNB CAFE εχουν nvidia GeForce 7600 GS και CRT Οθονες. Τι απο ολα αυτα εχει σημασια ???? Ευχαριστω πολυ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 CRT σε παιχνιδια ναι ειναι ελαφρως καλυτερες, αλλα πλεον οι tft δεν εχουν κανενα προβλημα. Κατω απο 8 ή ακομα καλυτερα απο 5ms χρονο αποκρισης, θα εισαι μια χαρα και με την LG. Ποσα ms αποκριση εχει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 CRT σε παιχνιδια ναι ειναι ελαφρως καλυτερες, αλλα πλεον οι tft δεν εχουν κανενα προβλημα.Κατω απο 8 ή ακομα καλυτερα απο 5ms χρονο αποκρισης, θα εισαι μια χαρα και με την LG. Ποσα ms αποκριση εχει? Εχει την L1919S http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=5039&catid=91
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Πολυ καλη ειναι. Ισα ισα με τη CRT εκτος οτι η γεμωτετρια δεν θα ειναι τελεια, θα εχει και πιο μικρη ορατη επιφανεια (19crt= 18'' ορατες ιντσες). -Θελω κι εγω τετοιον πατερα-
thanocaster Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Πες του ότι οι άντρες έχουν μόνο tft οθόνες Πάντως δεν νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η οθόνη για τα παιχνίδια (αλλά δεν έχω και μεγάλη εμπειρία στον τομέα, οπότε μην δώσεις τόσο μεγάλη βαρύτητα στη γνώμη μου).
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Πολυ καλη ειναι. Ισα ισα με τη CRT εκτος οτι η γεμωτετρια δεν θα ειναι τελεια, θα εχει και πιο μικρη ορατη επιφανεια (19crt= 18'' ορατες ιντσες). -Θελω κι εγω τετοιον πατερα- Ευχαριστω.Και γαιτι γκρινιαζει ο ατιμος ???? Μηπως ειναι θεμα καρτας γραφικων ????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γεωμετρια ηθελα να πω. Τι pc εχει? Τι παιχνιδια θελει να παιζει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Πες του ότι οι άντρες έχουν μόνο tft οθόνες Καλοοοοο!!! Και προβλεπετε και πολυ αποτελεσματικο !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γεωμετρια ηθελα να πω.Τι pc εχει? Τι παιχνιδια θελει να παιζει? Εχει ενα Ρ4 στα 3 με 2 γιγα μνημη και παιζει κυριως online παιχνιδια οπως το counter strike απο οτι μου λεει...Ευχαριστω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το counter strike ειναι ελαχιστα απαιτητικο απο το συστημα... μηπως δεν εχει το απαραιτητο bandwidth η adsl και του κολλαει λογω αυτης? Παντως στο Lineage αποσο ξερω αμα μαζευτεις σε δωματιο με καμια 50 ατομα απο ολο τον κοσμο κολλαει ασχημα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το counter strike ειναι ελαχιστα απαιτητικο απο το συστημα... μηπως δεν εχει το απαραιτητο bandwidth η adsl και του κολλαει λογω αυτης?Παντως στο Lineage αποσο ξερω αμα μαζευτεις σε δωματιο με καμια 50 ατομα απο ολο τον κοσμο κολλαει ασχημα... Εχω 2Mbit γραμμη και ... δεν με αφηνει και να κατεβαζω οταν παιζει....Παιζει και Lineage απο οτι ξερω... (Κανε παιδια να δεις καλο...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ναι ενταξει οταν γεμιζει με κοσμο ειναι λογικο να κολλαει το παιχνιδι... (θα διαφωνησω για το ''Κανε παιδια να δεις καλο...'')....
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 (θα διαφωνησω για το ''Κανε παιδια να δεις καλο...'').... Χαριτολογωντας το ειπα αλλα καποιες φορες....Απο οτι ειδα στο προφιλ σου λιγο μεγαλυτερος εισαι !!!!
TNT1982 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εχω 2Mbit γραμμη και ... δεν με αφηνει και να κατεβαζω οταν παιζει....Παιζει και Lineage απο οτι ξερω... (Κανε παιδια να δεις καλο...) ειδικα για το Counterstrike εχω ακουσει πως απαιτει πανγρηγορη οθονη crt αν παιζεις σε στυλ "θα τους νικησω ολους"... για δοκιμασε ομως να ενεργοποιησεις το Vsync απο τις επιλογες γραφικων του παιχνιδιου.... (φανταζομαι τουχεις παρει ηδη μουρατο ποντικι για καλυτερο σημαδι εεε:-D:-D )
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ειδικα για το Counterstrike εχω ακουσει πως απαιτει πανγρηγορη οθονη crt αν παιζεις σε στυλ "θα τους νικησω ολους"... για δοκιμασε ομως να ενεργοποιησεις το Vsync απο τις επιλογες γραφικων του παιχνιδιου.... (φανταζομαι τουχεις παρει ηδη μουρατο ποντικι για καλυτερο σημαδι εεε:-D:-D ) Θα του τα πω φιλε μου.Ευχαριστω.Ποντικι εχει ενα logitech των 50 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.