Skylined Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 nai ontws mathaineis alla kai pali monos sou den ginetai na liseis polla texnika provlimata Σε ποια αναφέρεσαι;
madsc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 γιαυτο τον λογο υπαρχουν τα φορουμς Δυστυχώς σωστοί & απατεώνες υπάρχουν σε κάθε τομέα του εμπορίου. Μέσα από τα forums μπορείς διαβάζοντας τις εμπειρίες των μελών να κοιτάξεις ποιά καταστήματα να εμπιστεύεσαι και ποιά να αποφεύγεις. /sc
thanos_kar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Episis, ithela na prostheso, pos arketes etairies exoune super egguhseis kai sou apostelontai me ena tilefonima antikatastaseis. Edo stin ollandia exo doulepsei se Philips kai Plextor kai ksero ek ton eso. Gia paradeigma gia to dithen xalasmeno drive pou eleges stin arxi, kai oi 2 etairies sou stelnoun antikatastasi meso post office. (kai an tuxaine na milouse kanas tyxeros me mena, estelna kai upgraded proionta opote mporousa, that good guy i am ) O texnikos auto pou tha kanei einai na parei tilefono px stin Plextor kai na zhthsei oti kai esi tha zhthseis tilefonika (pou na akouseis me ti louloudia exo milisei), ta epipeda ths eggyhshs einai sinithos low-level, kateutheian me ton teliko pelati. Alla eipame ...Gia sas, eimai o texnikos tis geitonias sas!
zedone Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Εδώ άν σε πάρουν χαμπάρι οτι στέλνεις upgraded αντί για στόκ,ανακατασκευασμένα κτλ θα σε πάνε με τις κλωτσιές μέχρι την εξώπορτα...
random Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ...ζήτησα τις RAM μου πίσω, έστω και χαλασμένες. Στην αρχή δεν ήθελε να μου της δώσει αλλά επέμενα. Όταν τις δοκίμασα στο Pc ενός φίλου (αφού φυσικά πλήρωσα τις καινούργιες) δούλευαν κανονικότατα. ...ο τεχνικός μου είπε ότι "αποσυγχρονίστηκαν τα γρανάζια του dvd drive και δεν γίνετε με τίποτα" ....πέρνω με έναν φίλο ένα κατσαβίδι και ανοίγουμε το drive αυτό, βλέπουμε ότι ένα πλαστικο είχε φύγει απλά από την θέση του, το σκουντάμε λίγο, .... ότι λειτουργεί μέχρι σήμερα και το έχω ακόμη στο pc μου... Το να εισαι 100% σιγουρος οτι οι μνήμες ειναι ΟΚ, δεν ειναι υπόθεση λίγων λεπτών. με χαλασμένες μνήμες, άλλα pc δεν μπουτάρουν καθόλου, και άλλα pc δουλεύουν για μέρες συνέχεια εφαρμογές γραφείου και άλλα, και ξαφνικά πετάνε μια μπλε οθονη όταν παιξεις ενα Χ παιχνίδι και φτάσεις στην Ψ πίστα. Εχω 3 pc, και 1 χαλασμένο dimm. Στο pc γραφείου, πέταγε bsod, οποτε γούσταρε μετα απο 30-120 λεπτά λειτουργίας, και την εβγαλα τη μνημη γιατι έχανα δουλειά απο το word. εβαλα την ιδια μνημη στο κατεβαστήρι, και κατεβάζει κανονικά 24/7 επι βδομάδες, χωρις κανενα crash. Το να τρέξεις για ώρες συνέχεια το memtest, ειναι μια λύση, αλλα ... 1ον, δεν ξερω ποσα service shops ειναι διαθετιμένα να το κάνουν (δεν πρέπει να πληρωθούν γι αυτό; ...), και 2ον ποσοι καταναλωτές ειναι διαθετιμένοι να το κάνουν. και για το drive, απ όσα λες, ειχε τελικά πρόβλημα. το άνοιξες για να το βρεις. Δεν πιστευω οτι κανενα καταστημα στη Στουρνάρα θα κάτσει να ξεβιδώσει dvd rom για να "επισκευάσει" drives. αν ηταν στην εγγύηση επρεπε να σου δωσουν εντελώς καινουριο (και οχι το επισκευασμένο), και αν εχει ληξει, να σου προτίνουν να αγοράσεις νέο. Πως να προστατευθούμε από κακόβουλους "καταστηματάρχες"? τα ιδια και χειρότερα ισχύουν για τα συνεργεία αυτοκινήτων, γιατρούς, κλπ. ξερεις πόσες μικροεπεμβάσεις (μικροεπεμβάσεις οσον αφορά την πολυπλοκότητα, ειναι έυκολες για έμπειρους γιατρούς, αλλα το κόστος για τον ασθενή και το ταμείο του μπορει να ειναι υψηλότατο), γίνονται χωρίς λόγο? Η γνώση ειναι δύναμη, κι ο χρόνος είναι χρήμα. αν θελεις να δοκιμάζεις μόνος σου το hardware πριν απο το σερβις, θελεις καποια εμπειρία, και διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο. κανενα απο τα δύο δεν ειναι τσάμπα. οπως και να΄χει, ολα κοστίζουν.
dpolal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Πώπω και σε ένα παιδί είχαν ζητήσει 50 ευρώ για να του περάσουν τα windows. Του είπαν να φέρει τον υπολογιστή στο μαγαζί και να τον αφήσει για μερικές ώρες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτός πήρε τηλέφωνο έναν που κατείχε από πισι και του είπε τζάμπα. Aυτό δεν είναι κλεψιά ξέρεις. Κάποιος άνθρωπος θα κάτσει 2-3-4 ώρες να περάσει τα win και drivers και ότι άλλο στον υπολογιστή και από κάπου πρέπει να πληρωθεί. Λογικό είναι το ποσό αυτό. Το γεγονώς τώρα ότι ο φίλος σου ότι γνώριζε κάποιον που ήξερε πώς και του είπε του βγήκε σε καλό για την τσέπη του αλλά δεν έχει όλος ο κόσμος τέτοιες «άκρες».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.